bir ayaklarına kapanmadığım kaldı .s

madem çok seviyorsun
nasıl ıntıkam ıstıyorsun?
bu nasıl sevgı???????
ıntıkam almak ıcın sevgının saygının bıtmesı gerek...
içindeki anlattıgın sevgi nasıl intikamı düşündürebiliyor?
İÇİNDEKİ SEVGİYİ SORGULA BENCE ÖNCE..
zaten ailesi bu kadarbaskı yapıyorsa senı ıstememkte
belkıde ayrılık en ıyısıdr..
evlenıpte çile çekmektense...
şimdi ayrılmak daha mantıklıdır..

madem çok seviyorsun
bu nasıl sevgı???????

madem çok seviyorsun
bu nasıl sevgı???????

Kendinizi biraz agirdan satin kizlar ya.. Bu erkekler kendilerini iyive bir sey zannetmeye basladilar zira.

Cok zor terkedilmek, anlayabiliyorum ama disinizi sıkıp arayip sormayin. Öyle bir sey dediklerinde "peki"'deyip arkanizi dönüp gidin. İci icini yesin.

Unutmayin ki onlarsiz da gül gibi yasiyordunuz.

evet sadece amaç günah çıkartmak
yani arıyorlar evet ama dönmek için değil
neymiş efendim düşman olmaya gerek yokmuş
bi yerde karşılaşırsak oturup çay içebilelimmiş.

Bence burnu sürtmez , sürtse de sen bahsettiğin gibi intikam alamazsın..

Halinden belli şu anda bile bir umut bekliyorsun, hemen kabul edersin..

Boşver ya annen mi baban mı ?

O benden başkası ile evlilik hayalleri kuracak demişsin.. Evet kuracak, sende başkasıyla kurarsın ilerde nasipse..

bence dönme ihtimali olsaydı seni seviyorum ama yapamıyorum gibisinden kıvırırdı.bu direk artık sevmiyorum demiş malesef bitmiş

bunu söylemem sana çok saçma geliyro ama diyecek tek şyim var: unut onu
unutmak için de sana yaptığı kötü şeyler gelsin aklına , kendini sinirlendir içini soğut. ben de çok duygusal bi insanım sevdigimden ayrılınca hayattan kopmuştum iş bile yapamıyordum ofiste ölüyorum zannettim. hpsi geçiyor senin için daha hayırlı birini bulacaksın

bu arada ilişkinizi bitiren hatalardan da ders alabilirsin mesela aranız neden soğudu vs.

İşte , bir ayaklarına kapanmadığın kaldı diye böyle oluyor.
Bu kadar koşarsan, o da kaçar tabi. Bırakın gitsin, istiyorsa. Elbet gelecektir :)

Aşkta gurur olmazmış seni anlayabiliyorum. Ama değmeyecek biri için kendini üzmek harap etmek onun gelmesini beklemek sadece senin canını yakar onun değil. Sensizliği o seçti,giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Aradan biraz zaman geçsin sende anlayacaksın kendini üzmeye değmediğini...

Eğer karşımda bu şekilde net konuşan biri olsaydı asla geri aramaz peşinden koşmazdım...
Acımı da tek başıma çekerdim...
Adam açık bir şekilde artık sevmediğini söylemiş daha neden deşiyorsun...
Salla gitsin bir müddet acı çeker unutursun...
Sana değer vermeyen bir adam için gururunu ayaklar altına almana değmez.

Bir buçuk yıllık herkesin imrenerek baktığı ilişkim "çok yıpranacağız, sen üzüleceksin"bıdıbıdı...ları yüzünden bittiğinde 1 kere insan gibi konuşmak, nedenini açıklamak için aramıştım baktım konuşmaya bile yüzü yok mail atmıştım ozamanki kafamla.

Sonra sessizlik oldu çok uzun bir müddet. Sonrasında ise malum sosyal paylaşım sitesinden mesaj geldi "nasıl gidiyor, mutlu olduğuna sevindim. Seni eklememde bir sakınca yok değil mi? Sonuçta okadar şey paylaştık, konuşmuyor olmamız çok tuhafıma gidiyor" diye.

Sonuç ölür müsün, öldürür mü?

Bunun dışında da hiç pişman olmadı. Sen intikam vs.almak istiyorsan onun karşısında dimdik dur bu ona zaten çok güzel bir cevap olacaktır
.

Üzülme diyeceğiz ama üzülüyor insan. Geçiyor mu dersen geçiyor

Karşında bu kadar net konuşan biri varsa susmak en mantıklısı:44:

başka bir sevgilisi olmadığı ne malum?

böyle sebepsiz yere bırakan bir erkek
sadece başka bir sevgilisi olduğundan dolayı bırakır

sana böyle şeyler söyledi madem bitmiş artık...
kabul et sende zamana bırak...
zamanla geçmeyecek bi acı yok merak etme..
sabırlı ve gururlu ol...
allah yardım etsin...

aynı şeyleri bende yaşadım canım geri dönebilir ne yapacağı belli olmaz erkeklerin ama geri dönsede sen ona DÖNME derim ben..burda da yazmştım zaten bende senin gibi korkardım başkasyla birlikte olduğunu görmekten korkuyorum diye evet şuan başkasyla birlikte eski erkek arkadaşım üzülmüyorum,zaten geçen gün beni aradı hep rüyalarımda görüyorum dedi arkadaşlarım söyledi ağlamış onların yanında.şimdi çıktığı kızı sevmiyo aklı sende dediler.ama ben ona sen o kıza yanlış yapıyosun beni arayarak dedim şuan sen basşkasylasn dedm ve kapattm konuyu bazen duygularını geriye atmalı insan diye düşünüyorum...

Evet, yediremiyorsun ama bir an önce durumu kabullensen iyi olacak.
En nihayetinde, zorla güzellik olmaz.

bir insanın, hele de bir zamanlar birşeyler paylaştığın,aşk yaşadığın bir insanın karşısına geçip ''seni artık sevmiyorum''diyebilmek...diyenler var işte..sözün bittiği yer.hayat acımasız,insanlar acımasız...dönmesi için dua etme,''Allahım acımı dindir,hayırlısını ver.'' diye dua et.

dönse, yenilip onu kabul etme ihtimalin var çünkü...böyle acımasız ve küstah birini kabul etmen hata olur.bu yaşadıklarını yaşayan yalnız sen değilsin.aşk acısı ben de yaşadım.(bir çok kez hem de)yalvarmadım ama çok acı çektim.zaman en iyi ilaç.sızısı hep kalıyor o ayrı mesele ama hayat devam ediyor.bırak sevgisini,nefreti bile diniyor..

Son düzenleme:
cok saygisizca bi hareket bence. durduk yere cekip gitmesi cok ilginc.. "bana gecerli bir sebep söyle bende rahat birakicam" tarzinda biseyler de ve ögren bence yoksa icin icini yer..

bütün bağlantılarını kopar.
face mail telefon falan hepsini sil.
bir daha da hiç kimseye yalvarma.
ş yakamdan ne demek bi düşünsene.
ne kadar aşağılayıcı bir söz.
kendini bu duruma düşürmemelisin.
sen kendini nereye koyarsan, karşındaki seni orda görür.
hayatın sonu değil.
bunlara tecrübe deniyor.
geçecek elbette ama bu acıyı da yaşayacaksın.
sonra aklına bile gelmeyecek emin olabilirsin canım.

büyük konuşmak istemem ama kahrımdan ölsemde bana bunları söyleyen bi adama yalvarmam aşkta gurur olmaz benm için ama saygı bitmişse aşkı hiçe sayarım beyimiz sanki hint kumaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…