- 29 Ekim 2017
- 26
- 14
- 38
- 37
Bundan beş yıl önce bir birlikteliğim vardı, sonrasında ayrılmak istedim ve kişi beni tehtid etmeye başladı.öldürmekle, elinde bulunan resim ve videoları nete yüklemekle tehdit etti. Ben böyle bir şey yapmayacağını düşünerek umursamadım ki keşke umursasaydım. Geçenlerde tesadüfen kendime ait olduğunu bildiğim bir videoya rastladım, video dört yıl önce yüklenmiş, daha sonrasında birkaç yerde daha araştırma yaptım ve üç dört videoya daha rastladım. görüntülerde yüzüm yok ama sesler var, o kişinin ve benim seslerim var.Şimdi o kişiyle sevgili olduğum için kendime lanet etmem ayrı bir konu benim öğrenmek istediğim, bu yanına karmı kalacak, aradan uzun zaman geçti, bu kişi yüklediği cihazı değiştirmiş olabilir,ayrıca o vidodaki kişinin kendisi olduğunu da inkar ediyor.Şuanda lanet olsun deyip konuyu kapatmam mı benim yararıma olur, yoksa bu pisliğin cezasını çekmesi için mücadele etsem mi? ayrıca bana iftiradan dava açacakmış, kanıtlayamayacağımı söylüyor.Avukat arkadaşlar lütfen bir akıl rica ediyorum.