bir anlık öfkem:(

cangulcan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
2
0
16
Bolu
Merhaba kızlar
Sevgilimle 3,5 yıllık güzel giden bir ilişkimiz vardı. Son aylarda işle ilgili sıkıntıları vardı ve sürekli benimle tartışıp bağırıyodu en sonunda bende bi tartışmada patladım ve tokat attım:( pişman olduğumu defalarca söylememe rağmen sanırım beni affetmeye niyeti yok.Sinirli bir insandır ama bağırması dışında bi saygısızlığı olmadı şimdiye kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

burda o kadar konu okudum
erkege tokat atan bayanıda gördüm şaşırdım vallla
hoşlandıgı şeyleri yapın
sevecegi begenecegi reddemeyecegi hediyeler alın
biraz şımartın
romantik aşk dolu mesajlar atın

Tokata varana kadar sınırlarınızı daha net çizseydiniz keşke, olur olmaz bağıramasaydı...

Buluşup karşılıklı hatalarınızı konuşsanız?
Suçlayarak değil de yapıcı bir şekilde.
Ilişkinizin nelerden zarar gördüğünü ortaya koysanız, belki çocukça gelecek ama yazılı kararlar alsanız.

Erkeğin kadına tokat atması kadar kötü kadının erkeğe tokat atması.
Ama sorunları konuşmadan özür dileyip durmak onun hatasında ısrarcı olmasına neden olabilir.

bilmiyorum gururuna dokundu belkide bu yüzden benden vazgeçecek:( kendimi affettirmeyi denedim o da affetmeyi istedi ama unutamıyo bana olan güveni sarsıldı aklına geliyomus surekli:(

Siddete basvuran kim olursa olsun, kendi acziyetini ortaya koyar. (kadin icinde erkek icinde bu böyle)
Siz acizliginizi sergilemissiniz, oda yapmasi gerekeni yapmis.
Dilerim bu dik durusundan ve dogru kararindan dönmez.

Aklima gelip duruyor demis bayan olsa anlarimda kadinlarin tokat atmasinda büyütülecek birsey görmüyorum
ben sevgilime tokat atsam ertesi gün tokatla ilgili dalga gecer benimle
kadinlarin tokati veya dayagi büyütmesi normal ama erkekler savunmasiz degil
birde güvenim kalmadi demis ne yani onu dövecegini falan mi düsünüyor anlamadim cok sacma geldi bana

Aklima gelip duruyor demis bayan olsa anlarimda kadinlarin tokat atmasinda büyütülecek birsey görmüyorum
birde güvenim kalmadi demis ne yani onu dövecegini falan mi düsünüyor anlamadim cok sacma geldi bana

Budur :129:

Şiddet, uygulayan kişinin cinsiyetinden bağımsız değerlendirilmeli. Filmlerde, kliplerde kadının erkeğe vurduğu o dramatik, tutkulu (!) sahne çok sık işlendiği için sanırım, genel olarak kanıksanmış durumda kadın tokadı ama bana göre nefsi müdafaa dışında şiddetin her türlüsü iğrençtir. Kim tarafından, kime uygulanırsa uygulansın.

Erkekler kadinlara demirle, satirla vuruyor kadinlar sikayet etmiyorda, bu bir erkek olarak bir tokattan mi sikayet ediyor. Gulunc. Onun yedigi tokat gururuna dokunmus hepsi bu. Yoksa acittigindan degil. Doner mi donmez mi bilmem. Ayni seyi o sana yapsaydi doner miydin. Bence donerdin. Kendi haline birak, seviyorsa geri gelir zaten.

Şahıs olarak bakıldığında erkek kız kim tokat atmış olursa olsun çok kırıcı ve affedilmez bir davranış.

Hata yapmışsın bence tatlım keşke konuşarak anlatmaya çalışsaydın derdini.
Normalden fazla ilgilen bi süre, şımart hatta.
Seviyorsa döner diye düşünüyorum..

Dayagi sadece siddet olarak algiladigimizda evet boyledir
Ama ayni zamanda kisiye bir hakarettir onur kiricidir ne olursa olsun bir iliskide olmamalidir
Oyle filmlerde oldugu gibi olmuyor ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende fikrimi söylemem gerekirse,
Şiddete sizi iten onun size uyguladığı psikolojik şiddetir.
Bana göre bazi yorumlar komik geldi.
Çünkü onun yaptığı psikolojik baskıyı hic farketmemişler..

Ellerine sağlık, bu tokat ona iyi gelecektir!
Bir daha sana bagirirsa ve kötü davranirsa,
İkinci tokadın daha sert olmasını tafsiye ederim.

Sen Özür dilemişsin, şimdi özür borcu olan, sen degil o!
Zayif olmadığını, bunu kabul edemeyeceğin için şaşırmış olmali..

Dayagi sadece siddet olarak algiladigimizda evet boyledir
Ama ayni zamanda kisiye bir hakarettir onur kiricidir ne olursa olsun bir iliskide olmamalidir
Oyle filmlerde oldugu gibi olmuyor ki

Sevgilisi onu o hale getirdi ki tokat atti hatta iyi bile yapmis
Özürde dilemis daha cok büyütmenin ne anlami var.
Erkek sonucta bayandan daha güclü olmasi gerekir fiziksel ve duygusallik acisindan
Yok aklima geliyorda Güvenemiyorumda falan bunlar kadinlarin söyleyecegi laflar

Benim de sevgilim sırtımdaki sivilceyi sıktı, canım çok yanmıştı.

Önce tokat attım, ardından telefonu tam kafasının ortasına fırlattım :17::17:

Gerçekten istemsiz bir hareketti, aramızda çok büyük sorun yaratmadı fakat hala bazen der sen bana vuruyorsun diye:1:

Ne bileyim kendimi kaybettim işte seninkide böyle bir durumsa anlayışlı olması lazım aslında:26:

Psikolojik siddet fiziksel siddetten daha tehlikelidir. Bagirma , cagirma , asagilama, sindirmeye calisma, kucuk gorme bunlar unutulacak seyler degil. Konu sahibi, sen bu adamla birlikte oldugun surece daha cok kendini kaybedersin. O yuzden gelmemesi belki de senin acindan daha hayirlidir.

iki tarafta da hata görüyorum. erkeğin bağırarak tepkisini vermesi hiç medeni değil, hele anladığım kadarıyla konuda sözü edilen kişi bağırıp duran bir beyoğlu. kadının tokat atması da hiç medeni bir hareket değil hele bir beyoğluna tokat atarsan gururu paramparamparçapinçik olur (ama elbet o istediği kadar kadına bağırabilir, kadının gururuna bir şey olmaz ya :)))

özür dilemişsiniz, önemli olan da bu. sonuçta artık tokat atıldı. ama ısrarla olmaz kırılan parçalar bir daha onarılmaz derse bundan sonra artık başkalarına bağırır.

Back
X