- Konu Sahibi showingnoemotions
-
benimde oğlum parkla işi yok hep kaçma derdınde ne kayar ne sallanır su bulursa suyla oynar.yada çer çöple kafayı yolduruyor insanaBenim kızım da aynıOğlumla bebekliğinden beri her yere gittik ya da gidebiliyoruz hala ama kızımla tek başına dışarı çıkma fikri bile anksiyeteye sebep oluyor ve gittiğim yer de bana zehir oluyor yasamayana anlatilsa da anlamiyor
1) eşi kıskanç. Bensiz asla pencereden bile bakamazsın diyorÜst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Tüm şartlar normalken tabiki kabul edilebilir bir durum değil ama belki alerjisi vardır vardır bir durumu eğer yoksa psikolojik olarak sorunludur. Tabiki o anneye psikolojik alması için destek olunmalı.Üst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Neyi kime şikayet ettiniz?Ay bir daha buraya konu açmayacağım. Kadına gidip çocuğu çıkar mı dedim? Başkalarının hayatına karışma falan denmiş. Merak edip buraya sordum, üst katımdaki gibi olan kişiler yorumlarından belli olmuş. Cevabımı almış oldum. Şikayet et diyen de merak etmesin, ettim.
Kim istemez ki oksijen almak? Eve yakın çok park var, çoğu da boş. Onu geçtim kapının önünde biraz hava alsa çocuk için mutlu olucam. Bir anne olarak annem de üzülüyor, ben de çocuğa üzüldüm ama bana ne! Buradaki yorumları okuduktan sonra annem gibi annem olduğu için kendimi çok şanslı hissettim. Nöbetten çıktığında bile üşenmezdi. Allah böyle anneleri korusun,amin!
Komsuyu bize şikayet ettiNeyi kime şikayet ettiniz?
Şikayet sebebiniz nedir ? Nereye şikayet ettiniz? Başkalarının çocuğuna özeline parkına karışmak sizin ne haddinize! Allah sizin gibi insanlardan biz kadınları korusun.Ay bir daha buraya konu açmayacağım. Kadına gidip çocuğu çıkar mı dedim? Başkalarının hayatına karışma falan denmiş. Merak edip buraya sordum, üst katımdaki gibi olan kişiler yorumlarından belli olmuş. Cevabımı almış oldum. Şikayet et diyen de merak etmesin, ettim.
Kim istemez ki oksijen almak? Eve yakın çok park var, çoğu da boş. Onu geçtim kapının önünde biraz hava alsa çocuk için mutlu olucam. Bir anne olarak annem de üzülüyor, ben de çocuğa üzüldüm ama bana ne! Buradaki yorumları okuduktan sonra annem gibi annem olduğu için kendimi çok şanslı hissettim. Nöbetten çıktığında bile üşenmezdi. Allah böyle anneleri korusun,amin!
Sağlık sorunu olmadığını nerden biliyosunuz?Insanların dış görünüşünden sağlık durumu belli olmuyor.Ay bir daha buraya konu açmayacağım. Kadına gidip çocuğu çıkar mı dedim? Başkalarının hayatına karışma falan denmiş. Merak edip buraya sordum, üst katımdaki gibi olan kişiler yorumlarından belli olmuş. Cevabımı almış oldum. Şikayet et diyen de merak etmesin, ettim.
Bende de ayni dert var komsulari gormek muhabbet etmek istemiyorum sizene demi insanların hayatindanBende kapının önündeki parka çıkarmam. Çünkü apartmandaki herkes sizin gibi birbirini dikizliyor. Uzak yerdeki tanımadığı m insanların olduğu yerleri tercih eder ve oralara götürürüm. Çünkü biliyorum ki MOBESE özellikli komşulara sahibim.!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?