Ben yıllar evvel yasadım. Ve okuyunca bu kadar mı benzerlik olur doye de düşündüm. Buna benzer bir kac konu daha okudum burda. Demekki bu erkek musveddeleri hep aynı.
Ben de aynı lafları duydum, düş yakamdan, artık sevmiyorum seni , bir daha olmaz falan filan.
Cok ağladım cok üzüldüm. Ve aynen senin gibi bana dönmesini bu sefer benim onu istememem icin bana fırsat dogmasını , intikamı cok istedim. Ama canım benim; bu sadece filmlerde oluyor. Cok umutlanma, zamanla geçecek acın.
Bende sadece söyle bir sey oldu: ben de senin gibi bir süre mj atmaya , aramaya devam etmiştim. Sonra pes ettim hic aramadım.
Terkettikten 4 ay sonra ( bu arada hattını değiştirmiş) bilmediğim bir No beni aradı. O ymus. 1 saate yakın konuştu, ağladı , benden defalarca özür diledi, ama yapamadığını söyledi. Ve helallik istedi. Yani anlayacağın donmedi bana sadece günah çıkarttı:) ama o da icimi soğutmuştu :),
sevgilimle ayrıldım. 5 günlük ayrılık daha dün ona mesajlar atdım aradım hiçbirini açmadı. Sebeb yokken ayrıldık sadece ben istemiyorum dedi. 1 yılıktı artık senden soğudum seni sevmiyorum düş yakamdan v.s dedi.ama bende gurur kalmamış sanki yinede onu çok sviyorum. Barışamam artık bunca şeyden sonra ama pişman olup dönsün istiyorum.
o kadar eminki dönmiyeceğinden pişman olmam ben diyo beni çok üzdü.Bu kadar severken beni bi anda bu kadar soğudu.ben ona sadece aşk vermiştim oysa.Geçicek biliyorum ama geçene kadar bu acı beni yakıcak zaten farklı şehirledeyiz. onun başka bi kıza bakması dokunma ihtimali bile canımı yakıyo.s ilerde benle kurduğu evlilik hayalerini başkasıyla yaşıycak sonra offf bu nasıl acı.s
Hattını değişicek bugn durmadan ona mesaj atdığım için. kızlar yaşadığımı daha önce yaşayan varmı? Barışmak için değil sadece burnu sürtsün diye gelmesini yalvarmasını istiyorum ama yapmaz.Umudum yok siz ne diyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?