Bir Anlık Gaflet

Aaaa canim lily seni gördüğüme oyle sevindim ki
Ay sana hep kanim kaynamistir kiz hic ters dusmedik denle degil mi dogru hatirliyorum
Sasirtmayi severim
Memur maas araligi suan ne kadar

İlk zam yapmayız dediklerinde istifa etmişsiniz, sonra 20% zam yapmışlar ama hâlâ yetersizmiş.. Tekrar istifa etseniz istediğiniz maaşla bir iş hazırda sizi bekliyor mu ki? Maaşsız ortada kalmak da var..
Baska bir yere baslayacaktim is teklifi almistim
Ama orasida ayda 2 cumartesi yarim calisiyon
Simdikinde iae cumartesi pazar tatil

Ay siz ne fenasiniz kiz
Bu hayranlik degil de nedir
Resmen herseyimi akliniza kazımışsınız
Fanlarim beni ürkütüyor
He fanlık. Forumda mesaj arama ozelligi yok cunku. Kara kapli defterimize yaziyoruz seni.

Her neyse umutsuz, evimin 20 km ilerisinde cayir cayir orman yaniyor ve benim aklım fikrim ordaki hayvanlarda. Senin gereksiz gizemlerinle ugrasacak halde degilim. Mesleginle ilgili kastigin esrarengizligi gorunce yazdim sadece ki insanlardan ilgi cekmeye calisma.

Hakkinda hayirlisi olsun.

Çok geçmiş olsun, Allah belalarını versin bunu yapanların inşallah

Amin insallah
Bide derdime bi care dusunsen
yavrum zammı falan kabul et, devam et çalışmaya ama çoğumuzun yaptığı gibi açıktan iş bakmaya devam et hızlı hızlı.boş zamanlarında gir kariyer nete falan cv yolla her yere. öyle pat diye işten çıkılmaz bu dönemde. bulunca çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…