- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Bayanlar kusura bakmayın konuyu kısaltıp yazacağım çünkü gerçekten kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmiyor. Size hak verdim etrafımda kim ne derse desin. Arada sırada karşılaşıp selamlaştığım genç bir abla var. Bugün onunla karşılaştık ayak üstü konuştuk. Vedalaştıktan sonra yanımdaki arkadaş nereden tanıdığımı filan sordu. Daha sonra da çok samimi değilim dediğimde samimi olma da konuşma da zaten gibi bir şey söyledi. Ben bir an tereddüt ettim. Çok kişi hakkında iyi şeyler konuşmadığından yanlış anlaşılmaktan. Sadece dışarıdan gördüklerine göre yorum yapıyorlar ama gerçekten de güleryüzlü ve saygılı bir abla. Ne yaparsa yapsın kimseye zararı dokunmayan sevecen bir kadın. Size sormam çok iyi oldu Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Bir daha karşılaşırsam ve bana selam verirse tereddüt etmeden yine selamını alacağım. Herkesin hayatı kendisini ilgilendiriyor. Arkadaşıma da bir şey demiyorum o da aslında o ablanın kimseye zararı olmayan, saygılı biri olduğunu bilmediği için sadece dışarıdan görüp duyduklarına göre yorum yaptı sanırım. Kötü biri değildir o da. Kusura bakmayın bir an insanlar yanlış düşünürler diye tereddüte düştüm ama kötü niyetli olanlar zaten anlamak istediği gibi yorumlarlar. Eğer gerçekten söyledikleri gibiyse Allah doğru yolu göstersin ablaya. Teşekkür ediyorum hepinize. İyi ki varsınız. 

Son düzenleyen: Moderatör: