bir ayaklarına kapanmadığım kaldı .s

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
sevgilimle ayrıldım. 5 günlük ayrılık daha dün ona mesajlar atdım aradım hiçbirini açmadı. Sebeb yokken ayrıldık sadece ben istemiyorum dedi. 1 yılıktı artık senden soğudum seni sevmiyorum düş yakamdan v.s dedi.ama bende gurur kalmamış sanki yinede onu çok sviyorum. Barışamam artık bunca şeyden sonra ama pişman olup dönsün istiyorum.
o kadar eminki dönmiyeceğinden pişman olmam ben diyo beni çok üzdü.Bu kadar severken beni bi anda bu kadar soğudu.ben ona sadece aşk vermiştim oysa.Geçicek biliyorum ama geçene kadar bu acı beni yakıcak zaten farklı şehirledeyiz. onun başka bi kıza bakması dokunma ihtimali bile canımı yakıyo.s ilerde benle kurduğu evlilik hayalerini başkasıyla yaşıycak sonra offf bu nasıl acı.s

Hattını değişicek bugn durmadan ona mesaj atdığım için. kızlar yaşadığımı daha önce yaşayan varmı? Barışmak için değil sadece burnu sürtsün diye gelmesini yalvarmasını istiyorum ama yapmaz.Umudum yok siz ne diyosunuz ?

canım sana suan ne kadar takma boşver desemde bu imkansız biliyorum. Uzun bir süre böyle hisstmeye devam ediceksin. Şuan için acıyo o kadar seviyorsun ki her şeye rağmen dönse sarılıp unutabılırsın acılarını ama sakın yapma derim. Zamana bırak arama sorma umursamamazlıktan gel bak göreceksin ki ozaman o geri dönecek ve sen istemeyeceksin.

bende sonradan gelmesini ama gelirse onu kabul etmemeyi çok istiyorum. ama imkansız gibi biliyorum hayata imkansız yoktur ama hattımı değişicem dedi çok sert konuştu beni hiçbi şekilde istemiyo. belkide başkasına aşık oldu olmadım diyo ama böyle bitmemeliydi.s

senden bir anda soğuması ve çekip gitmesi şaşırtıcı. 3. bir kişi olabilir ve bu yüzden bu kadar kesin konuşabilir. aynısını bende yaşadım dönsede ben istemem dedim ama ne yaptım dndü ve ben ona geri döndüm ve 2. kez bırakıp gitti beni o yüzden duygularına hakim olmanı dilerim.İnşallah en kısa sürede unutabilirsin.

bence sen sevmekten çok onu seni bırakmasına üzüldün yalnız kaldığına.sana tavsiyem mesaj atmayı bırak ve baske işlerle kafanı meşgul et arkadaşlarınla gez dolaş onu aklına getirme.getirdikçe mesaj atmaya devam edeceksin bu sefer üzülen sen olacan.bir de acaba o başka birini buldu diye mi senden ayrıldı çünkü başka şehirlerdesiniz bir kereden niye soğuşun ki inşallah yakında daha iyileri karşına çıkar

Seni ÜzeNİ Unut Gitsin.....:113:

Yine aşık olur , yine seversin...Ama bu sefer kime değer vereceğini daha iyi bilirsin....:130:

ayrılmak için aslında sebebimiz vardı.ailesi beni katiyen istemiyodu çocuğa çok baskı yaptılar belkide ondan soğudu ve bitti.geri gelsin ama gelmiyceğini bilsemde

ne kadar umursamaz davranırsan o kadar kıymete binersin
erkekler çünkü unutulmaya felan gelemiyorlar.

Hiç değer mi sizi üzen biri için bu kadar üzülmek

Ben yıllar evvel yasadım. Ve okuyunca bu kadar mı benzerlik olur doye de düşündüm. Buna benzer bir kac konu daha okudum burda. Demekki bu erkek musveddeleri hep aynı.
Ben de aynı lafları duydum, düş yakamdan, artık sevmiyorum seni , bir daha olmaz falan filan.
Cok ağladım cok üzüldüm. Ve aynen senin gibi bana dönmesini bu sefer benim onu istememem icin bana fırsat dogmasını , intikamı cok istedim. Ama canım benim; bu sadece filmlerde oluyor. Cok umutlanma, zamanla geçecek acın.
Bende sadece söyle bir sey oldu: ben de senin gibi bir süre mj atmaya , aramaya devam etmiştim. Sonra pes ettim hic aramadım.
Terkettikten 4 ay sonra ( bu arada hattını değiştirmiş) bilmediğim bir No beni aradı. O ymus. 1 saate yakın konuştu, ağladı , benden defalarca özür diledi, ama yapamadığını söyledi. Ve helallik istedi. Yani anlayacağın donmedi bana sadece günah çıkarttı:) ama o da icimi soğutmuştu :),

bende yaşadım eskiden..
seni anlıyorum hem nefret ediyorsun hem aşıksın hala..
dönsün ama kabul etmeyim diyorsun..ama sadece döndün istiyorsun..
çünkü yenildin bu ağır geliyor..

ama dönersede sen yelkenleri suya indireceksin gördüğüm kadarıyla..
çünkü bu karar kalıcı kalmıyor..

çok klasik ama katiyen üstüne gitme derim
çünkü onu daha da uzaklaştırırsın kendinen..git yeni bir arkadaşlık kur..emin ol daha kolay atlatırsın
sen ipleri onun eline vermişssin, pek düzeleceğini sanmam artık

birde kimse için "olmazsa ölürüm,yaşayamam,vazgeçemem" moduna girme..
baştan kendini "olmasada olur" diye şartlarsan bu durumları da yaşamazsın

Ondan bı yol olmaz guru dıye demıyorum da gorusme bu tıp ınsanlarla
Arama sorma dıyosa baskasına yapısmıstır gevsek!!!!!!

Sen sen ol gururnu kımseye ıncıttırme kullandırma kendını
Ikı paralık adama bak o ıstemıosa sen hıc ıstememen lazım !!!!!!!!
Sevgı mevgı ayagı bosmıs yanı
Sakın olakı barısma barısırsan bıdakın daha buyuk darbe atar sana((((((( ıkınce Kez cukura atar senı )))))) bıraz ınsanda haysıyet olmalı. Aha yazıyorum 3 aya gelck kopekler gbı pısman olucak sende o zaman kıcına tekmeyı at

Anam erkekler bole hıc bırı deymez ask desen omru ıkı yıl hayatta herkes mantık!!!!!

canım kendini tutamıyosunun biliyorm ama bi 3 yıl önce aynı şeyi yaşadım sayılır msj attm yalvardım yakardım mal gibi kendimi rexzl etm üstelik eski sevgilisine dönmüştü bideutanmadan karşıma geçip dalga geçer gibi gülmştü daha sonra pes ettmmm 1 yıl sonra bi msj özledm yalvarmalar yakarmalarrr pşmn olmalar olucak ama bekliceksn öyle bi anda olmaz herşeyy kendini nap et tut daha fazla rezil etme bence kendi gururun içinnnnki bn hayatta gelmz hayatta dönmez diyordum öyle bi geliyolarki tıpış tıpış !

bu gelicek dediğiniz laflarını gözlerim dolu dolu okuyorum bana aşıken nasıl bu duruma geldik bilmiyorum allaha hep dua edicem gelsin diye ama hiç umudum yok yinede umutsuz bi şekilde inş diyorum.ben onun ilk sevgilisiyim yani bunada eminim çünkü sevgili olmadan önce sıkı bi dostuk herşey boş ama beni bi kalemde sildi

eger o bitti dedıgınde sessızce ayrılıgı kabul etmıs olsaydın

emın ol donerdı .ama sen yalvarmıssın kendınden ıyıce ıtmıssın .

ayrıca karsındakı ınsan sana "senı artık sevmedıgını sogudugunu "

soyluyor .bu cumlenın uzerıne bırakın yalvarmayı konusulmaz bıle .

Ayrılık döneminde en iyi yol asla arayıp sormamak merak ettirmek.
Tabi yapabilene...

bu saaten sonra hiç arayıp sormazsam bişe kazanırmıyım.zararın neresinden dönsen kardır hesabıyla

Hakkında hayırlısı ayrılıkmış. Seni üzene değer verme.

herkez yaşamış böyle saçma durumları valla :)
yaşamadan öğğrenilmiyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…