bir anne çocuğunu neden dışarı çıkarmaz?

Ya belki bi sıkıntıları var nerden biliyorsunuz hemen yargılıyorsunuz. Belki bi hastalığı var çocugun ya da kadının . Belki dışarda çekindiği bi durum var ne bileyim .. size mi dert oldu bu durum anlamadım yani. Kimsenin de dışarı çıkıp çıkmadığı beni ilgilendirmez benimki de kimseyi .

Hava sıcaktır

Evde yapılacak işler vardır

Çocuk cezalıdır

Kadınınn sokağa çıkmasına kocası izin vermiyordur

Can'ı istemiyordur

Çocuk istemiyordur

Dıştan bakınca görülmeyen hastalığı vardır

Sadece üşeniyordur

Dışarıyı pis buluyordur

Parkta biri ile tartışmıştır onu görmek istemiyordur

Bir de tatilde demişsiniz de bunu Nasıl biliyorsunuz zira okullar tatil ama öğretmenler değil diğer mesleklerin tatilini de bilmek zor

Evde park oyuncaklarimiz var.
Parklar çok pis ve kalabalık.
Diğer çocuklardan sıra gelmiyor bize.
Ve ben sıcaktan rahatsız oluyorum.
Bana da sürekli soruluyor ve ben bu cevapları veriyorum.

Mesela bugün sağlık ocağına gittik geldik saat 2-3, arası ben geldiğimizden beri yatıyorum mide bulantısı baş dönmesi var. Ayağa kalkınca sarhoş gibi sağa sola gidiyorum. Ve her seferinde bu boyle.
Sıcaktan nefret ediyorum.
Yine de her gün mutlaka market bakkal manav derken bir saatimiz dışarda geçiyor.

Belki bunlar üst katındaki komşu içinde geçerlidir .

Mesele sadece parka çıkarmamak mı? Başka şeyler de var mı?

Evde işi vardır.
Çok sıcak diye çıkarmıyordur. Ben genelde evdeysem akşam çıkarmayı tercih ediyorum.
Kocası kıskançtır.
Aşırı pimpiriklidir..

Bir gün laf açıp sorun. Ben diğerleri gibi size ne demeyeceğim. Sözkonusu çocuk olunca ben de hassas düşünüyorum.
Parkta oynayabilecek yaştaki çocuk hep evde olmamalı..

bu tarif ettiğiniz tam benimki
Benim kızım da aynı Oğlumla bebekliğinden beri her yere gittik ya da gidebiliyoruz hala ama kızımla tek başına dışarı çıkma fikri bile anksiyeteye sebep oluyor ve gittiğim yer de bana zehir oluyor yasamayana anlatilsa da anlamiyor

Vuh hu parasını verdiğin evde oturmak da kabahat olmuş artık. Başkasının hayatını irdelemek dışında insan dışarı çıkmak yerine evde pineklemek isteyebilir. Ah ben çok isterdim mesela neyse. Benim kerata bir saatliğine bile olsa mutlaka dışarı çıkmak ister tatillerimde mecbur çıkarırım ama çıkarmak istemeyebilirim de. Hava bu aralar o kadar sıcak ki... Belki akşamüstü çıkmak ister o da veya sadece oturmak ister. Çok gürültü ediyorlar deyin hep beraber size hak verelim ama söz konusu başkasının hayatını bu şekil sorgulamaksa size hak veremeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…