bir anne çocuğunu neden dışarı çıkarmaz?

Kendisine sorun?
Biz de müneccim değiliz. Bin tane sebep olabilir.

Ben anne çalışmıyor tatilde yorumunuza takıldım

İzinler 15 gün tatilde deyince okul tatili akla geliyor

Lakin öğretmen arkadaşlar ayrıntılı yazsın ben bildiğim kadarıyla yazayım

Sabah 9 öğle 13.30 seminer var hem devlet okulu hem özel okullarda

Annenin tatilde olduğu anda çocuğu dışarı çıkarması mı gerekiyor bir de

Örneğin bugün işe gitmedim oğlum dışarıda ama benim Canım evden çıkmak istemiyor

Koca bir yılın sonunda bugün belki evde kalmak istedi olamaz mı

Allah aşkına şikayet ette alt katında nasıl bir şey yaşadığını anlasın kadın. Ona göre gardını alır oda. İyilik yapmış olursun

Benimde dibimde park var ama surekli çıkartmam. Cikartsam bile 20 dk sonra ben sıkılıyorum alip eve geliyorum. Yani mecbur değil ki cikartmaya. ogleden sonra aksam 9a kadar cocugun cikarttigi seslere kimse karisamaz. Benim ust kattakilerim insan degil hayvan besliyor sanki,o kadar gürültü ama asla öğlenden aksam 9a kadar olan sese karismam . Bende evimdeki cocuga mudhaale etmem.

Önce iyi niyetle çocuğu dusundugunuz için sandım ama eski konulara baktimda sırf gürültüden dolayiymis bu şikayet :) bari süper anne komşu çocuğunu bile düşünen düşünceli komşu tripleri atmasaniz. Yok oksijen alsın yok bilmem ne. Arkadaşlar bir sürü şey yazmışlar bı şekilde cikaramiyo demekki kadın yada cikarmiyo. En iyisi çocuklar evdeyken siz biraz çıkın dolasin oksijen alın iyi gelecektir

İnsana fenalık getirirsiniz. Apartman yöneticisi de bana aynısını söyledi çocuğu niye bahçeye çıkarmıyorsun bizimkilerle oynar diyor. Benim ki daha bebek yalnız 17 aylık. Senin çocuğun 9 yaşında cidden ne oynayacaklar acaba? En azından temiz hava alır diyor. Sanki evde fanusta yaşıyor hava alamıyor çocuk. Yani bir de ben mümkün olduğunca parka götürürüm, bir ekmek almaya da çıksam kızımı götürürüm. İnsanlara karışmasak mı? Belki parkın ortamı kötü çocuğu küfür öğreniyor, kötü örnek oluyorlar, belki mikrop kapıyor. Ayrıca 7-24 insanları mı gözetliyorsunuz belki de götürüyor

Herkes kendi işine baksın.
Benim de hem yaşadığım sitede park var hem de çok yakınımda belediyenin parkı var. Ve her gün çıkarmıyorum çocuklarımı.
Kime ne? Hesabını komşuma mı vereceğim?
Belki bu sıcakta beynimiz kaynamasın diye çıkmıyoruzdur.
Komşunuzun da bir sürü sebebi olabilir. Bunu ona sorun da cevabınızı alın.
Çocuklar elbette parklarda bahçelerde gönüllerince koşarak oynayarak güzel vakit geçirebilirler.Ama bazen şartlar elvermez. Evde de nasıl vakit geçirdiklerini bilemezsiniz öyle değil mi?
Bu derece itici bir şekilde karışmaya şikayetlenmeye hakkınız olamaz.

Bugun cıkarmamakla iyi yapmış feci bir nem var. Onun dısında da sizi enterese etmez zaten. İkisinin de gayet saglıklı oldugunu nereden biliyorsunuz. Saglık raporu mu istediniz.Bu fikrinizle komsuluk sınırlarını baya zorlamıssınız cidden.

Bu sene part-time çalıştım,
bazı günler evdeydim.
Alt ve üst komşularım dahil olmak üzere apartmanımız küçük çocuklu ailelerle dolu.
Kim,ne zaman çocuğunu dışarı çıkarıyor benim haberim yok.
Olmalı mıydı?Diye düşünüyorum şimdi.
Ne ilgisiz komşuyum yaaa.

Keşke siz ciksaydiniz oksijen almaya. En azından başkasının eviyle ilgilenmezdiniz. Zor olmuyor mu bugün hic cikmadi bakayim evde mi him gene evdeymis diye takip etmek

Bende cikartmam hergun tek basina cok zor cunku acaba komsularimdan bu cocugunu niye disari cikartmiyor diye kendine dert eden issiz varmidir:)) boyle takintili insanlardan korkarim ben ya bence siz disari cikin hava alin normal seyler degil bunlari takinti yapmak

Bunun hesabını yapmak size düşmez ki. 3vde çocuk varsa ne yapsın bağlasın mi ? Ayrıca hasta olmadığını nerden biliyorsunuz? Belki bir sorunu var. Velev ki yok, bu hicbir şekilde sizin mevzunuz olmamalı. Şu anda üst yada al bilemiyorum bir daireden gümbür gümbür çocuk sesi geliyor. Misafirleri var galiba. Başım da fena halde ağrıyor çünkü çocuklar zor uyudu. Eşi. De yok yalnızım. Buna rağmen kalkıp da komşulara konusma hakkını görmüyorum kendimde. Cocuk yani napalim. Gurultu yapıyorlar iste.

Cocuk dedigin her gun parka cikmali oyun oynamali. Benim komsulardan da bazilari 15 gunde bir cikariyor cocugunu. Cocuk afalliyor disarida. Yazik günah. Enerjisini atamayan cocuk tabi evde gürültü yapar
Ne alakası var yahu!
Ben hergun çıkartmıyorum.. aşırı sıcak, hamileyim, ve astim hastasıyım... Evde bile sıcaktan bayılacak gibi oluyorum. Dışarı çıkınca düşünemiyorum.. Nasıl bir mantık anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…