Bir arkadaşım bile yok

Arkadaşın olabilir miyim?
Bu hayatta çok değer veririrm dostlara..Ama benimde hiç dostum yok..
Çok istedim ama olmadı..
İsterdimki dostum için yapamayacağım hiçbirşey olmasın..
Etrafıma bakıyorum bunu hak edecek kimse yok..
Merabadan ilerisine gidilmiyor..
En zor zamanlarımda kimse yanıbaşımda yoktu ailemden başka...

herkese teşekküler sizden başkada kimse yok zaten konuşkanım ama geveze diiilimki kızlar peki konuştuum için uzaklar dielim peki ihtiyaç duyduklarında neden arıyolar:(

bende olabilirm kızlar çok tatlı olurrr arkadaşlık dostlukkk

teşekkür ederim daha ii hissettim kızlar saolun buarada ist beylikdüzüne taşınıyorum burdan arkadaşlarla sewe sewe görüşebiliri tabii sewesewe

canım benim yaa..yanında olmasa bile burda biçok arkadaşın olabilir...istediğin zaman banada özelden mesaj atabilrisin..ben ne zaman istersen arkadaşlık ederim sana..konuşuruz...takma kafana bunu..bak evlisin,eşin var..eş aynı zamanda arkadaştır da..

hiç arkadaşı yok benimle vakit geçiren yada indsanlar çok çabuk sıkılıo benden ben neden böleyim kardeşim bile aynı çok konuşuyorum ama hrkes beni sewerdi yada ben öle sanırdım artık hiç arkadaşım yok sanki koskoca dünyada yalnızım ben kimsem yok neden böle olmak zorunda ama hayatımın her ewresinde sadece kullanıldım bende herkes gibi arkadaş sahibi olmak aranankşişi olmak istiyorum ama olmuyor yalnızım ve k,imse beni anlamıyor dertleşcek burdakilerden başka kimesem yok çok yalnızım sizce sorun ne?insanlar ihtiyaç duyduklarında arıyorlar malesef

sana en yakın yine sensin bence en iyi arkadaş en iyi dost nerde hata olduğunu veya olduğunuda sen anlarsın en iyi:delphin:bu haller herkesin belirli dönmelerinde var inan yalnız değilsin:çok üzgünüm:

hiç arkadaşı yok benimle vakit geçiren yada indsanlar çok çabuk sıkılıo benden ben neden böleyim kardeşim bile aynı çok konuşuyorum ama hrkes beni sewerdi yada ben öle sanırdım artık hiç arkadaşım yok sanki koskoca dünyada yalnızım ben kimsem yok neden böle olmak zorunda ama hayatımın her ewresinde sadece kullanıldım bende herkes gibi arkadaş sahibi olmak aranankşişi olmak istiyorum ama olmuyor yalnızım ve k,imse beni anlamıyor dertleşcek burdakilerden başka kimesem yok çok yalnızım sizce sorun ne?insanlar ihtiyaç duyduklarında arıyorlar malesef

canım ınsnlar nankor ben careyı esımde buldu o benım dostum arkadaım bunu dusun
veyaa arkadssızda yasanır boyle dusun ınsanlar farklı:oklava:

sırnaşık şey delikafadulden :roflol: ayyy canım yaa senın bu yazını okuyuncaaa sankı kendım yazmısım sandım hee aynen aynennn benım de kımsem yook ve benıde kımse dınlemez sallamaz sıkılırlar yanımdaa ama bıktımm sallamıom aslında bılıyomusun benı bu zamana kadar cok uzduler gAMSIZLIGIMIN NEDENI BELKIDE buydu senağlama

Yalnizlik Zor sey.Simdi hamilesin .Bence bu yüzden hassas düsünüyorsun.
Seninde eninde sonunda iyi arkadaslarin olacaktir.

Back
X