- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi istikrar1986
çok iyi menu acizane tavsiyem ayran yada yogurt ekle yağ yakımını artırıyor bu şekilde devamlı olursan çok güzel menu ama diyetlerin devamlı olması en temel şart bu şekilde doyuyormusun birde su ve sporu yazarsan memnun oluruzSabah: şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 kibtir kutusu peynir
4 siyah zeytin
domates salatalık
öğlen yemeğimden yarım saat önce 1 fincan yeşil çay
öğlen: nesfit
akşam: yarım dilim ekmek
6 kaşık sebze yemeği
domates salatalık
suyu öğünlerine yayıyormusun bu önemli çünkü hem tok tutar menun çok güzel evet doğru herzaman fırsatımız olamayabiliyor inş bugun fırsatın olur ne zamandır bu şekilde besleniyorsunben yavaş yavaş karataya ısınmaya çalışıyorum daha olmadı ama olacak İnşallah![]()
kahvaltı
1 dilim etimek üzeri kaşar (fırında ısıttım)
8-10 siyah zeytin
1çay bardağı kadar ceviz
yeşil çay
öğle
yeşil fasulye
cacık
salata
akşam
fırsatım olmadı bu saatten sonra da yemek yemek istemedim 2 yeşil elma 1 kivi
butün akşamda su içcem
yaklaşık 1 aydır hiiiiiiiiiiçç ekmek yemedim![]()
hoşgeldiiiiiiiiiin safalar getirdiiiiiin moonlin kardek tabi buyur gel hedefimiz aynı bende 5 kilo vermek istiyorum inş bu günlükten en az 4 kilo vermeden çıkmak yoooooook ona göre kızlar deavamlılk şart menuleri bozmak yok sizleri sever bu kardeşiniz inanın biz bu günlükle başaracağizKızlar bende varım sizle, 2 aydır falan diyet yapıyorum başka bi grupla daha yazıyorum ama farklı gruplarla da paylaşmak faydalı olacaktır diye düşündüm:) 6 kilo verdim şimdiye kadar, şimdi 1ayda 5 kilo daha vermek istiyorummmm, şu an 63.8kiloyum ama ben ona 64diyorum 59adüşmek istiyorum 1ayda umarım başarabilirim:)
moonlin kardeş dünki menunu paylaşirsan seviniriz devamlı olman temennisiyle