- Emoji Skoru
- 822
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi laviienrose
Bir bayan icin cok onemli gecen yil aldim ve bu, kadar yil neden almamisim diye hayiflaniyorum
Kaç paraya ne marka aldınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir bayan icin cok onemli gecen yil aldim ve bu, kadar yil neden almamisim diye hayiflaniyorum
Her şeye yatırım gözüyle bakmayı sevmiyorum.
Araba istiyor musun?
Gelirin arabayı ve masraflarını karşılayabilecek düzeyde mi?
Evetse zarar etmek çok gözüme batmaz benim.
Tipo 8000 ne aldim..haftalik on tl gaz yukluyorum artiyor bile markete pazara hastaneye falan gidp geliyorum yol parasi versem daha cok tutar..hem daha rahat ediyoruz vakit kaybimiz olmuyor istedigimz saaate isimizi halediyorz mahllede dolmusta abuk subuk insanlarla muhatap olmak zorunda kalmiyoruz cok artisi var oyle dendigi gibide cok masraf olmaz..
Tabiki kendini daha rahat guvende hissedersin..mesela uzak yeremi gitcem aracla metroya kadar gidiyorum isimi haledincede tekrar araca binip eve geliyorum bu bile buyuk kolaylik..ehliyetin varmi arac kullanabiliyormusun..ilk aldiginda bir kac ay zorluk cekersin kullandikcada daha cok alisirsin..
Hıh işte yani.Bir de amortisman değeri diye bişey var. Yıllarca kullanıyorsun, gidip geliyorsun, rahat ediyorsun. Üç sene sonra da kar etmeden satıver, kullandığına say.
Iyi ne guzel iste hic bekleme evlendikten sonra alman daha zor olur simdiden bir adim at sonra daha iyisini alirsinEhliyetim var 2 senedir. Araç da kullanıyorum erkek arkadaşım genelde bana kullandırtıyor trafiğe alışığım yani. Onun dışında annemde şirket arabası var iş yerinin verdiği bazen onu kullanabiliyorum ama çok nadir
aa otomatikse zor tabıı . manuelse 15 den baslıyor fakat otomatıkler dedıgınız gıbı daha yuksek.benim aracım polo 70 bin tl ye aldım
otomatik polo 15 bin e zor