bence iyi niyetli değil..evliliğinde mutlu olmayan insanlar saracak yer ararlar bu da genelde en yakınları olur..bizim de iş yerinde var böyle birisi...anlatsam bu arkadaşına şükredersin. kız bildiğin ''numunelik''ya zaten daha işi ayarlama sürecinde bile öle bi havalara girmişti. işte gitti mi ne zaman gitcek. mahçup olmayayım falan. bi taraftan diorum bu arkadaşım ama bir taraftanda özellikle evlendikten sonraki bu tavırları var. ilişkilerimi nie bitiremiorum kendime anlam veremiom. sonuçta kız iyi niyetli olsa bile aramızdaki artık kirlenmiş bir ilişki. görüşme gitsin.
Bir de hamile kalsın gör bak sen onu..''ayyy canım siz hala çocuk yapmadınız var mı bir sorun..göründünz mü doktoraa'' gibilerinden..abaavvvvvvvvvvvvvvvvvv..hatta ''ayy bizimki matematikten 100 almış..sizinki neden düşük almışş yoksa evde rahat huzurlu çalışma ortamı mı yok çocuğuunnn''........
belkı kendısınınde sorunları var ve sızınde acıgını arayarak kendını rahatlatmaya calısıyor
2 ihtimal var zaten ya siz bazı sorunlar yasadıgınızdan gereksız alınıyorsunuz
ya da arkadasınız gercekten itici ınsan tıplerınden...
küsmesenizde mesafe koyun sizde ona cok ıyıyız havası verın...
Demek ki neymişşşşşş iyilikteen maraaz doğabilirmiş bazennnn....genellemiyorum tabiii
İnsanların çevresi geniş olmalı,güzel arkadaşlıkları da olmalı elbet; kafası uyuşan olmalı ama en yakın hiç olmamalı..
Çok sık görüşmek,devamlı olarak gelip gitmek, hele hele herşeyini anlatmak doğru değil.
Çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor.. Aklıma gelmişken yazmak istedim.
...
Yazdıklarınızı anlamakta güçlük çektim biraz ama sanırım arkadaşınızla aranızda iletişim problemi var.
O sizi, sizde onu anlamıyorsunuz..
Üstelik eşinize iş bulacak önemli bir konumda değilse uğraşmasın, gereksiz bence arkadaşınızın böyle bir işe karışması.
........
Sizi mutsuz eden, huzursuzluğunuza neden olan, iletişim sorunları olan kişileri hayatınızda tutmak zorunda değilsiniz.
İllaki çıkarmak gerekmiyor ama şuanki mesafe neyse onun önüne bir çizgi daha çekmek lazım.
bu ilişki tipi insanı bitirir. arkadaşlığı da...
aynısını yaşadım. oysa hep alttan alırdım ama dayanamadım.bana yaptıklarını saydım.ki bu arkadaş, benim düşük yaptığım gün, hamile olduğunu söylemek için aramış, düşük yaptığımı öğrenince üzülmek şöyle dursun ballandıra ballandıra yok beta hcg şu çıkmış, kese görünmüş diye anlatmış sonra da utanmadan "sen bilirsin, eşimle ilişkiye girerken neye dikkat edeyim" diye sormuştu. ben salak da nasihat etmiştim...
ertesi ay ben de hamile kaldım.bu kez onun yarışı başladı.dayanamadım, ramazanın 2. günüydü hatta. bitirdim. taa ki o doğum yapana kadar. bir anda duygusallıktan herhalde, telefonda bebek ağlaması duyunca yumuşadım. annem konuşuyordu kızla, ben de aldım telefonu. şimdi arada arıyoruz. ama samimiyet kalmadı tabii...
demem o ki, hiç kendini yıpratma... görüşme gitsin. ne sinir olacaksın boşuna...
ya işte son olayda bende kendime kızdım. ne bu dedim her insanla görüşüorum. madem sinir oluyorum niye görüşüyorum. kıza da söyledim. artık görüşmek istemiorum. ama aynı günün ertesimi ne evde su patladı. o kadar çok uğraştım ki. ağladım sinirlendim. sonra dedim kızın hakkına mı girdim. ben mi art niyetli yaklaştım. ertesi gün kendim yazdım hemen nbr falan die. şimdi soğukluk var ama konuşuoruz gene. ama olaylar, söyledikleri aklıma gelince gene sinirleniyorum. yok görüşmeyeceğim artık diorum. şundan emin olamıyorum. acaba gerçekten art niyetli mi. yani benle birşeyleri yarıştırma derdinde mi yoksa ben mi kuruntu ediyorum. gerçi kuruntu etsem bile bi kere kurt düşmüş içime niye görüşüorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?