Bir arpa boyu yol alamamış olmak :(

Merhabalar arkadaşlar,bu defa farklı bir konuyla geldim.Mesele şu ki l,17 yıllık öğretmenim güya ama elde ne bir araba ne bir ev.Borcum da yok malım mülküm de yok.Bakiiyorum paylaşımlara memlekette benden kaç yaş küçük ,evli ve ev hanımı komşu ve akrabaların bile hiç değilse bir arabasi olmuş,kıskandım desem yalan olmaz.Yaş 41,bir de küçük oğlum var,evim olmaz da bari yaşlılıkta bir arabam olsaydı keşke, ehliyetim 16 yıllık küflenmiş artık.Atandigimda kredi karti ile almıştım kıyafetlerimi,eşyayı taksitle aldım fln,borçlu başladım yani.Sonra da aileye yardım ettim,hala daha ediyorum.Anneme on yıl SGK primi ödedim, eşyalarını yeniledim,mutfağını tadilat ettim, erkek kardeşime ehliyet aldırdım,telini aldım vs.Sonra birikime başladım araba için.Evlendim elimde olan üç beş kuruş gitti üstüne de borçlandım.Son durumda kamburu (ex eş)sırtımdan attım,anneme de ödeyeceğim tek bir SGK taksidi kaldı, benimle yaşıyorlardı memlekete döndüler.
Şu durumda kendime kalabildim nihayet ama bu defa da ev araba fiyatları ulaşılmaz fiyatlara uçtu benzin fiyatları da malûm 🙄Bu devran böyle mi gidecek hanımlar:KK43:
Bence 7-8 bine kadar kredi ödeyebilirsiniz aylık. 1+1 de olsa bi ev alın. Araba masraf.

Atanmış öğretmenseniz maddi durumunuz çok kötü olmasa gerek
Eşiniz çalışmıyor mu ?
En azından maaşlardan birini ev kredisine harcayabilirdiniz

Back
X