- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
4500tan başlıyor ucu açık vallaAaaa canim lily seni gördüğüme oyle sevindim ki
Ay sana hep kanim kaynamistir kiz hic ters dusmedik denle degil mi dogru hatirliyorum
Sasirtmayi severim
Memur maas araligi suan ne kadar
Herkesin hayalleri suya düştü bu konu yüzündenDemi ama bende patron fantazisi var zannettim puhahahah
Ne iş yapıyordun şimdi ne iş yapıyorsun? Çalıştığın yer küçük bir yerse bu tür tepkiler normalSelamlar sevgi pitirciklarim
Uzun zamandir buralarda yoktum.
Seni cok ozledik nerelerdeydin dediginizi duyar gibiyim
E bende sizi kendimden mahrum etmemek icin dert sahibi oldugumda solugu burda aliyorum daha napayim ayol :))
Derdime gelecek olursak sorun şu ki calistigim is yerinde iki kisi calisiyorduk. Digeri benden kidemliydi.
3 ay once diger arkadas ayrildi. Isleri sen idare edeceksin dediler. Bende kabul ettim.
Aradan 3 ay gectikten sonra tum sorumluluk bende emegimin karsiligini istiyorum diyerek zam istedim.
Ilk basta yapamayiz dediler istifa ettim.
Ihbar suresi girdi vi kac hafta eleman bulana kadar calismam gerekiyormus.
Sonra dun de patron beni cagirdi gitmeni istemiyoruz maasina iyilestirme yapacagiz diyerekten. Düşündüğüm rakami sordu bende soyledim.
O da o kadar yapamayiz ama %20 zam yapariz zaten yilsonu zammi da yaklasti dedi.
O kadar iyimser konustu ki bir anlik gafletle tamam dedim.
Yaptigi zammi o zaman yüzde olarak soyleyince ne kadara tekabul ettigini hesaplayamadim, fakat sonra hesaplayinca beni tatmin etmedi yine yapilan zam.
Sizce ne yapmaliyim.
Iki arada bir derede kaldim.
Gözünüzü seveyim üstüme tavsiye atin.
Aman grafiker işte bildiğimiz çok saygın bi meslek. Maaşları da belli maksimum 4 falandır.
4 bini niye küçümsüyorsunuz yahuKiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
14 yıllık memurum daha temmuz ayı zammıyla 5000i bulduAaaa canim lily seni gördüğüme oyle sevindim ki
Ay sana hep kanim kaynamistir kiz hic ters dusmedik denle degil mi dogru hatirliyorum
Sasirtmayi severim
Memur maas araligi suan ne kadar
Küçümsemedim ya, niye küçümseyeyim. Öyle maaşım çok iyi kurumsal şirket falan deyince hadi len ordan diyesim geldi4 bini niye küçümsüyorsunuz yahu
biz fakirlerin bir aylık geçim parası
boşluğuma denk geldi asdfjkgtffjgjKüçümsemedim ya, niye küçümseyeyim. Öyle maaşım çok iyi kurumsal şirket falan deyince hadi len ordan diyesim geldi
Kaç numara oluyor bu listeler güncellensin hemenTecrubesizlikle alakasi yok
Basiretim baglandi o an napayim
Bir mujde vereyim sana. Yeni koca adayi yolda, yakinda degerlendirmeye alinacak
Olaylar sekillensin bakalim burda alirim solugu yine bakarsin
Ne is yaptigimi bosver tatlim kucuk bu yer degil sirketNe iş yapıyordun şimdi ne iş yapıyorsun? Çalıştığın yer küçük bir yerse bu tür tepkiler normal
Daha ortada bisey yok dur heleKaç numara oluyor bu listeler güncellensin hemen
En son 20lere gelmistik sanırımKaç numara oluyor bu listeler güncellensin hemen
Hemen bilgilendireyimEn son 20lere gelmistik sanırım
Düzenli liste tutanKudrAlobar arkadasimiz daha iyi bildiginden kendisini piste davet ediyoruz
Ben komşunun kardesi konusunda bu listeyi görmüştüm baya uzun bir konuydu
Formdan düştü, yavaşladı umutsuz. ÜzülüyorumBen komşunun kardesi konusunda bu listeyi görmüştüm baya uzun bir konuyduattyi de hatirliyorum kameramanı da o zamanlar 15-2 diye yazmıştın hatta
Ama bastakileri ben bilmeyoreee
yaaaa çok fenasın
Küçük yer değil şirket falan ama eleman çalıştırmıyor hiç o nasıl iş yaNe is yaptigimi bosver tatlim kucuk bu yer degil sirket
Kurumsal bir şirketin istifa eden çalışana aman istifa etme zam yapalım dediğini ömrümde görmedim, duymadımKüçük yer değil şirket falan ama eleman çalıştırmıyor hiç o nasıl iş ya
Bellu canim ondan haftada bir dahiyane bir konuyla sahnelere dönüyorsun he he inandikKiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
Sana bir şey söylim yalan soyledigin nerden belli biliyormusun çalisan bir insan meşgul olur zittirivizzik konularla ugrasmaz ugrasamaz ne demisler Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşir.Ne is yaptigimi bosver tatlim kucuk bu yer degil sirket
Tam olarak bunu yazıcaktım bende saygın mesleği olan arkadaşımıza kurumsal şirketlerde öyle zam pazarlığı falan garip yani bilemedimKurumsal bir şirketin istifa eden çalışana aman istifa etme zam yapalım dediğini ömrümde görmedim, duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?