Bir ayakkabı meselesi..

Çok teşekkür ederim aydınlattığınız için.. Gerçekten yazdıklarınızı hepsini söyledim.. Nefsime ağır geliyor bu kadar yapabiliyorum dediğimde daha da sinirleniyor.. Dediğim gibi çaresiz kaldım..

Evlilikte inanç uyumunun ne kadar önemli olduğunun güzel bir örneği.

Madem çalışıyorsunuz, ayak kapatan adam başka erkeklerle aynı ortamda bulunmanıza bişey demiyor mu? Bu ne yaman çelişki?
Oldu eve mi kapatsın.. Erkeklerle konuşma diyor.. Çalışmamı istemiyor orda bir çelişki yok.. Ama o kadar emek vermişsin ve oğlumuz var bana bi şey olursa kimseye muhtaç olmazsınız diyip bu konuda baskı yapmıyor..

Karakter önemli yani. Anladım..

Yıl 2019 millet Mars da koloni kuruyor. Adama bak karısının ayakkabısına karışıyor. Neymiş açık ayakkabı giyemezmiş. O adam umarım reankarnasyon varsa tekrar hayata Arabistan da molla rejiminde 8 karılı bir adamın 9. Karısı olarak dünya ya gelir. Nasıl bir manyaklık bu kardeşim anlayamıyorum yemin ederim. Sanane yahu sanane kadın istediğini giyer istediğini giymez. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sana bu baskıyı yapan düşünce yapısının.

İnancımız aynı....yaşayış, kavrayış, yorumlayın, uygulayın, idrak edişimizde farklılıklar olabiliyor..

Asıl önemli konu o zaten. Adam hristiyan olur, inancı böyle dersin. Ama inandığınız din aynı, biriniz için olabilen birşey diğeri için kati surette olamaz...

Açık ayakkabı dine uygun değilmiymiş gerçekten bu konuda kesin deliller mi sunuyor size.bence siz araştırıp ona Msj atın bulduklarınızı,dini muhabbete girmek istemediğim için detay yazmıyorum.
Evlenmeden önce sizi topuklu veya açık ayakkabıyla görmedi mi hiç? O zamanlar giyiyorduysanız O halinizle beğenip kabul etmedi mi? Eşinizden habersiz ayakkabı alsanız giydirmeyeceğini yazmışsınız, bu hakkı eşinize vermişsiniz demekki.ne giyip ne giyemeceğinizi bu yaştan sonra kendiniz belirleyin lütfen, Bu kadar müdahale ettirmeyin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…