bir anne çocuğunu neden dışarı çıkarmaz?

benimde oğlum parkla işi yok hep kaçma derdınde ne kayar ne sallanır su bulursa suyla oynar.yada çer çöple kafayı yolduruyor insana

1) eşi kıskanç. Bensiz asla pencereden bile bakamazsın diyor
2) üşengeç. Evden çıkmaya üşeniyor
3) tv düşkünü. Programları var kaçırmak istemiyor
4) evden yapılan bir işi var. Vakti olmuyor
5) çocuğu çabuk hastalanıyordur
6) çocuğu istemiyordur
7) park güvenli gelmiyordur
8) ikisi de istemiyordur.
Bunlardan hangisi olursa olsun sebebi sizi ilgilendirir mi? Hayır. Çok rahatsız ediyorsa Ses kaydı alın polise şikayet edin. Sebepler yumağında boğulmazsınız

Tüm şartlar normalken tabiki kabul edilebilir bir durum değil ama belki alerjisi vardır vardır bir durumu eğer yoksa psikolojik olarak sorunludur. Tabiki o anneye psikolojik alması için destek olunmalı.
Ayrıca belki de çocuk evde değildir

Alt komsum olsa dicem ki bana mi konu acmislar
Ben goturmuyorum cunku
- bi bebgim bi de 4 yasinda oglum var ikisine ayni anda yetemiyorum
- gidrrsem geri getirmek cehennem azabi gibi
-park park olmaktan cikmis serseriler ile dolu onlarin gozu Onune cocuk cikarmak istemiyorum
COK UZULUYORSAN GEL KOMSU PARKA GOTURELIM COCUKLARI DE!!!!!!!!

Ay bir daha buraya konu açmayacağım. Kadına gidip çocuğu çıkar mı dedim? Başkalarının hayatına karışma falan denmiş. Merak edip buraya sordum, üst katımdaki gibi olan kişiler yorumlarından belli olmuş. Cevabımı almış oldum. Şikayet et diyen de merak etmesin, ettim.

Kim istemez ki oksijen almak? Eve yakın çok park var, çoğu da boş. Onu geçtim kapının önünde biraz hava alsa çocuk için mutlu olucam. Bir anne olarak annem de üzülüyor, ben de çocuğa üzüldüm ama bana ne! Buradaki yorumları okuduktan sonra annem gibi annem olduğu için kendimi çok şanslı hissettim. Nöbetten çıktığında bile üşenmezdi. Allah böyle anneleri korusun,amin!

Size hesap mi verecek yahu insanlar? Resmen neden evlerindeler neden disari cikmiyorlar muhabbeti yapmissiniz.. Gidin calin kapisini o zaman bir derdi tasasi mi var sorun.. Gerekirse musade isteyin siz gezdirmeyi ilgilenmeyi teklif edin kadina madem bu kadar iyi niyetlisiniz.. Belki hep birlikte cikarsiniz disariya.

N kdr da acaip insanlar var ya size ne belki isi var belki kendini iyi hissetmiyor bi de sikayt etms cocuga darp eziyet falan mi var anlayamadim varsa niye bunu bahsetmediniz oyleyse iyi yapmissiniz da eger yoksa size ne bnce de acmayin bir daha konu iyi fikir

Neyi kime şikayet ettiniz?

Bu çocuklarda iki konudur dert oldu yok ewin onunde top oynar niye oynuyor. Bu seferfe niye disari cikmiyor kime ayak uydursun bu cocuklar. Cocugu olmayan insanlar icin uzak bir yerdr toplu konut yapsinlar allah askina insanliktan cocuktan uzak tek başlarina yasasinlar. Sunu anlayin artik bunlar cocuk durmucak susmucak gidip bahceli tek ewde yadayin allah askina biktirdiniz anladik üremiyosunuz üreyenlerede karsisiniz

Şikayet sebebiniz nedir ? Nereye şikayet ettiniz? Başkalarının çocuğuna özeline parkına karışmak sizin ne haddinize! Allah sizin gibi insanlardan biz kadınları korusun.

Ne ev de rahatız ne disarda ne tuvalette ne biçim acayip insanlarsınız ya. Kadın bile başka bir kadına laf atmak için buraya konu acıyor çocuğu bahane edip kadına giydiriyor. Yazıklar olsun sizin gibi insanlara.

Ben de yenidogan bebekliyim, apartmanda en az 18 cocuk var alt katim ve bulundugumuz kat full cocuklu bebekli aile.. Eger derdiniz gurultu ise -ki yazmamissiniz derdiniz sikayetiniz nedir- ailelerle konusursun, ha bir de biz konusmamiza ragmen gurultuyu engelleyemiyoruz o ayri ama 1 kere de vay efendim neden çocukları alip suraya buraya cikarmiyorlar diye aklimizdan gecmedi tuhaf yani.. Herkesin evi ayridir derdi ayridir.. cocuguyla evde oturdugu icin hesap mi verecek bir de insanlar?

Sağlık sorunu olmadığını nerden biliyosunuz?Insanların dış görünüşünden sağlık durumu belli olmuyor.

Bende de ayni dert var komsulari gormek muhabbet etmek istemiyorum sizene demi insanların hayatindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…