Bir Anlık Gaflet

Yıl sonu zammı diye bişeymi var ya
Eşim yıllardır maaş alır maaşa zam herşeye zam
Kira zam, süt ve süt ürünleri zam, et zam, meyvesi sebzesi zam
Benzin, doğalgaz, elektrik,.....
Daha bi işe yaradığını göremedim yemin ederim ya
Hata yapmışsınız sanki
O müdürde yıl sonu zammının neyine güvenmiş acep? çocuk kandırıyolar sanki

Niye sadece bu konuda mutevazisin ki? :))

Aman grafiker işte bildiğimiz çok saygın bi meslek. Maaşları da belli maksimum 4 falandır.
Kiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki

Sence ne yapmaliyim sekerim

Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
Dedi evinde mutfak olmayan umutsuz

Bir gecede o kadar harcayıp eve dolap yaptiramamak da Tamam canım sensin diyelim ne diyelim.

Ben de konuyu görünce bir şaşırdım. Aşk ve dram yok konuya gelirsek maaşın dediğine göre zaten gayet iyi, zam da almışsın, iş bulmadan çıkmak mantıklı değil.

Keyif senin değil annenin şekerim. Parayı da sana bırakıyorlar mı orasını bilmiyoruz tabi
Onda o abi varken hangi gecede yiyecekse o parayı. Akşam ezanından sonra izinsiz çıkabiliyor mu ki?

Bülent Ersoy da bir günde 8bin harcıyormuş
Senin harcadığın miktar çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…