Bir Ay Önce Tanıştık Arabamı Ödünç İstiyor

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
4.032
4.357
333
Ankara
Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi bir aydır biriyle görüşüyorum bu süreçte zaten pek aklıma yatmadı, hal ve hareketleri, saçma istekleri falan... Bayram nedeniyle ailemin yanına gideceğimi biliyor otobüs yolculuğu yapacağım için arabayı bana bırak gezeyim diye epey ısrarlı konuştu hatta biraz da fevri, bir ay tanıdığım birine asla araba vermem. Bunun öncesinde de böyle maddi isteklerde bulundu hatta evime yerleşmek istediğini bile ve ben hep sert konuştum saçma sapan istekler çünkü bir ayda ne birlikte yaşaması dur daha... Haa bu arada düzenli bir işi de yok ben memurum ve anladığım kadarıyla sırtını bana dayamak için uğraşıyor, görüşmek istemiyorum diyorum adam duvar anlamıyor sanki bunaldım gerçekten bi akıl verin bana.

Şikayet edin . Araba istemek nedir yani kaç günlük tanıdığınız insandan. Bir de zorla görüşecekmiş pehhh. Babana söyle baba evlenme niyetiyle görüşmeye kalktığım ama hareketleri aklıma yatmadigi için hayır dediğim biri var ama beni zorluyor uzaklaşmıyor benden deyin .

Demek ki yeterince sert değilsiniz. Açık açık seni daha 1 aydır tanıyorum, ne evi ne arabası, beni tanımadan nasıl böyle isteklerde bulunabiliyorsun. Ben daha görüşmek istemiyorum beni arayıp sorma, eğer uzatırsan durumu abime,babama, şuna buna söylemek zorunda kalırım bla bla azıcık korkut işte. Uzatırsa tabi. Böyle saçmalık mı olur. Görüşme artık

Terk et, bir ayda eve yerleşme yolu yapmaya çalışan adamdan hayır gelmez.
Anca zarar-ziyan insanı bi asalaktır o.

Arabayı da kesinlikle verme. Hatta bir ay değil, seneler geçse de akrabadır, arkadaştır vırttır zırttır can kardeşim dediğin, aynı kolaylıkları sana seren kişi harici kimseye emanet etme, prensibin olsun. Ben öyle sanayide çok sövdüm "Kusura bakma Gangsta ödüyüm ya Allah beni naapmasın" deyip de, "Borcum olsun, şimdi yok" diye dönüp sonra aramayı sormayı kesenleri. Mutlaka bi zarar gelirdi aracımın başına.

Sakın.

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi bir aydır biriyle görüşüyorum bu süreçte zaten pek aklıma yatmadı, hal ve hareketleri, saçma istekleri falan... Bayram nedeniyle ailemin yanına gideceğimi biliyor otobüs yolculuğu yapacağım için arabayı bana bırak gezeyim diye epey ısrarlı konuştu hatta biraz da fevri, bir ay tanıdığım birine asla araba vermem. Bunun öncesinde de böyle maddi isteklerde bulundu hatta evime yerleşmek istediğini bile ve ben hep sert konuştum saçma sapan istekler çünkü bir ayda ne birlikte yaşaması dur daha... Haa bu arada düzenli bir işi de yok ben memurum ve anladığım kadarıyla sırtını bana dayamak için uğraşıyor, görüşmek istemiyorum diyorum adam duvar anlamıyor sanki bunaldım gerçekten bi akıl verin bana.
Kabul etmedin diye fevri çıkışlar mı yapıyor bi de hadsiz?

Oh ne güzel memleket kendi virüs gibi gezsin, sizinkilerle geçinmeyi tercih etsin.Arabay alır mı, satar mı ? Başka kız atladaşları vardır belki onlara hava atmak için istiyo bilemessin işte.
Koşar adım arkanıza bakmadan uzaklaşın. Hakkınızda hayırlısı.

Açık bir şekilde hayır diyemiyorsanız bu isteklerin ardı arkası kesilmez. Yoksa arabayı sanayiye bırakacağım giderken der geçersiniz. Ancak bir dahakine yine ister.
İnanın açıkça hayır dedim bu tarz isteklerden hiç hoşlanmadığımı söyledim ama yok illa alacak hey allahım yaa ne insanlar var

Back
X