Bir arkadaşımın tutum ve davranışları!!!

ya gerçekten çok sinir bozucu bir durum.bence artık kırılmasın falan diye uğraşma.zamanında bende sen gibi iş arkadaşlarıma hep iyi davrandım şimdi benden kötüsü yok.nefret ediyorum böyle tiplerden.zırt pırt kapımı çalıp durma işim var de tersle.çok mu lazım böyle insanların komşuluğu.ekmeğini vermiyoya.ne sıkıyosun canını.senin canın sıkılacağına anlasın hatasını onun canın sıkılsın...

kov gitsin ya hiç ugraşma valla... benim başıma geldi.. altan ala ala altta kaldım valla.... artık kurtuldum çok şükür... gelirse açma kapıyı çalsın çalsın gitsin....

bunların derdi sadece kendilerini gezdirmek gitsin ,yesin içsin zman geçirsin ama kendileri bişey yapmasın. koyun tavrınızı ne kadar yüz verirseniz o kadr tepenize çıkar.

kesinlikle katılıyorum..

bazı insanların mantığı kesinlikle bu..

kendileri vakit geçirsin işi görülsün ama bu nasıl olursa olsun, ama iş kendilerine gelince prensiplerinden ödün vermesinler..

oh ne ala memleket.

Görüşmeye bile değmez bence.

Arkadaş dediğin kişinin anlayışlı olması gerek bu insanda anlayışın a sı bile yok..

Benimde yıllar önce böyle bir komşum vardı eşimde bende çalışıyorduk akşam eve gelir yemek yerdik ben mutfağı yeni toparlamışken çat kapı gelirdi, bu böyle bir süre devam etti sonra bir hafta sonu ona kahve içmeye gittim ve dedim ki eşim geçen bana kızdı dediki komşularınla ben evde yokken görüş zaten çalışıyoruz bir akşamdan akşama birbirimizi görüyoruz ben evdeyken bir daha gelen olmasın. Sonra başladı ay evet o da haklı tabi ben düşünemedim falanlar. Eşim yokken geldiğinde de işim varsa direkt kapıdan işim var ben müsait olunca sana haber vereyim dedim çünkü kendisi aynı senin arkadaşın gibi bazen kafasını ininden uzatır içeri gir demezdi ancak temizlik yaptıysa evi derli topluysa kendisi beni çağırırdı.
Bence sende bu yöntemi uygula kesinlikle işe yarıyor at topu eşine hatta akşam kapı çaldığında kapıyı eşin açsın:)

1.5 yıldır bu apartmandayım daha kimseyle komşu olmadım :D asansörde gördüğümde iyi akşamlar yada günaydın o kadar komşuluk ölmüş zaten eşim de diyor niye komşu yapmıyorsun kime güvenecem de komşu olacam demekki böylesi daha iyiymiş sen mesafeni koy anladığım kadarıyla yüzün yumuşak ses edemiyorsun kırarım diye düşünüyorsun ama her an tetikte mi olacaksın kapın zırt pırt çalacak düşüncesiyle mi yaşayacaksın evlisin sen onla bir değilsin sorumlulukların var eşin var özel hayatın var ne öyle çat kapı yahu hani sana mesaj falan da atmıyor telefonuna falan müsaitsen gelebilir miyim diye de sormuyor hasta oluyorum şöyle düşüncesiz insanlara yaa

Son düzenleme:
Kapıyı açtığında eşim var ortam pek müsait değil diyebilirsin canım, bide utanmadan kafasını içeriye uzatıyosa o anda kafasını kapıya sıkıştırabilirsin beyin bedava :47:

ah ah bir ben bilirim yasadıklarımı... eşimin ark. eşiydi...eşim arkadaşının hatrına ses çıkarma diyodu kaynanam komşu gelsin diyodu...anlatsam sayfalar yetmez.....böyle insanlar senden bi sakız bile alsa kar sanarlar... iyi niyetini suistmal ederler...canım sen öyle yada böyle artık anlamıssın artık güvenin ve inancın kalmamış.. onun için ne yapsa ne söylese canını sıkar... yavaştan yavaştan kopar bagını...ama böyleride ne söylesen alımazlar yüzsüz oluyolar... ALLAH yardımcın olsun...

