Bir Aşk Hikayesi Fox Tv

Gecen bölümü tatil de oldugum için izleyememiştim. Bugun insallah fırsat olur da izlerim. Meraklardayım.

Süpersin ve haklısın

Evet ya şu Aslı yüzünden benimde izleyesim kalmadı :95:

16 bölümlük diziyi uzatacağız diye sündürmeye başladılar hem kızıyorum hem izliyorum, benimde izlediğim tek dizi çünkü, of of:97:

Son düzenleme:
Aslı ne kadar karaktersiz bir karakter

Kaç yıl çıktığı adamı babasının arkadaşıyla aldatıynu da Korkutla aldatıyo. Sonra ben para istiyorum para deyip adama gidiyo.Hamileyim çocuk senden diyo. Sonra Korkut'a geliyo çocuk senden diyo.Sonra da kendi kendine konuşurken çocuk o adamın ama o kötü adam (çocuğu peydahlarken bilmiyordu sanki onun kötü olduğunu o Korkut olayları sırasında ) benim çocuğuma Korkut babalık etsin o yufka yürekli diyor

Yıl olmuş 2013 be kardeşim. Her dizide çocuğu kakalamaya çalışmalar. Dna testi denen bir şey var hiç mi duymadınız senarist ahalisi

dızının tadını kacırdılar ben bırktım ızlemeyı reklamalrdn takıp

o tolga denilen ne karaktersiz bir karakter arkadaş yaa sırf o yğzden izlemiorum böle bir şery olamaz resmen aslanlar gibi çocuğu acınacak suruma getirdiler anladık ceylan saf kız bilmem ne ama bu kadar olmaz çok inişli çıkışlı bir dizi olmaya başladı
yok aslı yok tolga yok umudun babası yok yılmaz abooo baksana hadi umudun babası daha yenide diğerlerine bir çeki düzen vermeleri lazım neymişte o adam tolganın babasıymışşşş böle saçma bişey olabilir mi acınacak duurmda olan tolga adamın hbri yok sonra dizinin ilerleyen bölümlerinde haberi olcak insanlar biz bunu zaten bilioduk dicek ŞAŞIRT BİZİ SENARİST biz yalan rüzgari , cesur ve güzel dizisini izlemiş insanlarız tahmin ettirtme bize bizi şaşırt artık

bu diziden tolga malı yüzünden nefret ediyordum da bu ara sardım diziye sabahları tekrarı oluyor ya çoğunu izledim.korkut süper ama tolga bu diziden çıkmalı.zuhal olcayı da çok beğeniyorum

bu aslı kim ya tam orayı anlamadım ceylandan önce mi birlikte olmuş bu korkut bununla biri beni aydınlatsın

diziden sogudum ben ya. ilk bölümleri ne güzeldi. korkut ve ceylan'ın cekişmelerini falan seyrederdik, eglenirdik. simdi öyle mi damara bagladı iyice.

bakalım bir ask hikayesinde bugün ne olcak az ondan az da güneşi beklerkene bakarım artık

Baktılar seyirci dizinin gidişatına isyan etmeye başladı, aslıyı gönderdiler.Ay ne üzüldüm ne üzüldümKorkutla Ceylan tekrar beraberler artık.
Bide başımız Cennet çıktı ama hayırlısı bakalım artık:44:

şimdi korkutla kızkardeşi gönülün çocukları ise cennet kim o hangi ara oldu ya anlayamadım biri bana izah edebilirmi

şimdi korkutla kızkardeşi gönülün çocukları ise cennet kim o hangi ara oldu ya anlayamadım biri bana izah edebilirmi

cennet; korkutla kızkardeşinin yuvaya götürüldüğün zamanda yuvaya verilen kız.yani bir alakaları yok ama korkut gönüle gerçek çocuğu diye o kızın hayatını üvey ailesinden kurtarmak için yalan söyledi.şuanda gönül cenneti gerçek çocuğu biliyor.. baya karıstırdılar ya diziyi..

anladım canım esas olan korkut ve kızkardeşi gönülün gerçek çocukları değilmi ??ama korkut neden böyle bişe yapsınki

anladım canım esas olan korkut ve kızkardeşi gönülün gerçek çocukları değilmi ??ama korkut neden böyle bişe yapsınki

kızlar bende anlamamıştım durumu.cennet gerçek kızı değil yani.korkut ve kızkardeşi onun çocukları öyle mi bende diyorum bu kız nerden çıktı

ben bi kac bölümü izleyemedim.
simdi eminede korkutta gönül hanimin cocuklari demi?
ee bi kadin 2 cocuk dogurdugunu bilmez mi ya :26:
nasil oluyoda 2nci cocugundan haberi yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…