maalesef üzerinden çok zaman geçti tüm mesajları sildim, telefon mesajları, netten attığı mesajlar hepsini sildim. Elimde hiçbir şey yok ve çok üzgünüm bunun için.
Yanına kar kalmaması gerekiyor elbette ama toplumumuzu biliyoruz olan size olur.Eğer edilecek lafları yapılacak muameleyi kaldırabilecek psikolojideyseniz aileniz arkanızdaysa sikayet için.Ama size yarardan çok zarar verecekse kimliginiz de belli degilse bence hiç bulaşmayın.Mahkemeye videoların kaldırılması için başvurabilirsiniz[/Q
aslında şimdiden çok yorgun hissediyorum, gerçekten yaptığının cezasını çekeceğini bilsem bir şekilde güçlü durup cezalandırılmasını sağlamak istiyorum, ama davadan çıkacak olumsuz bir sonuç hem beni daha çok rencide edecek hem de karşıdaki kişiyi güçlendirecek.o yüzden iki arada bir deredeyim, bu yüklemelerin kim tarafından yapıldığı kişi cihazı değiştirmiş bile olsa bulunacaksa eğer davayı açmayı istiyorum.açıkçası çok öfkeli ve üzgünüm. cezasını çekmeden öylece orada mutlu bir şekilde yaşıyor olması çok üzüyor beni. görüntülerin çekildiğinden haberim bile yok üstelik.
teşekkür ederim cevabınız için, peki dört yıl geçmiş aradan genede bulunma imkanı olabilir mi? kişi videodaki kişinin kendisi olmadığını iddia ediyor o olduğunun kanıtlanması bana bir fayda sağlar mı acaba?Tam olarak boşverin diyemem çünkü video üzerinde oynayarak yüzleri kırpmış olabilir ve bir anda sizin yüzünüzün göründüğü hali karşısınıza çıkabilir. Bilişim suçları bakıyor bu tür olaylara ve bulurlar kimin hangi cihaz ve ıp'den yüklediğini...
Bence bulunur çünkü o videonun uzantılarına bakacak bilişim ve o tarihteki ıp zaten ortaya çıkar hatta yüklemek için açılan hesap ve kimin girdiği vs çıkar o hesaba.teşekkür ederim cevabınız için, peki dört yıl geçmiş aradan genede bulunma imkanı olabilir mi? kişi videodaki kişinin kendisi olmadığını iddia ediyor o olduğunun kanıtlanması bana bir fayda sağlar mı acaba?
çok teşekkür ederim gerçekten bir parça umut oldu. yarın gidip suç duyurusunda bulunmayı planlıyorum. o dönemdeki telini kırdığını yaş tahtaya basmayacağını söylüyor, ben sesin o olduğunu biliyorum, tekrar teşekkürler umarım sonuç alırım.çünkü sadece bana yapmakla da kalmayacak belki de kalmadı. eğer cezasını çekmezse bu gizli görüntü alma işine devam edecektir.Bence bulunur çünkü o videonun uzantılarına bakacak bilişim ve o tarihteki ıp zaten ortaya çıkar hatta yüklemek için açılan hesap ve kimin girdiği vs çıkar o hesaba.
Kimlik tespitine gelince sesini siz analiz edebiliyorsanız ses analizinin yapılmasını da isteyebilirsiniz ve bu da ortaya çıkar. Tabi bu dediklerim zaman alır ama ispatlanmaz diye öyle çok sevinmesin karşı taraf
Rica ederim. Bu arada videonun içeriğini bilmediğim için siz dikkat edin yani mesela bir mekan ve o mekan olduğu ispatlayan görselleri falan analiz edin videolarda. Bir çok ipucu çıkar. Onun görüntüsünde ona dair kişisel ne bileyim doğum lekesi ben vs bulun. Videoyu siz çok dikkatli inceleyip oradan veri toplayın kendinizeçok teşekkür ederim gerçekten bir parça umut oldu. yarın gidip suç duyurusunda bulunmayı planlıyorum. o dönemdeki telini kırdığını yaş tahtaya basmayacağını söylüyor, ben sesin o olduğunu biliyorum, tekrar teşekkürler umarım sonuç alırım.çünkü sadece bana yapmakla da kalmayacak belki de kalmadı. eğer cezasını çekmezse bu gizli görüntü alma işine devam edecektir.
Bulunduğum yeri ayrıntılarına kadar hatırlıyorum, çok izledim ben olmayayım umuduyla videoya.sorun bunu kanıtlayabilmemde.aradan onca zaman geçti ki hiç ümidim yok aslında.ama yinede şikayette bulunacağım varolun.Rica ederim. Bu arada videonun içeriğini bilmediğim için siz dikkat edin yani mesela bir mekan ve o mekan olduğu ispatlayan görselleri falan analiz edin videolarda. Bir çok ipucu çıkar. Onun görüntüsünde ona dair kişisel ne bileyim doğum lekesi ben vs bulun. Videoyu siz çok dikkatli inceleyip oradan veri toplayın kendinize
Rica ederim. O mekanın varlığı devam ediyorsa bu bilgi de işe yarar. Yani onun orayla alakası...Bulunduğum yeri ayrıntılarına kadar hatırlıyorum, çok izledim ben olmayayım umuduyla videoya.sorun bunu kanıtlayabilmemde.aradan onca zaman geçti ki hiç ümidim yok aslında.ama yinede şikayette bulunacağım varolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?