bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

yavrum benim ya çok uzuldum çocuga
ama anne yle konusmak bence biseye yaramaz çocugunu dusunmeyen insan komsunun demesiyle birden ampulleri yakmaz herhalde kafasinda
ne desem bilemedim ki anne var ana var ..

o çocuk akşama kadar aç kalıyo babası bişey yapamıyo gözüm sürekli onların evde bakmadan duramıyorum babası sadece eline kuru ekmek veriyo çocuk onla hergün akşamı ediyo.

Ütopik olcak ama insanlar çocuk sahibi olmadan önce böyle üremelerini engelleyen bi aşı yapılsın. Zihinsel kontrolden geçerlerse bi aşıyla düzelsinler doğurabilsinler falan. Ben sosyal hizmetleri arardım

gecenlerde cocuğu bi doktora götür mutlaka bi sıkıntısından parmaklarını kemiriyordur diyorum hiç bi sıkıntısı yok yaramazlığından yapıyo diyo akşam dövdüm bi daha yapamaz diyo. kahroldum dövme dedim. ama ....

Şikayet edilse ise yarar mi acaba ?
Parmakları kan içinde deyince içim yandı,çok yandı :(

Geçenlerde burada tırnak yiyen kucuk melek konusu açılmıştı. O da anne bu kişi de anne işte.
Klavye karşısında yargılamak istemiyorum ama işte durum bunu gösteriyor.

"Allah isteyen herkese bebek versin duaları herkesin ağzında. Allah isteyen, gerçekten anneliğin , o yavruların kıymetini bilecek kişilere evlat versin.

hayırlı akşamlar arkadaşlar,

benim karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var. cocuğu ile hiç ama hiç ilgilenmiyor. üst kat komşusu ile hergün ama hergün çarşılara avm lere gezmelere gidiyolar sabah gidiyorlar akşam geliyorlar. bu komşumun eşi rahatsız olduğu için çalışmıyor evde ve çocuğu hergün evde babası ile bırakıp gezmelere gidiyo çocuk akşama kadar kapalı camların ardında günü dışarıyı seyretmekle geçiyo. ben çocuk için çok üzülüyorum çocuk ne bir park görüyo ne bir insan görüyo. çocuk sıkıntıdan parmaklarını kemirmeye başlamış parmakları kan içinde kalıyo anneside cocuğu bunun için dövüyo. sevgi asla göstermiyo. kocasıda aptallaşmış iyice kadın kocasına karşıda çok sert. yani insanlar kedilerini köpeklerini bile arada bi dolaştırmaya çıkarıyorlarki bu çocuk oynayıp zıplayacağı yıllarını kapalı camlar ardında geçiriyo. şimdi şunu sormak istiyorum size. ben bu komşumu bu konuda nasıl uyarabilirim çocuğunu bu kadar ilgisiz sevgisiz bırakmaması gerektiğini hergün çarşılarda gezmek değil de çocuğu ile vakit gecirmesi gerektiğini nasıl soyleyebilirim. aranızda belki sanane diyenler olabilir ama inanın çok üzülüyorum. kadınla azda olsa samimiyetim var.
Bu kadın konuşmadan anlayacak olsa bubları zaten yapmaz. Bence aile,çocuk ve sosyal bakanlığın hattını ara 183 dü galiba Oray'a anlat. Yetkili biri denetlemek gelsin belki çocuk için bi kreş yada pedagog ayarlarlar

bunun hergün çarşıya gittiği komşusuyla konuştum şunu hergün çarşıya pazara götürme dedim bak onun küçük çocuğu var cocuk perişan oluyo dedim seninkiler büyük ama çocuğa yazık dedim. oda aman boşver diyo bu dünyada kendin için yaşıyacan çocuk falan hep boş diyo.

bende terslemesinden çekiniyorum çünki terslerse bende susamam karşısında olay çıkar..

bi kaçkere uyarmaya çalıştım. sen gidince çocuk çok sıkılıyo akşama kadar camdan dışırıyı seyrediyo onuda götürsen gezdirsen biraz dedim. o olunca rahat vermiyo diyo bi kere götürdüm pişman oldum bi daha asla götürmem diyo ozaman sende hergün gitme haftada bi kere çık dışarı diğer günler çocukla ilgilen dedim. ben evde duramam sıkılıyorum diyo.

Ne demeye doğurdun o zaman hey Yarabbim..
Bir çocuğun hayatıyla oynuyor bencilliği yüzünden...

bunun hergün çarşıya gittiği komşusuyla konuştum şunu hergün çarşıya pazara götürme dedim bak onun küçük çocuğu var cocuk perişan oluyo dedim seninkiler büyük ama çocuğa yazık dedim. oda aman boşver diyo bu dünyada kendin için yaşıyacan çocuk falan hep boş diyo.

İstemeden doğurmuş belli, aldırmak güzel değil ama bu kadın aldırsaymış :KK62::KK11:

183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz

Yahu böyle çocukmu yetiştirilir babası üzülürse üzülsün , kuru ekmekle bütün gün .
Çatı adlı bir kitap vardı oradaki kahraman benzettim çocuğu , az güneş alsın ufacık kalacak çocuk .

Çok üzüldüm çocuğa. Bir akrabasına ulaşmaya çalış veya arkana başka komşuları al beraberce uyarın.

gerizekali komsular toplanmis senin basinaa vallaaa
boylesini hiç duyup gormedim

183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz
baba zaten bakıma muhtaçmış. olan ufacık çocuğa oluyor. öncelikli olan çocuk. lütfen 183 ü arayın.

Back
X