• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir avukat görüşüne ihtiyacım var.

serrapera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
26
14
38
37
Bundan beş yıl önce bir birlikteliğim vardı, sonrasında ayrılmak istedim ve kişi beni tehtid etmeye başladı.öldürmekle, elinde bulunan resim ve videoları nete yüklemekle tehdit etti. Ben böyle bir şey yapmayacağını düşünerek umursamadım ki keşke umursasaydım. Geçenlerde tesadüfen kendime ait olduğunu bildiğim bir videoya rastladım, video dört yıl önce yüklenmiş, daha sonrasında birkaç yerde daha araştırma yaptım ve üç dört videoya daha rastladım. görüntülerde yüzüm yok ama sesler var, o kişinin ve benim seslerim var.Şimdi o kişiyle sevgili olduğum için kendime lanet etmem ayrı bir konu benim öğrenmek istediğim, bu yanına karmı kalacak, aradan uzun zaman geçti, bu kişi yüklediği cihazı değiştirmiş olabilir,ayrıca o vidodaki kişinin kendisi olduğunu da inkar ediyor.Şuanda lanet olsun deyip konuyu kapatmam mı benim yararıma olur, yoksa bu pisliğin cezasını çekmesi için mücadele etsem mi? ayrıca bana iftiradan dava açacakmış, kanıtlayamayacağımı söylüyor.Avukat arkadaşlar lütfen bir akıl rica ediyorum.

maalesef üzerinden çok zaman geçti tüm mesajları sildim, telefon mesajları, netten attığı mesajlar hepsini sildim. Elimde hiçbir şey yok ve çok üzgünüm bunun için.

maalesef üzerinden çok zaman geçti tüm mesajları sildim, telefon mesajları, netten attığı mesajlar hepsini sildim. Elimde hiçbir şey yok ve çok üzgünüm bunun için.

Kanıt yoksa onu şikayet etmeniz zor gibime geliyor. Belki savcılığa giderseniz o videonun zamanında kim tarafından yüklenmiş ona bakabilirler bi ihtimal. Eğer onun yüklediği kanıtlanırsa ‘özel hayatı ifşa’ etmekten ceza alır.

Ne tur videolar? Cinsel icerikli degilse ve yuzunuz gorunmuyorsa hic ustune gidip kopegi iyice kudurtmayin. Boylelerinin ne ahlagi olur ne namusu. Olan size olur. Malesef ulkemizde bazi seyler unutulmuyor.

Ben olsam herhalde %100 kanitlayamayacagım böyle bir suçlamada kolay kolay bulunamazdim
Lütfen ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olun her sizi seviyorum diyene itibar etmeyin duygularınızda bu kadar cömert olmayın.

maalesef cinsel içerikli ve benim çekildiğinden haberim olmayan videolar.Cezasını çekmesinin hiçbir yolu yok mu hukuken.videodakinin o olduğunun ses analiziyle filan kanıtlanması bir netice vermez mi acaba?

Videoda uygunsuz bir durumda mısınız? Yani şikayet etseniz suç teşkil edecek bir görüntü var mı?
İlla ki bilişim suçları kimin yüklediğini bulur. Ya da en azından internet ortamından videoları kaldırtmak için başvurun.

Yanına kar kalmaması gerekiyor elbette ama toplumumuzu biliyoruz olan size olur.Eğer edilecek lafları yapılacak muameleyi kaldırabilecek psikolojideyseniz aileniz arkanızdaysa sikayet için.Ama size yarardan çok zarar verecekse kimliginiz de belli degilse bence hiç bulaşmayın.Mahkemeye videoların kaldırılması için başvurabilirsiniz

Yanına kar kalmaması gerekiyor elbette ama toplumumuzu biliyoruz olan size olur.Eğer edilecek lafları yapılacak muameleyi kaldırabilecek psikolojideyseniz aileniz arkanızdaysa sikayet için.Ama size yarardan çok zarar verecekse kimliginiz de belli degilse bence hiç bulaşmayın.Mahkemeye videoların kaldırılması için başvurabilirsiniz[/Q
aslında şimdiden çok yorgun hissediyorum, gerçekten yaptığının cezasını çekeceğini bilsem bir şekilde güçlü durup cezalandırılmasını sağlamak istiyorum, ama davadan çıkacak olumsuz bir sonuç hem beni daha çok rencide edecek hem de karşıdaki kişiyi güçlendirecek.o yüzden iki arada bir deredeyim, bu yüklemelerin kim tarafından yapıldığı kişi cihazı değiştirmiş bile olsa bulunacaksa eğer davayı açmayı istiyorum.açıkçası çok öfkeli ve üzgünüm. cezasını çekmeden öylece orada mutlu bir şekilde yaşıyor olması çok üzüyor beni. görüntülerin çekildiğinden haberim bile yok üstelik.

Tam olarak boşverin diyemem çünkü video üzerinde oynayarak yüzleri kırpmış olabilir ve bir anda sizin yüzünüzün göründüğü hali karşısınıza çıkabilir. Bilişim suçları bakıyor bu tür olaylara ve bulurlar kimin hangi cihaz ve ıp'den yüklediğini...

