Cmk yada ceza avukatı olunca 12 de gayet doğru :)Evet 8.madde ; arayanlar bir de seni merak ettim, özledim, sesini duyayım gibi bahanelerle gelmesinler yaa...niyetiniz belli işte direk konuya girinde beni germeyin:. 11.madde; lütfen kağıtları atmıyorsanız bari minik bir arşiviniz olsun.tüm kağıtlar her an gözönünde ,merak etmeyin isteyin getiriniz. "Hemen masanın üzerinde" diyorsunuz ya bari bunu yapmayın; binlerce kağıt var. 12. Madde emniyet mensupları için daha çok geçerli --patronlarımı seviyorum-- (hukuk bürosu Sekr. yaptım)
benim eşim avukat değil, bazen olsa mıydı diyorum ama o zaman kesin anlaşamazdık çünkü kendini çok zeki görür
sürekli rekabete girerdik muhtemelen
kurban olun siz avukatlara
kendisi sayısalcı olduğu için nedense kendini benden hatta herkesten daha zeki görüyorİkimizde icrayla ilgileniyoruz, Malum küçük yerdeyiz. "Aaaa sen şu adamdan taahhüt alamamıştın demi, gör kocanın marifetlerini" gibi cümlelerle çok karşılaşıyorum.
Aynı benim koca :) itirazını talebini demi ben hatırlatıyım bak bakalım öğren hadi gel yine iyisin benim gibi bi avukatın var cümleleri ohoooo daha neler neler ama seviyom ben yaaaa kocişimiİkimizde icrayla ilgileniyoruz, Malum küçük yerdeyiz. "Aaaa sen şu adamdan taahhüt alamamıştın demi, gör kocanın marifetlerini" gibi cümlelerle çok karşılaşıyorum.
kendisi sayısalcı olduğu için nedense kendini benden hatta herkesten daha zeki görüyor
meslektaş olsaydık nolurdu bilmiyorum
OKULU BİTİRİNCE Bİ DAHA KONUŞMAK İSTERİM BUNU SENİNLE :)))Henüz avukat adayı, hukuk fakültesi öğrencisi olarak bu yazanları gormek yüzümü benim de gulumsetti :) erkek arkadaşımın da hukuk okuması cabasi tabi keyfinden yenmez durumda olacağız sanirsam :)) pekçok yorum yapan ilerde -meslektasim- diyebileceğim kişilerden gelmiş olan tatlış, sıcak yorumlar da doğru bölüm diye tekrar etti kafamda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?