işyerinden bir arkadaşım sayemde sizleri misafir olarak takip etmekte yalnız başından geçen bir durumu benim aracılığımla anlatıp yorumlarını rica ediyor
arkadaşımın dilinden olay aşağıdaki gibidir ;
merhaba arkadaşlar,
bir konu anlatıp sizden yorum rica edeceğim bazen bazı şeyleri gerçekten çok mu abartıorum bilmiorum. görümcemin kendisi yurt dışında okudu yaklaşık 3bucuk senedir istanbulda bu 3 bucuk sene içerisinde kaç defa işyeri değiştirdi ve sonunda iş yaptığı başka biriyle birlikte şirket açtılar ancak ortağı ile anlaşamayıp firmayı kapatma kararı aldılar. adamla aralarında baya bir tartışma oldu görümcemin üzerine yürüdüğü bile olmuştur bunun üzerinden 2 ay geçti. geçenlerde de firmaya gidip eşyalarını almak için eşimi aramış ben tek gitmiyim sende gel diye. çok normal bir şey tek gitmesi yanlış olurdu zaten ancak eşim o gün işden akşam 10da çıkıcaktı ve o saatten sonra oraya gidip eşyalarını alması bana çok saçma geldi. başka bi zaman daha erken saatte gidip alabilirdi diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüorum bilemedim. yorumlarınızı rica ederim.
Ne farkedecek ki? Görümcenizle ortağı tartıştığı için mi cekindiniz?
arkadaşım yorumunuza diyorki ; hem o yüzden hemde sonuçta eşi evde tek bunu düşünmesi gerekmiyor mu
Yapmayın arkadaşlar ya gerçekten burada tek sıkıntı olayın görümce ile ilgili olması görümcenin yerinde senin kardeşin olsa hiç sorun yapılmaz gece 1 de bile gidilir bişey denilmez ama olay görümce olunca ufacık şey bile büyütülüyor ne var yani bunda... anlayamadım yani bir kaç saat yanlız kalsanız ne olacak??
Muhtemelen eski ortağı ile karşılaşmak istememiştir; o yüzden gece gidiyordur eşyaları almaya.
Şimdi görümce kendisi tek başına kalabilen biriyse, abisinin eşi evde tek mi kalıcak diye bişey düşünmemiştir. Nolcak ki evde tek diye? Evlenebilecek yaşta bir insan evde tek kalamıyor mu?
.
Arkadaşım görümce yorumlarına istinaden şunu söylüyor; olayın görümce ile alakası yok tabikide eşim gidicek kardeşini yalnız bırakmıcak ama bunu gecenin bir vakti yapmak yerine gündüzden de yapılabilecek bir şey olduğunu söylüyor.
İnsan kardeşini tek gondermez asla. Eşini de tek bırakmaz. ( biraksa bile evde guvendedir )
Iyisimi siz de gidin ortam tatlıya bağlansin ;-)
arkadaşım yorumunuza diyorki ; hem o yüzden hemde sonuçta eşi evde tek bunu düşünmesi gerekmiyor mu
cnm bnm sende o kadar düşünceli insanlar kaldı mı ki :) hemde konu kaynana görümce olunca :) onların iişi görülsünde gerisi önemli diğil
Arkadaşınız anlayışsız, dertsiz başına dert arıyor
Kırk yılda bir kadının bir işi düşmüş, tek başına gidemeyeceği sorunlu bir yer
Gece 10 olsa ne olur, 3 olsa ne olur
Kardeş tabi ki gidecek
Eşin evde beklemesinde ne sakınca var anlamadım, koca olmadan oturulamıyor mu evde
Her gün olan bir şey değil ya
Arkadaşım görümce yorumlarına istinaden şunu söylüyor; olayın görümce ile alakası yok tabikide eşim gidicek kardeşini yalnız bırakmıcak ama bunu gecenin bir vakti yapmak yerine gündüzden de yapılabilecek bir şey olduğunu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?