bir arkadaşımın sorunu..

eilenn

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ?
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
6.798
8.410
198
işyerinden bir arkadaşım sayemde sizleri misafir olarak takip etmekte yalnız başından geçen bir durumu benim aracılığımla anlatıp yorumlarını rica ediyor

arkadaşımın dilinden olay aşağıdaki gibidir ;

merhaba arkadaşlar,
bir konu anlatıp sizden yorum rica edeceğim bazen bazı şeyleri gerçekten çok mu abartıorum bilmiorum. görümcemin kendisi yurt dışında okudu yaklaşık 3bucuk senedir istanbulda bu 3 bucuk sene içerisinde kaç defa işyeri değiştirdi ve sonunda iş yaptığı başka biriyle birlikte şirket açtılar ancak ortağı ile anlaşamayıp firmayı kapatma kararı aldılar. adamla aralarında baya bir tartışma oldu görümcemin üzerine yürüdüğü bile olmuştur bunun üzerinden 2 ay geçti. geçenlerde de firmaya gidip eşyalarını almak için eşimi aramış ben tek gitmiyim sende gel diye. çok normal bir şey tek gitmesi yanlış olurdu zaten ancak eşim o gün işden akşam 10da çıkıcaktı ve o saatten sonra oraya gidip eşyalarını alması bana çok saçma geldi. başka bi zaman daha erken saatte gidip alabilirdi diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüorum bilemedim. yorumlarınızı rica ederim.

Ne farkedecek ki? Görümcenizle ortağı tartıştığı için mi cekindiniz?

arkadaşım yorumunuza diyorki ; hem o yüzden hemde sonuçta eşi evde tek bunu düşünmesi gerekmiyor mu

Muhtemelen eski ortağı ile karşılaşmak istememiştir; o yüzden gece gidiyordur eşyaları almaya.

Şimdi görümce kendisi tek başına kalabilen biriyse, abisinin eşi evde tek mi kalıcak diye bişey düşünmemiştir. Nolcak ki evde tek diye? Evlenebilecek yaşta bir insan evde tek kalamıyor mu?

.

Son düzenleme:
Yapmayın arkadaşlar ya gerçekten burada tek sıkıntı olayın görümce ile ilgili olması görümcenin yerinde senin kardeşin olsa hiç sorun yapılmaz gece 1 de bile gidilir bişey denilmez ama olay görümce olunca ufacık şey bile büyütülüyor ne var yani bunda... anlayamadım yani bir kaç saat yanlız kalsanız ne olacak??

Sorun mu var ortada anlayamadım ben. Sorunsa gidip kocişe söyleyin gitmesin. Olay nedir yani? Saat kaçsa kaç kardeşinin başına bir şey gelse daha mı iyi? Siz çıkıp gitmez misiniz? Tövbeeest.

yorumlarınızı tek tek okuyorum arkadaşıma sorunu görümcede olabilir eşi bir kaç ay sonra askere gideceği için hep gözünün önünde olsunda isteyebilir bilmiyorum arkadaşımın niçin sorun yaptığını

evlenmekle evde tek kalamamak arasındaki bağı pek çözemedim. evlenebilen bi insan evde tek başınada kalabilir diye birşey mi varmış ilk defa duyuorum

Arkadaşınız koskoca kadın olmuş evde kalmaya mı çekiniyor, ne var yani saat 10'dan 12'e kadar evde tek kalacaksa? Bence görümcesini sevmediği için gereksiz sorun çıkarmaya çalışıyor. Ben bir problem göremedim, anlaşılabilir bir istek; o durumda ben olsam bende rica ederdim. Evlenince sanki eşlerin tapusu alınıyor. Hey allahım ya.

Arkadaşınız aşır aşırı aşırı bağımlı mı kocasına Askere gidecek diye her saniye birlikte mi olmak zorundalar yani:44:
Çok saçma tabiki abisi olarak gidecek ve yardım edecek bunu sorun etmemesi gerek düşünmemesi bile gerek sorun etmeyi

Yani eşiniz kardeşiyle kaçta gidipde eşyalarını alabileceğini takdir edebilecek yaşta ve yetidedir sanırım. daha erken bir saatte gidip gitmeyeceğnide kendisine sorsanız mantıklı bir açıklaması bulunurdur mutlaka, çocuk değil ya bu insanlar .Bu kadarcık şeyide kendisi düşünüp karar verebilecek kadar hakkı olsun adamcağızın..

Yasi kac bu arkadasinin, acayip cocukca geldi bana
Adam kardesinin pesinden gitmis , yalniz gonderse daha mi iyi?
Ben bazi kadinlari anlamiyorum, eslerimizi etegimizin altina sokup ordan cikartmamak midir evlilik

Arkadaşım görümce yorumlarına istinaden şunu söylüyor; olayın görümce ile alakası yok tabikide eşim gidicek kardeşini yalnız bırakmıcak ama bunu gecenin bir vakti yapmak yerine gündüzden de yapılabilecek bir şey olduğunu söylüyor.

İnsan kardeşini tek gondermez asla. Eşini de tek bırakmaz. ( biraksa bile evde guvendedir )
Iyisimi siz de gidin ortam tatlıya bağlansin ;-)

10 da gitmek icin bir sebebi vardir belkide. Niye bu kadar sorun olmus anlamadim. Gorumceyi sevmiyordur o zaman sabah onda bile gitse batar o ayri. Gec vakit gidilse ne olmus, buyutulecek birsey mi bu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

arkadaşım yorumunuza diyorki ; hem o yüzden hemde sonuçta eşi evde tek bunu düşünmesi gerekmiyor mu

cnm bnm sende o kadar düşünceli insanlar kaldı mı ki :) hemde konu kaynana görümce olunca :) onların iişi görülsünde gerisi önemli diğil

Arkadaşınız anlayışsız, dertsiz başına dert arıyor
Kırk yılda bir kadının bir işi düşmüş, tek başına gidemeyeceği sorunlu bir yer
Gece 10 olsa ne olur, 3 olsa ne olur
Kardeş tabi ki gidecek
Eşin evde beklemesinde ne sakınca var anlamadım, koca olmadan oturulamıyor mu evde
Her gün olan bir şey değil ya

cnm bnm sende o kadar düşünceli insanlar kaldı mı ki :) hemde konu kaynana görümce olunca :) onların iişi görülsünde gerisi önemli diğil

Arkadaşım diyorki; görümcemin eşyaları 2 aydır orada bekliyor bir daha bekleyemedimi hem gündüzleri çuvalamı girdi o kadar geç saatte daha büyük sorun yaşayabilirlerdi diğer ortak yüzünden..

Adam işten 10 da çıkmıyor mu ? Mecburen 10 dan sonra gidiyorlarmış işte...
Eşyaları almak için işten izin alması saçma olurdu.Kızkardeşi yalnız gitmek istemediğine göre,ağabey olarak iş çıkışı götürmesi normal.

Kendimi düşündüm de...Görümcem annesine giderdi,akşama kadar oturup sonra eşimi arardı eve bırakması için.Ben tam yemek hazırlamışım bekliyorum,pat telefon,ablamı bırakıp gelicem.Bırakıp gelicem dediği de yolüstü filan değil,tam tersi yönde en az 2 saat geciktirecek uzaklıkta.Hey gidi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…