- 12 Temmuz 2006
- 4.942
- 9.508
- 683
- 40
- Konu Sahibi istikrar1986
diyetin kacinci günündesin canim?
1 ay falan olmak üzere..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyetin kacinci günündesin canim?
yoğurt var bebem ama tarçınlı ye diyeceksen hiç mi hiç sevmiyorum.çilek yok maalesef.neyse ben ağzıma 1-2 tane tatlandırıcı atayım olmazsa süt içerim
1 ay falan olmak üzere..
vucut beslenme düzeni degisince adet düzensizligi yapabiliyo canim ondan sordum
yok tatlim cilekli yogurt yap dicemtim blender de ezip, icine de tatlandirici koyardin nefis oluyo![]()
ohh nesif olur gerçekten bugün dışarı çıktım ve inanmayacaksın bir yerde çilek bulamadım .her şey bana karşı.hem blendırım da yok canım . öğrenci evi gibi bi lojmanda oturuyorum bir kaç kişiyle pek bişeyimiz yok anlayacağın.neyse ama bugün biraz abartacağım çünkü kanım mı ne düştü daha fazla dayanamıyorum şekersizliğe.zaten yedim 3 kare çikolata ve iki gofret bi de az kalorili dondurma yiyeceğim sade.bugünlük kaçamaklarım bunlar
kızlar benim sınavlarım var yarında girecem o yüzden kusura bakmayın çok giremiyorum yarınıda inş hayırlısıyla atlatayım inş yine full devam hepinize kolay gelsin bana da dua edin
zayıflayan varmı arkadaşlar bu yöntemlerle
sabah: 2 haşlama yumurta 3 adet light üçgen peynir
öğlen:bol bi kase ile yağsız salata ve bir adet közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu ve pul biberli
ara:100 gr kadar yağsız yoğurt pul biberli
akşam: ?????????