bir aşktan diğerine kaç saatte gidilir?

eylulhazan

asırlardır yalnızım
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
354
0
96
Diğer
Kızlar bi süredir biriyle görüşüyodum, karşı taraf beni etkilemişti çok ben de onu, ama bi türlü tam anlamıyla sevgili olamadık bi gün çok yakınsa bi gün çok uzaktı ama iletişimimiz hiç kkopmadı.KAç defa karşıma alıp böyle olmaz ben böyle ilişki istemiyorum dedim toparlıycam deyip bi süre düzeltti ve sonra yine aynı oldu.Bu arada uzaklaşmasına sebep olan önemli sorunlar vardı(anneyle yaşama sorunu, içki sorunu) İstemiyosan bitsin dedim kaç defa bu zor bişey değil dedim hayır düzelticem toparlıycam sen haklısın dedi hep.bende sonunda dayanamayıp olmuyo artık böyle bende herşey bitti dedim.Kendimi toparlamam lazım biliyorum toparlasam falan dedi bende kaç kez denedik toparlayamazsın dedim o yinede düşüncem kendimi düzelticem diyerek gitti ve ayrıldk.

1 hafta geçti ben düzelsin, beni arasın diye bekliyorum.Faceten bi gördümki hoşgeldin, aşk şöyle böyle bişeyler yazıyo ve altındada arkadaşlarının yorumu çöpçatanlık ve ajanlık bizim işimiiz .İnanamıyorum kaç kez yol vermek istedim ona neden gitmedi ayrılır ayrılmaz başka kollara gitti. ayrılırken de gayet üzgündü seni kaybetmek istemiyorum dedi. Ben bunca zaman kendimi yedim bitirdim bu ilişki neden böyle diye,verdiğim emekklere acıyorum...

Arkadaşları da kendi gibiymiş..o kişiyle mutlu olamazdın ki canım sana rol yapmış erkeklerin hep yaptığı şey hep bir umut bırakırlar ki bir gün dönebilmek için,bu yüzünü gördün artık sen de o yüzden umursama artık..

1 yıl olacak neredeyse tanışmamız bu arkadaşları da ilk defa görüyorum. Eski sevgilisimi acaba ayarlamaya çalıştıkları onu merak ediyorum şimdi.O çok saf bi insandı ne kadar kurnaz da görünse, böyle yapmasındaki sebebi anlamaya çalışıyorum şimdi insan en azından bi kafasını toparlayıp öyle başkalarını arar, ayrılığın ertesi günü aramaya başlamış bu bide karşılaştığımızda üzgün üzgün bakıyodu bana.tam bi tiyatrocu ya.
Nispet içinmi hemen başka kollara attı kendini sizce ?

1 yıl olacak neredeyse tanışmamız bu arkadaşları da ilk defa görüyorum. Eski sevgilisimi acaba ayarlamaya çalıştıkları onu merak ediyorum şimdi.O çok saf bi insandı ne kadar kurnaz da görünse, böyle yapmasındaki sebebi anlamaya çalışıyorum şimdi insan en azından bi kafasını toparlayıp öyle başkalarını arar, ayrılığın ertesi günü aramaya başlamış bu bide karşılaştığımızda üzgün üzgün bakıyodu bana.tam bi tiyatrocu ya.
Nispet içinmi hemen başka kollara attı kendini sizce ?

Bence pek saf değilmiş. Açık kapı bırakmış çünkü sana. Yarın bir gün dönüp de ben sana nispetten yaptım falan diyecek. Muhtemelen zaten öbür kız elinin altındaydı ve senin için de ileride başkasına nispetti ya diyecek. Hep söz verip, yapacağım, edeceğim deyip hiçbir şey yapamayan erkekten kaçmak lazım. Şimdi de başkasının hayatına girip onun canını sıkıyor işte. Kendine dert etme hiç, kendin diyorsun kaç kere ayrılmayı göze almışsın. Boşvermek lazım.

saftan kastım yani iyi niyetli gibi bişey yoksa çok zekidir her kendi. çocuk deil bu ya 28 yaşında bende 23 şu hareketlere bak.Neyse ki ayrılıp kurtaran ben oldum Allahından bulur inşallah...

ilk kez gördüm arkadaşları demişsin..facedeki hesap sahte olabilir mi..yani senin bakacağını biliyorsa kendi böyle bişey yapmıştır belki..:26:

erkek mılletı işte ne yaptıkları belli diil kı, her işleri karmaşa bizi üzmekten, bizi düşündürmekten başka bişi yapmıyolar ki palavracılar:47:

ilk kez gördüm arkadaşları demişsin..facedeki hesap sahte olabilir mi..yani senin bakacağını biliyorsa kendi böyle bişey yapmıştır belki..:26:

yok kişiler sahte değil onu biliyorum ama görüştüğümüz geçen zamanda onlarla hiç bir araya gelip görüşmemişti.zaten oralara yazması benim için bu bariz belli gerçek bi ilişki bile yaşıyo olsa oraya yazmaktan utanırdı normal bi insan, çocukça hareketleri.emeğime yazık gözümü herşeye nasıl kapatmışım, kendimi değersiz hissettirdi bana pislik.

Back
X