Tam olarak boşverin diyemem çünkü video üzerinde oynayarak yüzleri kırpmış olabilir ve bir anda sizin yüzünüzün göründüğü hali karşısınıza çıkabilir. Bilişim suçları bakıyor bu tür olaylara ve bulurlar kimin hangi cihaz ve ıp'den yüklediğini...
teşekkür ederim cevabınız için, peki dört yıl geçmiş aradan genede bulunma imkanı olabilir mi? kişi videodaki kişinin kendisi olmadığını iddia ediyor o olduğunun kanıtlanması bana bir fayda sağlar mı acaba?

teşekkür ederim cevabınız için, peki dört yıl geçmiş aradan genede bulunma imkanı olabilir mi? kişi videodaki kişinin kendisi olmadığını iddia ediyor o olduğunun kanıtlanması bana bir fayda sağlar mı acaba?
Bence bulunur çünkü o videonun uzantılarına bakacak bilişim ve o tarihteki ıp zaten ortaya çıkar hatta yüklemek için açılan hesap ve kimin girdiği vs çıkar o hesaba.

Kimlik tespitine gelince sesini siz analiz edebiliyorsanız ses analizinin yapılmasını da isteyebilirsiniz ve bu da ortaya çıkar. Tabi bu dediklerim zaman alır ama ispatlanmaz diye öyle çok sevinmesin karşı taraf

Bence bulunur çünkü o videonun uzantılarına bakacak bilişim ve o tarihteki ıp zaten ortaya çıkar hatta yüklemek için açılan hesap ve kimin girdiği vs çıkar o hesaba.

Kimlik tespitine gelince sesini siz analiz edebiliyorsanız ses analizinin yapılmasını da isteyebilirsiniz ve bu da ortaya çıkar. Tabi bu dediklerim zaman alır ama ispatlanmaz diye öyle çok sevinmesin karşı taraf
çok teşekkür ederim gerçekten bir parça umut oldu. yarın gidip suç duyurusunda bulunmayı planlıyorum. o dönemdeki telini kırdığını yaş tahtaya basmayacağını söylüyor, ben sesin o olduğunu biliyorum, tekrar teşekkürler umarım sonuç alırım.çünkü sadece bana yapmakla da kalmayacak belki de kalmadı. eğer cezasını çekmezse bu gizli görüntü alma işine devam edecektir.

çok teşekkür ederim gerçekten bir parça umut oldu. yarın gidip suç duyurusunda bulunmayı planlıyorum. o dönemdeki telini kırdığını yaş tahtaya basmayacağını söylüyor, ben sesin o olduğunu biliyorum, tekrar teşekkürler umarım sonuç alırım.çünkü sadece bana yapmakla da kalmayacak belki de kalmadı. eğer cezasını çekmezse bu gizli görüntü alma işine devam edecektir.
Rica ederim. Bu arada videonun içeriğini bilmediğim için siz dikkat edin yani mesela bir mekan ve o mekan olduğu ispatlayan görselleri falan analiz edin videolarda. Bir çok ipucu çıkar. Onun görüntüsünde ona dair kişisel ne bileyim doğum lekesi ben vs bulun. Videoyu siz çok dikkatli inceleyip oradan veri toplayın kendinize

Rica ederim. Bu arada videonun içeriğini bilmediğim için siz dikkat edin yani mesela bir mekan ve o mekan olduğu ispatlayan görselleri falan analiz edin videolarda. Bir çok ipucu çıkar. Onun görüntüsünde ona dair kişisel ne bileyim doğum lekesi ben vs bulun. Videoyu siz çok dikkatli inceleyip oradan veri toplayın kendinize
Bulunduğum yeri ayrıntılarına kadar hatırlıyorum, çok izledim ben olmayayım umuduyla videoya.sorun bunu kanıtlayabilmemde.aradan onca zaman geçti ki hiç ümidim yok aslında.ama yinede şikayette bulunacağım varolun.

Bulunduğum yeri ayrıntılarına kadar hatırlıyorum, çok izledim ben olmayayım umuduyla videoya.sorun bunu kanıtlayabilmemde.aradan onca zaman geçti ki hiç ümidim yok aslında.ama yinede şikayette bulunacağım varolun.
Rica ederim. O mekanın varlığı devam ediyorsa bu bilgi de işe yarar. Yani onun orayla alakası...

Asla kinamiyorum, Rabbim sasirtmasin ve sinamasin.. Ama şunu anlayamıyorum, kendi telefonuma kendi acik sacik fotomu bile cekip saklamam, yani konu bu diye boyle bi ornek veriyorum, yapmak isteyip cesaret edemedigimden degil :KK53:
Nasil cesaret edilir, elin herifi ya hayatinin aşkı bile olsa.. Bi de teknoloji, internet, akilli telefonlar, hepsi cok tehlikeli olabiliyor..
Eski esime bile msj atarken dikkat ederdim, şaka da olsa cinsel muhabbet gecmezdi msjlarda, ne olur ne olmaz biri gorur eder telefon kaybolur vs..
Yapmayın, ne olur yapmayın..

Back
X