mesafeyi korumak gerekıyor yahu oyle zırt pırt gırıp cıkacka gıdecegım gelefegım bı arkadas ıstemıyorum cunku ıslerımı guclerımı ve duzenlı hayatımı etkılıyorlar
benım ust katımda amca oglum ve esı oturuyor gencler bızım gıbı kafa dengılerde
benımde esım 3 gece evde olmuyor canım sıkılırsa ben cagırıyorum
onun dısında ıstemıyorsam cagırmıyorum
aynı aparttmandayız 3 hafatda 2 ker egorustuk bırı dun gece ıdı 20 dakıkalıgına geldı 12 gelıyordu saat o kadar
helede esın evdeyken bekar bır arkadasının eve gelmeısnı normal bulmuyorum ben
kendısı babası evdeyken kabul etmıyorken sana bu fırsatı hıc vermemesı cok ayıp

Benimde yıllar önce böyle bir komşum vardı eşimde bende çalışıyorduk akşam eve gelir yemek yerdik ben mutfağı yeni toparlamışken çat kapı gelirdi, bu böyle bir süre devam etti sonra bir hafta sonu ona kahve içmeye gittim ve dedim ki eşim geçen bana kızdı dediki komşularınla ben evde yokken görüş zaten çalışıyoruz bir akşamdan akşama birbirimizi görüyoruz ben evdeyken bir daha gelen olmasın. Sonra başladı ay evet o da haklı tabi ben düşünemedim falanlar. Eşim yokken geldiğinde de işim varsa direkt kapıdan işim var ben müsait olunca sana haber vereyim dedim çünkü kendisi aynı senin arkadaşın gibi bazen kafasını ininden uzatır içeri gir demezdi ancak temizlik yaptıysa evi derli topluysa kendisi beni çağırırdı.
Bence sende bu yöntemi uygula kesinlikle işe yarıyor at topu eşine hatta akşam kapı çaldığında kapıyı eşin açsın:)

bazen esım acıyo kapıyı :)) ben temızlık yapmamış olsam bıle musaıt degılım demıyordum sankı ben ınsn degılım hadı arkadaştır bılmemnedır dıye bulaşıgımız varken bıle ev dagınıkken bıle kabul edıyoz daha laflarını yıyoz neymıs kendısı bulaşık bırakmazmış bılmem ne sını roldum ııce. sen ıyı yapmışşsın cnm bende ole yapcam artık

Kapıyı açtığında eşim var ortam pek müsait değil diyebilirsin canım, bide utanmadan kafasını içeriye uzatıyosa o anda kafasını kapıya sıkıştırabilirsin beyin bedava :47:

yapmak lazım aklımdan gecmedı degıl :D:D:D artık sonra ne olur bılmıuyorumm

kızlar ben bu konuyu açtıgım gunden berı o kız bana gelmıyor hanı nerdeyse dıcem konumu gordu gelmıyo nerden gorcekte benı nerden bılcek cok enteresan degılmı sızce?

bi daha geldiğinde kapıdan kafanı uzat arkanı gösterme...banyoya giriyordum üzerim giyinik değil..sonra görüşelim de...hemde gülümseyerek değil ciddi tavırla...işe yarıyor dene gör :)

Eşin evdeyken kapıyı açma. Konusunu açarsa da müsait değildik de
Birkaç kere daha tekrarla
Sorarsa yine aynısını de
Evli insansın o kadar da saf değildir herhalde
91 doğumlu insanda 22 yaşında kocaman kadın yani
Yüz bulmuş sizden, utanma da yok evine almadığın adamın evine gidiyorsun
Eşinin bağırmasına bile alınmamış
Ya bırak okursa okusun burayı
Arsız insanlardan ne fayda göreceksin
Sen kadına istediği örme sonra gel bana da ör de
Dalga geçiyor heralde

