Bir arkadaşım bile yok

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
hiç arkadaşı yok benimle vakit geçiren yada indsanlar çok çabuk sıkılıo benden ben neden böleyim kardeşim bile aynı çok konuşuyorum ama hrkes beni sewerdi yada ben öle sanırdım artık hiç arkadaşım yok sanki koskoca dünyada yalnızım ben kimsem yok neden böle olmak zorunda ama hayatımın her ewresinde sadece kullanıldım bende herkes gibi arkadaş sahibi olmak aranankşişi olmak istiyorum ama olmuyor yalnızım ve k,imse beni anlamıyor dertleşcek burdakilerden başka kimesem yok çok yalnızım sizce sorun ne?insanlar ihtiyaç duyduklarında arıyorlar malesef

bence sorun herkesı alttan alman, dert dınlemen, yardımcı olup motıve etmen...kısaca o kadar ınce duşunme herkes neşelı ve kendını eglendıren ınsanları yanında ıstıyor. kımse dert dınlemek ıstemıyor gunumuzde. denk gelmemiştır tatlım kendını suçlama. bırde kuçuk ayrıntılara takılma, çabuk kırılan alıngan bır ınsansan eger buda onemlı bır sebep :1no2:

üzülme be canım..arkadaşın olsa ne olacakki.şimdiki arkadaşlıklar sadece menfaat üzerine kurulu.
gerçek dostluklardan bahsetmiyorum.benimde etrafımda biçok insan var ama arkadaş olmak yetmiyo.
arkadaşım dediğin insan için fedakarlık yapmak gerekiyo.arkadaş o zaman arkadaş olur bence.yoksa sokaktan geçen bi insandan faksız olur benim için.ve öylede.2.5 yıldır bu yaşadığım şehirdeyim.
insan yaban elde oluncada kendini çok yanlız hissediyo.benimde bi derdim olsa anlatacak dertleşecek kimsem yok.sevincimi mutluluğumu paylaşabileceğim kimsem yok.:1no2:maaleseff

bence sen söyle kurslara falan yazıl ve yenı bır başlangıç yap arkadaşlar edınmek ıçın.geçmıştekı hatalarını yapma yenı ılışkılerınde derım. kımse ıçın degıl kendın için pozıtıf ol zaten neşelı ınsanı herkes sever.

bence sorun herkesı alttan alman, dert dınlemen, yardımcı olup motıve etmen...kısaca o kadar ınce duşunme herkes neşelı ve kendını eglendıren ınsanları yanında ıstıyor. kımse dert dınlemek ıstemıyor gunumuzde. denk gelmemiştır tatlım kendını suçlama. bırde kuçuk ayrıntılara takılma, çabuk kırılan alıngan bır ınsansan eger buda onemlı bır sebep :1no2:

arkadaşım dediğin insanada bi derdini anlatamayacaksan varlığının ne önemi varki.iyi gününde herkes yanındadır.önemli olan mutluluğu kadar derdinide sıkıntısınıda paylaşmak

canım çok konuşuyorum demişsin. acaba insanların hoşlanmayacağı kadar çok konuşmuş olabilir misin? neden senden uzaklaşsınlar ki? biraz özeleştirini yapsan . ve hatalı gördüğün noktalar üzerinde çalışsan ?kaydirigubbakcemile5

bu yalnızlık konusunu ben de açmıştım tatlım sırnaşık şey , ama sanırım seninki cok konusmaktan yalnız kalma galiba yanılıyor muyum?? :)

sevgılı mına arkadaşım dedıgınız çok dogru ama ben şunu demek ıstedım benı 100 tane arkdasım var ama 10 tane dostum var. arkadaşlardan çok beklentıde bulunmam, bana zarar vermıyorsa ıyı nıyetlıyse herkes benım arkadaşım olabılır.

bak güzelim zaten herkesle arkadaş olunur ama dost çok zor bulunur oda belki bir iki tane olur
üzülme eminim zamanla karşına çıkar oda sana yeter

Bu kadar üzme kendini sandığın kadar yalnız değilsindir heralde:1hug:

herkese teşekküler sizden başkada kimse yok zaten konuşkanım ama geveze diiilimki kızlar peki konuştuum için uzaklar dielim peki ihtiyaç duyduklarında neden arıyolar:(

sevgılı mına arkadaşım dedıgınız çok dogru ama ben şunu demek ıstedım benı 100 tane arkdasım var ama 10 tane dostum var. arkadaşlardan çok beklentıde bulunmam, bana zarar vermıyorsa ıyı nıyetlıyse herkes benım arkadaşım olabılır.

valla canim sen bu konuda oldukca sanslilardansin 100 tane arkadas, 10 tane dost herkeze nasip olmaz :bbo: ben saysam saysam en fazla 10 arkadasim vardir ama iclerinden dostum diyebilecegim insan yoktur tamam tanidigim cokama dostum yok.. dost olarakda sadece ve sadece annemi ve ablami bilirim kizlarimi saymazsam... kimseye dostum diye guvenemem zor bir durum ama gercekler maglesef :1no2:

Arkadaşın olabilir miyim?
Bu hayatta çok değer veririrm dostlara..Ama benimde hiç dostum yok..
Çok istedim ama olmadı..
İsterdimki dostum için yapamayacağım hiçbirşey olmasın..
Etrafıma bakıyorum bunu hak edecek kimse yok..
Merabadan ilerisine gidilmiyor..
En zor zamanlarımda kimse yanıbaşımda yoktu ailemden başka...

üzülme canım bende senin gibiyim.etrafımda her derdimi sıkıntımı paylaşabileceğim bir dostum yok ama şunuda iyi biliyorumki bu zamanda öyle insan bulmakta çok zor.o yüzden aramıyorum bile:1no2:
ama kendimi yalnızda hissetmiyoru.bana eşim ve kızlarım yetiyo.birde kızkardeşim var canım kadar sevdiğim sık görüşemesek bile herşeyimi rahatlıkla anlatabildiğim her zaman benim yanımda olan kızkardeşim
bunlar bana yetiyolar.hep söylerim aileden daha iyi dost pek nadir bulunur
sende takma kafana.

şeker pembe aynı durumdayız. eskiden evde yalnız kalmak isterdim kalamazdım ama şimdi ne arayanım var ne soranım.

sevgılı slın arkadasım işim geregı o kadar arkadaşım var ama 10 tane dostum yok uzgunum. oran olarak oyle söyledım. gerçek dost bulmak çok zor bılıyorum. sevgıler

Back
X