- Konu Sahibi eylulhazan
Kızlar bi süredir biriyle görüşüyodum, karşı taraf beni etkilemişti çok ben de onu, ama bi türlü tam anlamıyla sevgili olamadık bi gün çok yakınsa bi gün çok uzaktı ama iletişimimiz hiç kkopmadı.KAç defa karşıma alıp böyle olmaz ben böyle ilişki istemiyorum dedim toparlıycam deyip bi süre düzeltti ve sonra yine aynı oldu.Bu arada uzaklaşmasına sebep olan önemli sorunlar vardı(anneyle yaşama sorunu, içki sorunu) İstemiyosan bitsin dedim kaç defa bu zor bişey değil dedim hayır düzelticem toparlıycam sen haklısın dedi hep.bende sonunda dayanamayıp olmuyo artık böyle bende herşey bitti dedim.Kendimi toparlamam lazım biliyorum toparlasam falan dedi bende kaç kez denedik toparlayamazsın dedim o yinede düşüncem kendimi düzelticem diyerek gitti ve ayrıldk.
1 hafta geçti ben düzelsin, beni arasın diye bekliyorum.Faceten bi gördümki hoşgeldin, aşk şöyle böyle bişeyler yazıyo ve altındada arkadaşlarının yorumu çöpçatanlık ve ajanlık bizim işimiiz .İnanamıyorum kaç kez yol vermek istedim ona neden gitmedi ayrılır ayrılmaz başka kollara gitti. ayrılırken de gayet üzgündü seni kaybetmek istemiyorum dedi. Ben bunca zaman kendimi yedim bitirdim bu ilişki neden böyle diye,verdiğim emekklere acıyorum...
1 hafta geçti ben düzelsin, beni arasın diye bekliyorum.Faceten bi gördümki hoşgeldin, aşk şöyle böyle bişeyler yazıyo ve altındada arkadaşlarının yorumu çöpçatanlık ve ajanlık bizim işimiiz .İnanamıyorum kaç kez yol vermek istedim ona neden gitmedi ayrılır ayrılmaz başka kollara gitti. ayrılırken de gayet üzgündü seni kaybetmek istemiyorum dedi. Ben bunca zaman kendimi yedim bitirdim bu ilişki neden böyle diye,verdiğim emekklere acıyorum...