Eşin evdeyken kapıyı açma. Konusunu açarsa da müsait değildik de
Birkaç kere daha tekrarla
Sorarsa yine aynısını de
Evli insansın o kadar da saf değildir herhalde
91 doğumlu insanda 22 yaşında kocaman kadın yani
Yüz bulmuş sizden, utanma da yok evine almadığın adamın evine gidiyorsun
Eşinin bağırmasına bile alınmamış
Ya bırak okursa okusun burayı
Arsız insanlardan ne fayda göreceksin
Sen kadına istediği örme sonra gel bana da ör de
Dalga geçiyor heralde

cnm valla evınde net yok onun,ayrıca boyle bır sıtenın varlıgından haberı dahı yok . benım uyelıgımıde blmıyor. gelmemesı ssankı gormuşte okumuş gıbı gelıyo ınsana. arada bı msej atıyo cuma gunlerı mseajı okadar. zatende artık araya bı soguklu gırdı sanırım ogun ben buna sert cıkışınca yemeni olayında aalındı ve anladı ben oyle dusunuyorum ıyıde oldu

cnm valla evınde net yok onun,ayrıca boyle bır sıtenın varlıgından haberı dahı yok . benım uyelıgımıde blmıyor. gelmemesı ssankı gormuşte okumuş gıbı gelıyo ınsana. arada bı msej atıyo cuma gunlerı mseajı okadar. zatende artık araya bı soguklu gırdı sanırım ogun ben buna sert cıkışınca yemeni olayında aalındı ve anladı ben oyle dusunuyorum ıyıde oldu

cnm düzgün dilden anlamayana anladığı dilden konuşmak lazım....
iyi olmuş boşver, seni kullanmaya çalışan biri dost olmaz zaten ki bu seni resmen kullanıyor...babası annesi gönlü olmuyorsa gelip gittiğine o zaman kendi de gelmesin efendim...oldu...sen gelince kapı mermerinde konuş yolla, sonra benim evimden çıkma...yok böyle bi dünya..herşey karşılıklı...
birde bana ör demiş tövbe tövbe...buna resmen bişey denir de neyse ben bişey demiyim..
bu arada burayı okumuş olsa cuma mesajıda atmaz merak etme...:) okuduğunu sanmıyorum...bu arada sen avatar resmini değiştir sanırım senin resmin o...
nolur nolmaz :)

ben şahsen bekar birinin evli bir bayanın evine böyle çat kapı gelmerine karşıyım,çok yüz vermişsin canım bence biraz mesafeli ol yada kapıyı açınca eşim müsait değil falan de utanırda bi daha eşin evdeyken gelmez,benim eşimde hoşlanmaz böyle şeylerden,gündüz arkdaşını çağır ama ben evdeyken istemiyorum der açık ve net:41:henüz kendi evli olmadığından bunları akıl edemiyor,ama annesi diyebilir kızım bak arkdaşın evli öyle zırt pırt gitme ayıp diye..:20:bende yüzsüzlere tahammül edemem hiçte yüzsüz olmadım şu yaşıma kadar,umarım kızımda benim gibi olur..:32: açık ve net söyle bence eşim akşamları yorgun gündüz gel de...bunda alınacak bir durum yok insansa anlar zaten..:27:

cnm düzgün dilden anlamayana anladığı dilden konuşmak lazım....
iyi olmuş boşver, seni kullanmaya çalışan biri dost olmaz zaten ki bu seni resmen kullanıyor...babası annesi gönlü olmuyorsa gelip gittiğine o zaman kendi de gelmesin efendim...oldu...sen gelince kapı mermerinde konuş yolla, sonra benim evimden çıkma...yok böyle bi dünya..herşey karşılıklı...
birde bana ör demiş tövbe tövbe...buna resmen bişey denir de neyse ben bişey demiyim..
bu arada burayı okumuş olsa cuma mesajıda atmaz merak etme...:) okuduğunu sanmıyorum...bu arada sen avatar resmini değiştir sanırım senin resmin o...
nolur nolmaz :)

valla anasının babasının gönlu zerre kadar umrumda degıl benım gıbı temız ınsanı bulmuşlar ne .ok yerlerse yesınler kız daha kendını agırdan satar sankı şeyi altından töbe Allahım ya. keşke benım resmım olsa sıla o :d ama benımde giderım vardır ya :) ıdare edıyoz nabalım

Bu arkadas ailesinden çekiniyor ve o yüzden içeri almıyor diyelim.E o zmaan nasıl bu kadar rahat evli ve eşi evde olan birnin evine akşam vakti ya da gün içinde çat kapı gelebiliyor.

Aman boşver bu tipi. Sadece seni kullanmaya çalılıyor, gece gece misafirlik de neymiş öyle. Sende söyle biz akşamları çat kapı komşumuza gitmeyiz annemizden öyle gördük De Alla Alla ya

Back
X