Bir Aşk Hikayesi Fox Tv

nasıl bir bölümdü bu ya.. gözlerim dolu dolu izledim. cok begendimmm, çok etkilendim...

kızlar annem izliyor arada malesef ben de denk gelmek zorunda kalıyorum bu diziye. baktım da geçen gün konu orijinalinden bayağı sapmış bence daha da değiştirir karıştırırlar korkutcuğunuz ölmez bu gidişle merak etmeyin

11. bölümde Korkuta çok kızmıştım Ne diye Aslının cilvelenmesine izin veriyosun, kadına kapı aralıyosun diye.12. bölümde de Tahsine çok kızdımEmineye vurduğu için.Dengesizzzzz.
Bi de bu bölümde yine Korkuta kızdımNe demek Aslı artık bu evde yaşayacak

Tolgaya ise 13 bölümdür kızıyorum, gıcık oluyorumYapış yapış, gurursuz, şımarık

Son düzenleme:
Sizce Ceylan'ı oynayan kız bu role uymuş mu :/

Kösem Sultanda beğenmiştim ama burda orjinaliyle karşılaştırınca biraz sönük kalmış gibi geldi. Belki diğeriyle kıyasladığım içindir

Ben Gönül'ün çocuklarının ölmediğini ve sokağa atıldıklarını öğrenceği sahneyi bekliyorum. En iyisi orjinalinden devam edeyim :)

Ceylan'ın babasına feci gıcığım. Sen annesiyle birlik ol kadının çocukları için öldü de sokağa at yıllarca parasını ekmeğini ye sonra ortaya çıkan çocuklara da kötü davran. Pislik herif

[video=youtube;gnLGd-fGV3s]http://www.youtube.com/watch?v=gnLGd-fGV3s&feature=youtube_gdata_player[/video]

Kızlar Korkut Aslının kendisini aldattığını öğrendiğinde Aslı hamile olduğunu biliyordu, yani bebek en az bir aylıktı, ee Korkut Türkiyeye geldi o kadar şey oldu, Ceylana aşık oldu, en az 6 ay falan, Asli geldi kızın karnı dümdüz, ne kadar zaman geçmiş ki:26:Ne biçim hamile bu
Bide Aslı Korkuta dedi ya Yılmaz senle beni konuşurken duydu, kavga ettik diye" Korkut ilk zamanlar Ceylana aşık olmadan önce görüşüyordu bunla.Ne yani Ceylanı aldattı mı Korkut.

Kafamda deli sorularBen mi bişey kaçırıyorum izlerken

Canım 1-2.5 ay anca olmuştur çünkü 6 ay olsa Korkut Ali'nin ölümü yaklaşmış olur ve hergün ağrılar içinde kıvranırdı... Senaristler konuyu uzatıcaz derken olayları iyice karmaşık hale getiriyorlar. Aslı'nın sadece finalde Korkut'un yanına gelmesi lazımdı.Orijinalinde Moo-Hyuk ile otel odası gibi bir yere gidiyorlardı sadece kızı dinliyordu. Ardından bırakıp gidiyordu. Burada kız hamile birde.

Son düzenleme:
dizide barı sonu ölumle bıtmesee yaaaa cokda uzatmasalar ayrıca dızıyııı

Anladım canım, teşekkür ederim açıklama için
uzatmak için orjinaline uymuyorlar.O yüzden de mantık hataları oluyor.
O zaman Aslı doğuracakta, dna testi yapılacak ta en az bir sene daha izlemeye devam yani

Offff bu ne ya.3 fragmanı izledim bugün ayrılıyorlar ya bunlar

Böyle uzayacaksa hiç uzamasın daha iyi

Korkut'a gıcık olmaya başladım yahu.Def et şu Aslıyı gitsin.Yok neymiş Aslı hep hayatında olacakmış

Anne karnında dna testi yapılıyor senariste yazayım twitterdan bari belkim kurtuluruz şu kızdan

Hamileliği de öğrendi şimdi Aslının ekmeğine yağ sürer Ceylan da.

İnsana Allah Tolga şansı versin valla Korkutun annesini aldı şimdi de babasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…