Bir Anlık Gaflet

Aaaa canim lily seni gördüğüme oyle sevindim ki
Ay sana hep kanim kaynamistir kiz hic ters dusmedik denle degil mi dogru hatirliyorum
Sasirtmayi severim
Memur maas araligi suan ne kadar
4500tan başlıyor ucu açık valla ama ortalama memur, vhki, bilgisayar isletmeni 4500-5000 arasi alıyor.
Yok canim.senle ters dusmedik :) benim burada zıtlaştığım kisi sayisi cok değil zaten :) hem biz tatli tatli yazisiyoruz dimi ama

Ne iş yapıyordun şimdi ne iş yapıyorsun? Çalıştığın yer küçük bir yerse bu tür tepkiler normal

Aman grafiker işte bildiğimiz çok saygın bi meslek. Maaşları da belli maksimum 4 falandır.

Kiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
4 bini niye küçümsüyorsunuz yahu
biz fakirlerin bir aylık geçim parası

Aaaa canim lily seni gördüğüme oyle sevindim ki
Ay sana hep kanim kaynamistir kiz hic ters dusmedik denle degil mi dogru hatirliyorum
Sasirtmayi severim
Memur maas araligi suan ne kadar
14 yıllık memurum daha temmuz ayı zammıyla 5000i buldu
onuda eylülden sonra kepçeyle vergi diye alcaklar zaten

Kiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
Bellu canim ondan haftada bir dahiyane bir konuyla sahnelere dönüyorsun he he inandik

Ne is yaptigimi bosver tatlim kucuk bu yer degil sirket
Sana bir şey söylim yalan soyledigin nerden belli biliyormusun çalisan bir insan meşgul olur zittirivizzik konularla ugrasmaz ugrasamaz ne demisler Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşir. al artık mesaji civcileri besle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…