Bir Aşk Hikayesi Fox Tv

Aslı geliyormuş bu bölüm.Neden acaba?Çocuk senden mi diyecek? Yok artık o kadar da olmaz

kıskansın bakalım ceylan hanım

olmaz ama ya aslı gelirse iş karışır sakın korkut aslıya yönelmesin aslaaaaaaceylan uyuz muyuz ama korkut onu seviyorya yinede

olmaz ama ya aslı gelirse iş karışır sakın korkut aslıya yönelmesin aslaaaaaaceylan uyuz muyuz ama korkut onu seviyorya yinede

Sanmıyorum yönelmez.Ama Kore dizileri gibi kısa sürmeyecekmiş bu dizi.Zaten Türk yapımcılar 16 bölüm için bu işe girmezler.İlla ki uzayacak da b.ka sarmadan uzasın mümkünse.

Korkutcum canım ya tamamen hayata küstü.Ameliyat da olmayacak şimdi.Geçen hafta ümitlenmiştim belki sonunda ölmez diye ama bu hafta anladım ki kesin Korkutu öldürcek bu senaristler

Korkutcum canım ya tamamen hayata küstü.Ameliyat da olmayacak şimdi.Geçen hafta ümitlenmiştim belki sonunda ölmez diye ama bu hafta anladım ki kesin Korkutu öldürcek bu senaristler

ölmesin korkuttt aşk adamı korkutt!!

bende videoları izliyorum ilk bölümlerini seyredememiştim. ilk karsılastıkları sahne çok komikmiş bayıldım..

kızlar özet çıkmış korkut ceylana bütün gerçekleri anlatıyormuss...

Son bakışta aşkta muhteşem teklif.
Korkut Ali, kendi mucizesini arayan bir adam. Ceylansa kendinden önce hep başkalarını düşünen naif bir kadın… İmkansızlıkların uzaklaştırdığı bu iki aşık her seferinde tekrar yan yana gelecek ve birbirilerinden asla vazgeçmeyeceklerdir. Ceylan, Tolga üzülmesin diye uğraşırken Korkut’un karşısına da uğruna ölümü göze aldığı kadın çıkar. Tüm bunlar olurken Korkut hakkındaki tüm gerçekleri Ceylan’a itiraf eder. Ceylansa sevdiği adamın elini ne olursa olsun bırakmayacaktır. Diğer tarafta Tolga Ceylan’ı kaybetmemek için büyük bir adım atar ve onunla evlenmek istediğini söyler. Şimdi zaman aşkların sınanma zamanıdır…

aslı gelmesin yeter bu nedir lütfen rica ediyorum yani çok saçma olur
eğer diziyi uzatmak için yapıyorlarsa hiiiiiiç yapmasınlar yani herşeyi birden tüketip saçma sapan yollara girmezler inşallah
örneğin; suskunlar çalan kapıyı açmıyordum resmen olduğu gün ama noldu herşeyi birden tükettiler güzelim dizi hiiç oldu
aslı gelcek çocuk senden dicek ne dicek olan korkutun çektiği acıya kafada kalan kurşuna olcak
hele tolga arkadaş bu kadar mı sünepe bir karakter olur yamaç telliye lafım yok adamın rolü sonuçta
yazar vicdanlarına sesleniyorum nolur şu tolga azcık kişiliği gelişmiş olarak yazın
ceylana yaptığı baskı caylanın korkutu sevmesi ama öncesinden tolgayı sevmesi şuan tolganın onu sevmesine rağmen onun tolgayı sevmemesi korkutun evlenme teklifi kabul etmeyen ceylan üstüne gelen bir aslı.
yazarken yüreğim tükendi bu güzelim diziyi nolur saçmalıklara sürüklemeyin yazar vicdanları

Aslının gelmesini istemiyordum ben de ama şu son bölümde o kadar sinir oldum ki Ceylan gelsin de görsün gününü.
Ama tam aklımdan geçenleri yazmışsın.Ben de twitterdan makbule kosife yazdım da cevap gelmedi

asli gelirse ceylana nolcak ki korkutumu düşünecek hayır ortada tolga varken bu dizi batar en azından tolga karakteri biraz karakterli olmalı
olan korkuta olcak adam kıza aşık kızın bir elinden tolga bir elinden korkut tutuyor arkadaş erkek biraz baskın olsa ya
tamam belki senin yüzünden oldu ama ceylanıda bu kadar serbest bırakma oda neemiş öle hööyytt desin bakim
tolgaymış tıııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt

çok dolmuşum ben bea

Hahahah :) bence kiskanacak asliyi. Zaten kiskaniyor korkutu. Arabada korkuta twelefin geldi. Kim diye sordu falan. AMA su elele tutusma konusu neydi oyle yaa . Bir de o kadar elele dolastiktan sonra korkutun benm sevgilimin kimse elini tutamaz da ayri sacmalikti.yeni mi gordun a korkutum . Neyse yeni resimlerde sariliyorlar birbirlerine bakalim 11. Bolumde ne olacak

saçma sapan o tolga varken olmaz o iş tek çocukların adını kötüye çıkartcak
zavallı korkut bir erkeğin düşe bilceği en müşkül durum

ceylan tam bir taş kafa .tolga gibi bir ana kuzusu yüzünden korkuta hayır dedi ya inanamıyorum. sinir oluyorum şu tolga gibi tiplerden .birde aslı eksikti tam zamanında çıktı piyasaya. kesin korkut gelgitler yaşayacak diziyi uzatmak için yapıyolar sanırım. herkese korkut gibi biri denk gelse ama nerdeee :)

gelde şiddet yanlısı olmaa çileden çıktm şuan yani
korkut beni sensiz bırakma nedir ya
yaa tolgaya artık laf bile demiyorum ne diyeyim ben
sinir oldum şuan yani
ahh ahh yazarlar bu diziyide batırmayında böle uzayacağına kısa bitsin daha iyi

10 ve 11. bölümler bu kada fiyasko olamaz
ne kadar güzeldi ilk 9 bölüm
twitterda karakter sınırlaması olmasa yazacamda kazanacam ama makbule kosife yazdım eğer ciddiye alırsa
böle giderse izlemicem bidaha

Şu Tolga'yı anlamıyorum ya ana kuzusunu da geçti. Şımarık veletler gibi Ceylan gel Ceylan git. Kızı küvete almalar küçücük bişey olunca ölmek istiyorumlar çok komik ya :))

Korkut gibi biri dururken bu bebeyi niye seçiyorsa :44: hiç

“ Onsuz bir ömürdense onunla bir ay yeter bana…”Eşine az rastlanan, kocaman bir aşk mucizeleri gerçek yapabilecek mi? Yanlış anlamaların, eski aşkların, yalanların, ikiyüzlülerin yıkamadığı Korkut ve Ceylan aşkı nihayet evlilikle taçlanır. Korkut Ceylan’ı istemeye geldiğinde karşılarında duran engel sadece Tahsin değildir. Gerçeklerdir… Korkut Tahsin’le yüzleşir. Tahsin gerçekleri anlatmakla tehdit ettiğinde Korkut “Peki neden intikam almak istediğimi de anlatacak mısın? Benim Gönül Karanlı’nın oğlu olduğumu da söyleyecek misin?” dediğinde Tahsin’in cevabı ne olacaktır? Diğer tarafta Aslı Korkut’la olmak için her yolu denemektedir. Beklenmedik ziyaretçi herkesin hayatında yeni bir sayfa açar. Artık gerçeklerin su yüzüne çıkması an meselesidir.

evleniyorlar mı yanlış mı anladımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…