Aslı geliyormuş bu bölüm.Neden acaba?Çocuk senden mi diyecek? Yok artık o kadar da olmaz
kıskansın bakalım ceylan hanım
olmaz ama ya aslı gelirse iş karışır sakın korkut aslıya yönelmesin aslaaaaaaceylan uyuz muyuz ama korkut onu seviyorya yinede
Allah senin cezanı versin ceylan, bir darbe de sen indirdim korkutuma. ağzının ortasına bir tane yapıştırmak saclarını yolmak oradaki bütün mumlarla o dillerini yakmak istiyorum...!!!!!!!
kıyamam ben korkutuma kıyamamnasıl aglattı beni
aslının geleceğini tahmin etmiştim zaten.. gelsin de ceylan pişmanlıktan gebersin.
Korkutcum canım ya tamamen hayata küstü.Ameliyat da olmayacak şimdi.Geçen hafta ümitlenmiştim belki sonunda ölmez diye ama bu hafta anladım ki kesin Korkutu öldürcek bu senaristler
kızlar özet çıkmış korkut ceylana bütün gerçekleri anlatıyormuss...
aslı gelmesin yeter bu nedir lütfen rica ediyorum yani çok saçma olur
eğer diziyi uzatmak için yapıyorlarsa hiiiiiiç yapmasınlar yani herşeyi birden tüketip saçma sapan yollara girmezler inşallah
örneğin; suskunlar çalan kapıyı açmıyordum resmen olduğu gün ama noldu herşeyi birden tükettiler güzelim dizi hiiç oldu
aslı gelcek çocuk senden dicek ne dicek olan korkutun çektiği acıya kafada kalan kurşuna olcak
hele tolga arkadaş bu kadar mı sünepe bir karakter olur yamaç telliye lafım yok adamın rolü sonuçta
yazar vicdanlarına sesleniyorum nolur şu tolga azcık kişiliği gelişmiş olarak yazın
ceylana yaptığı baskı caylanın korkutu sevmesi ama öncesinden tolgayı sevmesi şuan tolganın onu sevmesine rağmen onun tolgayı sevmemesi korkutun evlenme teklifi kabul etmeyen ceylan üstüne gelen bir aslı.
yazarken yüreğim tükendi bu güzelim diziyi nolur saçmalıklara sürüklemeyin yazar vicdanları
asli gelirse ceylana nolcak ki korkutumu düşünecek hayır ortada tolga varken bu dizi batar en azından tolga karakteri biraz karakterli olmalı
olan korkuta olcak adam kıza aşık kızın bir elinden tolga bir elinden korkut tutuyor arkadaş erkek biraz baskın olsa ya
tamam belki senin yüzünden oldu ama ceylanıda bu kadar serbest bırakma oda neemiş öle hööyytt desin bakim
tolgaymış tıııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt
çok dolmuşum ben bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?