• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Anlık Gaflet

Yıl sonu zammı diye bişeymi var ya
Eşim yıllardır maaş alır 😂 maaşa zam herşeye zam
Kira zam, süt ve süt ürünleri zam, et zam, meyvesi sebzesi zam
Benzin, doğalgaz, elektrik,.....
Daha bi işe yaradığını göremedim yemin ederim ya
Hata yapmışsınız sanki
O müdürde yıl sonu zammının neyine güvenmiş acep? çocuk kandırıyolar sanki

Niye sadece bu konuda mutevazisin ki? :))

Aman grafiker işte bildiğimiz çok saygın bi meslek. Maaşları da belli maksimum 4 falandır.
Kiskandigini bu kadar belli etmesen keske
Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki

Yıl sonu zammı diye bişeymi var ya
Eşim yıllardır maaş alır 😂 maaşa zam herşeye zam
Kira zam, süt ve süt ürünleri zam, et zam, meyvesi sebzesi zam
Benzin, doğalgaz, elektrik,.....
Daha bi işe yaradığını göremedim yemin ederim ya
Hata yapmışsınız sanki
O müdürde yıl sonu zammının neyine güvenmiş acep? çocuk kandırıyolar sanki
Sence ne yapmaliyim sekerim

Evet tasarimciyim ve yetenek gerektiren is kurumsal firmadayim 4 nedir ya 4 u ben bi gecede harcıyorum ondan cok cok fazlasi e tabi sen o kadarini bile kazanamadigindan nerden bilecen ki
Dedi evinde mutfak olmayan umutsuz 😂

Bir gecede o kadar harcayıp eve dolap yaptiramamak da :KK70: Tamam canım sensin diyelim ne diyelim.

Ben de konuyu görünce bir şaşırdım. Aşk ve dram yok :D konuya gelirsek maaşın dediğine göre zaten gayet iyi, zam da almışsın, iş bulmadan çıkmak mantıklı değil.

Keyif senin değil annenin şekerim. Parayı da sana bırakıyorlar mı orasını bilmiyoruz tabi 😂
Onda o abi varken hangi gecede yiyecekse o parayı. Akşam ezanından sonra izinsiz çıkabiliyor mu ki?

Bülent Ersoy da bir günde 8bin harcıyormuş
Senin harcadığın miktar çok normal 🥴

Back
X