Bir Ay Önce Tanıştık Arabamı Ödünç İstiyor

İşsiz güçsüz biriyle ilişkiye bile başlanmamalı ama neyse zararın neresinden dönülürse kardır. Bir dahakine kendi seviyenize uygun birileri karşınıza çıkar umarım.

Canım merhaba. Daha yeni şahit olduğum bi şeyi anlatayım sana; çok yakın arkadaşım evlenmiş-boşanmış-1 delikanlı oğlu olan senin gibi memur bi bayan. 3 yıldır görüştüğü, 2 yıldır da kendi evini paylaştığı bi müzisyen erkek arkadaşı vardı. Adamın sigortası yok, belli bi işi maaşı yok, belki iş çıkarsa bi yerlerde ayda bir gidip müziğini yapıp gelirdi. 2 sene boyunca arkadaşım evinin kirasını, faturalarını, kendi arabasını vs vs herrr şeyini eşi gibi bu adama açtı. Ve daha 2 gün önce aralarında bi kadın yüzünden çıkan bi tartışmada bu beyefendi kalkıp "sana ne? Sen bana karışamazsın" deme gafletinde bulundu. Sonrasında evi terk edip arkadaşımı ortada bıraktı.

Böyle erkekler kan emicidir, uzak durmakta fayda var. Asla ama asla ve ısrarla görüşmemenizi tavsiye ediyorum. Bunlar tamamen beleşçi tayfa! Ayrıca o kim ki arabanızı veresiniz? Ben kimseye ödünç arabamı falan vermem, kimseden de ödünç araba almam. Adam olsaydı bu yaşına kadar zaten kendine 1 araba alırdı. Siz önünüze bakın.

Bazı erkekler asalaklığı meslek edinmiş gerçekten, ben bugün arabamı ödünç versem, yarın kendine özel araba almamı ister bunlar verdikçe arsızlaşır engelledim yüzsüzü

Yeterince isteseniz görüşmemeyi,illaki anlayacağı şekilde söylerdiniz.
Nedemek anlamıyor.
Ayrıca medem enbaşından beri abuk subuk tavırları var ,bukadar uzatmak niye?
Valla ben kocama bile arabamı kolay kolay vermiom : )

Yeterince isteseniz görüşmemeyi,illaki anlayacağı şekilde söylerdiniz.
Nedemek anlamıyor.
Ayrıca medem enbaşından beri abuk subuk tavırları var ,bukadar uzatmak niye?
Valla ben kocama bile arabamı kolay kolay vermiom : )
Engelledim zaten, fazlasıyla istedim yakamdan düşmesini ama adam arsız kapıdan kovsam bacadan giriyor, illa birşeyler koparabilmek için her fırsatı değerlendirmeye mi çalıştı nedir, bir boşluğuna denk getirir bişeyler koparırım diye düşündü sanırım, ayrıca aynı yerde yaşıyoruz, izimi kaybettirmem mümkün değil şimdilik engellemekle kaldı bakalım Bayram tatili dönüşü ne olacak

Iyi yapmissiniz. En nefret ettigim erkek tipi kendi bi halt olamamis ya da parasini har vurup harman savuran sonra da kadindan beklenti icinde olan ac gozlu tipler. Benim karsima da cikti benzerleri. En kucuk bi cimrilikte irite oluyorum hemen. Tahammul edemiyorum

Iyi yapmissiniz. En nefret ettigim erkek tipi kendi bi halt olamamis ya da parasini har vurup harman savuran sonra da kadindan beklenti icinde olan ac gozlu tipler. Benim karsima da cikti benzerleri. En kucuk bi cimrilikte irite oluyorum hemen. Tahammul edemiyorum
Bunun ki cimrilik bile değil ya bir aydır yemek ısmarla, beni şurdan al şuraya bırak hep reddettim yapmadım ne istediyse

Back
X