- 9 Aralık 2009
- 17.194
- 54.849
- 1.123
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Niye sadece bu konuda mutevazisin ki? :))Onlar istisna, sadece mutevazilikten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sadece bu konuda mutevazisin ki? :))Onlar istisna, sadece mutevazilikten
Aman grafiker işte bildiğimiz çok saygın bi meslek. Maaşları da belli maksimum 4 falandır.Niye sadece bu konuda mutevazisin ki? :))
Niye sadece bu konuda mutevazisin ki? :))
Kiskandigini bu kadar belli etmesen keskeAman grafiker işte bildiğimiz çok saygın bi meslek. Maaşları da belli maksimum 4 falandır.
Sence ne yapmaliyim sekerimYıl sonu zammı diye bişeymi var ya
Eşim yıllardır maaş alırmaaşa zam herşeye zam
Kira zam, süt ve süt ürünleri zam, et zam, meyvesi sebzesi zam
Benzin, doğalgaz, elektrik,.....
Daha bi işe yaradığını göremedim yemin ederim ya
Hata yapmışsınız sanki
O müdürde yıl sonu zammının neyine güvenmiş acep? çocuk kandırıyolar sanki
Dedi evinde mutfak olmayan umutsuzKiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
Keyif benim para benimDedi evinde mutfak olmayan umutsuz![]()
Keyif senin değil annenin şekerim. Parayı da sana bırakıyorlar mı orasını bilmiyoruz tabiKeyif benim para benim
Ister yaptiririm ister yaptirmam
Hahahahahytt
Ay valla bilmiyorumSence ne yapmaliyim sekerim
Bir gecede o kadar harcayıp eve dolap yaptiramamak daKiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
Onda o abi varken hangi gecede yiyecekse o parayı. Akşam ezanından sonra izinsiz çıkabiliyor mu ki?Keyif senin değil annenin şekerim. Parayı da sana bırakıyorlar mı orasını bilmiyoruz tabi![]()
4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum
Balkonda çekirdek çitleyip komşu kesmeyi gecelere akmak sanıyor çocuk gitmeyelim üstüneOnda o abi varken hangi gecede yiyecekse o parayı. Akşam ezanından sonra izinsiz çıkabiliyor mu ki?
Saygın meslek ne demekse bir de, saygın olmayan meslek mi varmış? Hem çekirdeğin kilosu kaç para senin haberin var mıBalkonda çekirdek çitleyip komşu kesmeyi gecelere akmak sanıyor çocuk gitmeyelim üstüne![]()
Yok bilmiyom valla, çekirdek yemiyoruz biz pekSaygın meslek ne demekse bir de, saygın olmayan meslek mi varmış? Hem çekirdeğin kilosu kaç para senin haberin var mı![]()
İlk mesajımda yazdığım gibi, iş bulur ve ayrılırdım.Sen olsan napardin
Demi ama bende patron fantazisi var zannettim puhahahahŞaşkınlıktan tavsiye veremiyorum şu an
Sevgili neresinde bu konunun olmadı ki ama umutsuz yapma böyle ters köşe![]()
Bülent Ersoy da bir günde 8bin harcıyormuşKiskandigini bu kadar belli etmesen keske