• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir arkadaşımın sorunu..

Adam işten 10 da çıkmıyor mu ? Mecburen 10 dan sonra gidiyorlarmış işte...
Eşyaları almak için işten izin alması saçma olurdu.Kızkardeşi yalnız gitmek istemediğine göre,ağabey olarak iş çıkışı götürmesi normal.

Kendimi düşündüm de...Görümcem annesine giderdi,akşama kadar oturup sonra eşimi arardı eve bırakması için.Ben tam yemek hazırlamışım bekliyorum,pat telefon,ablamı bırakıp gelicem.Bırakıp gelicem dediği de yolüstü filan değil,tam tersi yönde en az 2 saat geciktirecek uzaklıkta.Hey gidi günler.

Arkadaşımın eşi normalde 10da değil 6-7 civarı çıkıyor görümce hanım geç çıktığını bildiği halde gitme konusunda ısrar etmiş bildiğim kadarıyla.. Hem buna benzer durumu sizde yaşamışsınız siz ne düşünüyordunuz o zamanlarda :26:

Arkadaşımın eşi normalde 10da değil 6-7 civarı çıkıyor görümce hanım geç çıktığını bildiği halde gitme konusunda ısrar etmiş bildiğim kadarıyla.. Hem buna benzer durumu sizde yaşamışsınız siz ne düşünüyordunuz o zamanlarda :26:

Keyfi olduğu için kızıyordum tabii.Akşam dönmesi zor oluyorsa erken gidip erken dönebilirdi.
Arkadaşının durumu gibi 1 kerelik ve gerekli bir şey olsaydı ses çıkarmazdım.Zaten sürekli hale gelene kadar yine ses çıkarmamıştım.
Hoş ses çıkarsam da farketmedi,eşim o istemiyor,ben teklif ediyorum dedi.Görümcem çalışmaya başlayıncaya kadar durum devam etti.

Keyfi olduğu için kızıyordum tabii.Akşam dönmesi zor oluyorsa erken gidip erken dönebilirdi.
Arkadaşının durumu gibi 1 kerelik ve gerekli bir şey olsaydı ses çıkarmazdım.Zaten sürekli hale gelene kadar yine ses çıkarmamıştım.
Hoş ses çıkarsam da farketmedi,eşim o istemiyor,ben teklif ediyorum dedi.Görümcem çalışmaya başlayıncaya kadar durum devam etti.

Bence bu da keyfi bir şey gibi görünüyor yoksa bi insan buna neden bu kadar takılsın zaten kendiside soruyu sorarken böyle bir şeyin gayet normal olduğunu ancak bunu bu saatte deilde ertesi gün normal saatte yapılabileceğini söylüyor. burdaki yorumlardan anladığımda kimse yazılanı doğru düzgün okumuyor.

Bence bu da keyfi bir şey gibi görünüyor yoksa bi insan buna neden bu kadar takılsın zaten kendiside soruyu sorarken böyle bir şeyin gayet normal olduğunu ancak bunu bu saatte deilde ertesi gün normal saatte yapılabileceğini söylüyor. burdaki yorumlardan anladığımda kimse yazılanı doğru düzgün okumuyor.

Konunun başında eşinin 10 da çıktığını yazmış,diğer günler erken çıktığını son sayfada belirtmiş.
Bizimkisi keyfiydi evet çünkü misafirlikti ve sürekli tekrarlanıyordu.
Burada bir kerelik özel bir durum var.Benimle gelir misin demiştir,gelirim ama 10 da çıkıcam demiştir,o da olsun demiştir,olabilir.
Veya ortağı o saatte orada olmayacağı için daha uygun görmüşlerdir.

Ortada problem yok ama arkadaşınız böyle giderse ileride çok büyük sorunlar yaşayacaktır. Bu kadar bunaltici ve sıkıcı olmayın yaa.Ayrica bu gelinler görümceleri niye çekmez anlamadım hiç. Bence böyle küçük şeyleri sorun ederseniz komik duruma dusersiniz

Buradaki sorun evde bir iki saat yalnız kalmak mı? Yoksa mantığın doğru olup olmadığını teyit ettirmek mi?
Bu kadar dertse yalnız kalmak sen de git ne olacak?

Arkadaşım diyorki; görümcemin eşyaları 2 aydır orada bekliyor bir daha bekleyemedimi hem gündüzleri çuvalamı girdi o kadar geç saatte daha büyük sorun yaşayabilirlerdi diğer ortak yüzünden..

Dedim ya kırk yılda bir olan bir şey, süreklilik durumu yok
Arkadaşınıza tavsiyem ; eşinin kardeşi ile olan ilişkisine bu kadar müdahil olmasın, zararlı çıkar
Ortada sorun olacak bir şey yok

Buradaki sorun evde bir iki saat yalnız kalmak mı? Yoksa mantığın doğru olup olmadığını teyit ettirmek mi?
Bu kadar dertse yalnız kalmak sen de git ne olacak?

Arkadaşım bende geliyim demiş saat geç oldu sen evde kal demiş eşi

evlenmekle evde tek kalamamak arasındaki bağı pek çözemedim. evlenebilen bi insan evde tek başınada kalabilir diye birşey mi varmış ilk defa duyuorum :19:

Evlenebilecek yaşta bir insan dedim; yani arkadaşın 18 ve üzeri olduğunu tahmin ederek, bu yaşta bir insanın evde tek kalabiliyor olması lazım, evli bekar farketmez.

.

Son düzenleme:
arkadaşın fazla mı mızmız
yoksa görümcesini boğma boyutunda sevmiyor mu
bide bunu buraya dert diye yazıyorsunuz

bide şu olayı merak ediyorum
arkadaşınız neden üyelik almıyor da sizden yazdırıyor
üyelik alınca öcüler mi yiyecek onu burda :27:

ne saçma bir düşünce 18 üzeri olunca evde tek kalmaya korkan insanlar yok mu garip...

Niye bu kadar takıldınız ki anlamıyorum. Bu benim düşüncem, size saçma geliyorsa banane..Size bişey dayatan yokki. Konu sahibine kendi fikrimi belirttim; bir gece yalnız kalamıyacak kadar diğer insanlara bağımlı olmak bence garip. Siz isterseniz bir odadan diğerine geçemeyin; hiç beni alakadar etmez. Hayat sizin. Fikrimi sunarken sizden onay alamam ama di mi? Kendi fikriniz, konu sahibine taviseyeniz neyse, altta yorum yap tuşuna basın; döktürün ondan sonra...

.

Back
X