- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Neden böyle olur biliyormusun bu hayattaki tek gayesi kötülük olduğu içinBir kadının sadece anne olduğu için herşeye hakkı varmıdır? Çocuklarının tüm Hayatına, karışmaya hakkı olduğunu nasıl düşünebilir, çocuklarım benim etrafımda dönmeli düşünce yapısı, gelininle, oğlunun beraber yeyip, içmesini kıskanması hastalıklı bir davranış değil midir? Bu tür insanlara nasıl yaklaşılır kafamda milyonlarca soru işaretleri var.
Evet sanki dünyaya kötülük yapmaya gelmiş gibiNeden böyle olur biliyormusun bu hayattaki tek gayesi kötülük olduğu için
Çok takmayın kafanıza uzak durun elinizden geldiğince oda söylenip dursun eşinizin tavrı nasıl peki bu konudaEvet sanki dünyaya kötülük yapmaya gelmiş gibi
Anne ve baba hiçbir zaman çocuklarının kötülüklerini istemez. Sadece yaşlandıkça alıngan olurlar. Bizlerde yaşlanacağızBir kadının sadece anne olduğu için herşeye hakkı varmıdır? Çocuklarının tüm Hayatına, karışmaya hakkı olduğunu nasıl düşünebilir, çocuklarım benim etrafımda dönmeli düşünce yapısı, gelininle, oğlunun beraber yeyip, içmesini kıskanması hastalıklı bir davranış değil midir? Bu tür insanlara nasıl yaklaşılır kafamda milyonlarca soru işaretleri var.
Ortada kalmış durumda kendisi, babası 10 sene önce vefat etmiş evin en küçüğü o lisede okulu terk etmiş o günden beri annesiyle o bakıyorÇok takmayın kafanıza uzak durun elinizden geldiğince oda söylenip dursun eşinizin tavrı nasıl peki bu konuda
Yok bu çok farklı bencilce oğlunu düşündüğünüde sanmıyorumAnne ve baba hiçbir zaman çocuklarının kötülüklerini istemez. Sadece yaşlandıkça alıngan olurlar. Bizlerde yaşlanacağızÖyle düşün.
Bilemedim. Umarım düzelirYok bu çok farklı bencilce oğlunu düşündüğünüde sanmıyorum
Annesine bakıyorsa diyecek birşey yok babası da vefat etmiş allah rahmet eylesinOrtada kalmış durumda kendisi, babası 10 sene önce vefat etmiş evin en küçüğü o lisede okulu terk etmiş o günden beri annesiyle o bakıyor
Ortada kalmıssa bence ver yolu gıtsın. Hayat arkadası soz konusu oldugunda olaylara ağırlığını koyamayan adamla omur gecmez.Ortada kalmış durumda kendisi, babası 10 sene önce vefat etmiş evin en küçüğü o lisede okulu terk etmiş o günden beri annesiyle o bakıyor
Kv bakan kimse yokmu sadece ekşiniz mi bakıyorOrtada kalmış durumda kendisi, babası 10 sene önce vefat etmiş evin en küçüğü o lisede okulu terk etmiş o günden beri annesiyle o bakıyor
O bahane ya.Kv bakan kimse yokmu sadece ekşiniz mi bakıyor
Çok haklısınızOrtada kalmıssa bence ver yolu gıtsın. Hayat arkadası soz konusu oldugunda olaylara ağırlığını koyamayan adamla omur gecmez.
Annesi mi cok kotu, kocan mı vasat onu bilmiyorum.
Gencecik kadınsın bu ınsanlarla kendine yazık etme. Onlar suan uyuyor sen annenin evınde uyuyamıyorsun, kendine bunu reva gorme.
Onlarla ilgili kacıncı konun bu, degısmeyecek iste.
Arada kalmış erkek mi olur zaten çok sinir oluyorum bu lafa babası vefat etmiş falan dedi ya bilemedim belki sadece o bakıyordur diyeO bahane ya.
Annesıne bakıyor ondan oyle annesı etkiliyor falan.
Her evlat annesıne bakıyor ama boyle karısını anasının evıne yollamıyor.
Adamı olaydan sıyırmak ıcın bahane.
Anne kotu sozde, adam degıl.
Diğer kardeşlerinin, hepsinin evi ayrı sadece kızına arada bir yemek yemeğe gidiyor diğer tüm masraflar eşim tarafından karşılanıyor aylığının çoğu annesinde vermeyince sokağa cıkıp bağırıyor bu para bnm siğarama yetmez Bn günde 3 paket sigara içiyorum diyor kadın.Arada kalmış erkek mi olur zaten çok sinir oluyorum bu lafa babası vefat etmiş falan dedi ya bilemedim belki sadece o bakıyordur diye
Aynı evde ıdı kaynanası ile konu sahıbı.Arada kalmış erkek mi olur zaten çok sinir oluyorum bu lafa babası vefat etmiş falan dedi ya bilemedim belki sadece o bakıyordur diye
Konu şahibini mi eşi annesine yollamış anlamadım kız konuyu ilk okuyunca yine kv vakası sandım kafam karıştıAynı evde ıdı kaynanası ile konu sahıbı.
Baksın, bakma diyen yok ki kocasına. Karısını annesinin evıne yollayan adam.
Yani kimsenin onlara bisey yaptıgı yok.
Evet, ıkı gun once falan oyle bır konusu vardı.Konu şahibini mi eşi annesine yollamış anlamadım kız konuyu ilk okuyunca yine kv vakası sandım kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?