bendimm Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ekim 2013 5.473 9.995 448 İstanbul 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Serenad5 #101 Bilemediğim için soruyorum, zaten kapaliysaniz bu ayakkabının içine çorap giyiyorsunuzdur, de o zaman sorun nerede kalıyor..
Bilemediğim için soruyorum, zaten kapaliysaniz bu ayakkabının içine çorap giyiyorsunuzdur, de o zaman sorun nerede kalıyor..
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.934 798 Bursa 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Serenad5 #102 Peki bu sandaletin üstüne ne giyeceksin ki Yani elbise desek bileğin görünür pantolon desek yine bileğin görünür Kocandan daha yobaz ilan edileceğim birazdan da bence de olmaz Siz ne isterseniz onu giyme özgürlüğüne sahipsiniz ama ben tesettürlü eşimin bu tarz ayakkabı giymesini tesettüre uygun bulmam Bunu çorapla giymek de olmaz bilekten bağlı olduğu için kısa pantolon ya da etekle giymek gerekir Ben https://delisiyimimage.mncdn.com/Uploads/UrunResimleri/thumb/Otari-Siyah--ad5c.jpg. Böyle bir şey düşünmüştüm mesela
Peki bu sandaletin üstüne ne giyeceksin ki Yani elbise desek bileğin görünür pantolon desek yine bileğin görünür Kocandan daha yobaz ilan edileceğim birazdan da bence de olmaz Siz ne isterseniz onu giyme özgürlüğüne sahipsiniz ama ben tesettürlü eşimin bu tarz ayakkabı giymesini tesettüre uygun bulmam Bunu çorapla giymek de olmaz bilekten bağlı olduğu için kısa pantolon ya da etekle giymek gerekir Ben https://delisiyimimage.mncdn.com/Uploads/UrunResimleri/thumb/Otari-Siyah--ad5c.jpg. Böyle bir şey düşünmüştüm mesela
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.849 224.801 1.223 53 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Serenad5 #103 Maalesef ben geldim ne yazık ki konuyu da kapadım, üzülerek söylüyorum ki sebebi dini yorumlar, sanırım kurallara bile isteye uymadınız diye sizi de üzeceğim, eveeeeet o mukaddes parmaklar şikayet butonuna lütfen
Maalesef ben geldim ne yazık ki konuyu da kapadım, üzülerek söylüyorum ki sebebi dini yorumlar, sanırım kurallara bile isteye uymadınız diye sizi de üzeceğim, eveeeeet o mukaddes parmaklar şikayet butonuna lütfen