- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Aaaa canim lily seni gördüğüme oyle sevindim kiBen de nicki gorunce aa umutsuz geri mi dönmüş dedim ama konu ile ters köşe yapmissin
Açıkçası işten ayril diyemiyorum bu devirde is bulmak zor ben de memurum hani bekara boşamak kolay olur hesabı boşa atmış olmak istemem
Hakkında hayırlısı olsun
Bilmem olabilirde olmayabilirdeGrafik tasarimci degil misin sen umutsuz?
1. bildigin ortamNeden dolayi devam etmemi istiyon
Huyum kurusun ayolÇok alçakgönüllüsün bir de.
Kac kere soyledin, niye gereksiz gizem kasiyorsun?Bilmem olabilirde olmayabilirde
Ay siz ne fenasiniz kizKac kere soyledin, niye gereksiz gizem kasiyorsun?
Evet dedim yaAnladım saygın bir meslek demek
Baska bir yere baslayacaktim is teklifi almistimİlk zam yapmayız dediklerinde istifa etmişsiniz, sonra 20% zam yapmışlar ama hâlâ yetersizmiş.. Tekrar istifa etseniz istediğiniz maaşla bir iş hazırda sizi bekliyor mu ki? Maaşsız ortada kalmak da var..
Iste boyle ters köşe yaparimİki arkadaştan biri gitti kıdemlime asık oldum diye tahmin etmistim, cok hayal kırıklıgına ugradım
Sizi yine sasirttim gordun muAşk aradık , dram , intikam ve aşık etme taktikleri!!! Olmadı bu sefer …
Konuya gelince iş hazır sizi bekliyor mu ? Yoksa işsiz kalırsınız benden demesi.
He fanlık. Forumda mesaj arama ozelligi yok cunku. Kara kapli defterimize yaziyoruz seni.Ay siz ne fenasiniz kiz
Bu hayranlik degil de nedir
Resmen herseyimi akliniza kazımışsınız
Fanlarim beni ürkütüyor
Çok geçmiş olsun, Allah belalarını versin bunu yapanların inşallahHe fanlık. Forumda mesaj arama ozelligi yok cunku. Kara kapli defterimize yaziyoruz seni.
Her neyse umutsuz, evimin 20 km ilerisinde cayir cayir orman yaniyor ve benim aklım fikrim ordaki hayvanlarda. Senin gereksiz gizemlerinle ugrasacak halde degilim. Mesleginle ilgili kastigin esrarengizligi gorunce yazdim sadece ki insanlardan ilgi cekmeye calisma.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Amin insallahÇok geçmiş olsun, Allah belalarını versin bunu yapanların inşallah
yavrum zammı falan kabul et, devam et çalışmaya ama çoğumuzun yaptığı gibi açıktan iş bakmaya devam et hızlı hızlı.boş zamanlarında gir kariyer nete falan cv yolla her yere. öyle pat diye işten çıkılmaz bu dönemde. bulunca çıkarsın.Amin insallah
Bide derdime bi care dusunsen
Tamam kız sen öyle diyorsan öyledir.Anlatmaya degmez tatlim bosver
Paylaşırım mesajınıHe canim hee
Banlara doymayan surekli ban yiyen kim acaba
Paylas tatlim benim saklayacak biseyim yok kiPaylaşırım mesajını
Var canım işin, maaşın... O konuda çok tevazu sahibisin sen ya:))Paylas tatlim benim saklayacak biseyim yok ki
Onlar istisna, sadece mutevaziliktenVar canım işin, maaşın... O konuda çok tevazu sahibisin sen ya:))
Mesajlari paylassin da meraktan kurtulun kuzucuklarimmTamam kız sen öyle diyorsan öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?