- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi lightblue87
Rahat ol şekerim , haftada 1-2 :)
Kesin vardır haftada 20 olan ona birşey demiyorum da konu sahibi durumdan hoşnut değil orası kesin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat ol şekerim , haftada 1-2 :)
çok teşekkür ederim.Bence siz çok şeker bı insansınız.
Aslında sizi geren konu her kadının sesli yada sessiz düşündüğü acaba işi bitti mi benimle...
İnanın hiç belli olmuyor bu işler, belki böyle olması ikiniz içinde hayırlısı birbirinizi iyi tanıyarak karar alacaksınız olumlu ya da olumsuz.
Fakat zaman ilerledikçe beyimize bu hayat tatlı gelip sorumluluk almak istemezse ayrılın.
İnşallah gönlümden geçen çok iyi olması
Ben eşimle ilişki anlatsam...
Fakat şu an 4 yılı geçti evliyiz, birde babasının kopyası çok cingöz bı erkek evladımız var.
haklısınız temizliğe biraz mola vermeliyim. geçen ocağı falan cifledim pencereleri sildim falan. işi abarttım yani.Surekli is yapip gundelikci gibi davranmayin bence. Bunun disinda yasiniz da beraber yasayabilecek kadar olgun bir yas,ikiniz de cocuk degilsiniz. Bir taniyin iste adami ne guzel
Aynen , ama dediğin gibi cepte bilmesi adamın bencede , nihayetinde dümdüz erkek işte.Kesin vardır haftada 20 olan ona birşey demiyorum da konu sahibi durumdan hoşnut değil orası kesin :)
bizim şu an üç dört günde bire düştüİşte bu durum beni çok mutsuz ederdi mesela. Avucunda, cepte olduğunu bilmek. Ona mahkum olduğumu bilmesi filan.
Sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok, ama belliki sizi de rahatsız ediyor heyecanın azalması.
Şu saatten sonra orayı terkedip evinize de dönseniz ilişkiniz tekrar canlanmayacak muhtemelen.
Eğer bu tip 10 senelik evlilik gibi bir ilişki istemiyorsam ben elveda derdim :)
Şimdi 10 senelik evliler biz hala haftada 14 kez sevişiyoruz diye taşlamasın, libidonuza sağlık :)
işte haftada 1-2 bana az. daha iki aylık ilişki normalde gördüğümüzde üzerimize atlayacağımız dönemde dönüp arkamızı yatıyoruz. ben daha yaklaşan tarafım ama çok da yapmıyorum artık hamle. o da kırıcı oluyor çünkü.Rahat ol şekerim , haftada 1-2 :)
dün acayip bir kokteyle gittik. kendi de çok şıktı, ben de çok şık giyindim mini elbise sivri topuk falan. makyaj saç falan hazırlandım, hani ortamda gözleri üzerimde hissettim güzeldim yani. gece de eve dönüp uyudukKesin vardır haftada 20 olan ona birşey demiyorum da konu sahibi durumdan hoşnut değil orası kesin :)
Yuh , seninki odun çıkmış şekerim .dün acayip bir kokteyle gittik. kendi de çok şıktı, ben de çok şık giyindim mini elbise sivri topuk falan. makyaj saç falan hazırlandım, hani ortamda gözleri üzerimde hissettim güzeldim yani. gece de eve dönüp uyuduk
dün acayip bir kokteyle gittik. kendi de çok şıktı, ben de çok şık giyindim mini elbise sivri topuk falan. makyaj saç falan hazırlandım, hani ortamda gözleri üzerimde hissettim güzeldim yani. gece de eve dönüp uyuduk
zaten eski konum vardı daha ilişkinin başında açtığım hafif odunluklarını sezdiğim. ama o zamanlar en azından ateşliydik ahaha. şimdi kendime direkt koca yaptım koydum salonun ortasına kendim de ocak cifliyorum. yemin ederim üç ay önce bana bunları yaşayacaksın deseler dalga geçerdim.Yuh , seninki odun çıkmış şekerim .
Sorunu kendinde arama.mesele senin cazibeni kaybetmen degil belki.adamin enerjisi dusuktur olamaz mi?disardaki kisitli surede ustune atliyordu cunku gorusmeye ayarli bi zamandidün acayip bir kokteyle gittik. kendi de çok şıktı, ben de çok şık giyindim mini elbise sivri topuk falan. makyaj saç falan hazırlandım, hani ortamda gözleri üzerimde hissettim güzeldim yani. gece de eve dönüp uyuduk
aslında gerçekten iyiydik. fakat geçen bir rakı muhabbetinde konuştuk bunu. bence her gun her gun boş boş yapacağına bi kere yaparsın çok daha iyi olur o onemli falan gibi bir şeyler dedi. ya kendini savundu ya da bilemiyorum. gerçi sarhoş kafa savunma yapmaz. kafası bu galiba. bir kez yaklaştığımda yorgunum dedi ama reddetmedi. bir kez reddetti sadece o da sabahtı, başım çok ağrıyor çok içtik gece şimdi uyuyalım az daha falan dedi. dedim sen uyu ben işe gideyim daha iyi ahhahaŞimdi bu durum muhtemelen siz evlenince de böyle olacaktı. Öyle düşün.
Ama 2 ayda sana olan heyecanının azalması seni mutsuz ediyorsa düşün evlilikte ne olur. Evlenince de sürekli yanaşan taraf sen olacaksın muhtemelen. Bu seni mutlu eder mi? İleriye dönük de bakmalısın madem ciddi bir hamle bekliyorsan.
Bu durum onu tanıman için gayet iyi bir fırsat olmuş yani, muhtemelen cinsel anlamda uyuşamayacaksınız evlenince de.
bir şey diyeyim mi libidosu düşük diyebileceğim son insandı. ilişkiye başlar başlamaz bu muhabbetleri konuşmaya başladık, adam bildiğin her an istekliydi. beraberliklerimiz de öyle dediğim gibi birkaç kez olurdu hep. ama evet orada bana zaman ayırıyordu. ve hazır oluyordu hep. şimdi her an yanında kadın olunca çok yanaşması gerekmiyor. ben sanırım sürekli benden tahrik olsun istiyorum. ne bileyim gecelikle yanına yattığımda da istesin falan.Sorunu kendinde arama.mesele senin cazibeni kaybetmen degil belki.adamin enerjisi dusuktur olamaz mi?disardaki kisitli surede ustune atliyordu cunku gorusmeye ayarli bi zamandi
Ama su an berabersiniz.ve belli ki adamin libidosu dusuk.libidosu dusuk bi adami istiyor musun sen hayatin boyunca bunu dusun ve birak o dusunsun benim libidom dusuk ben bu kadini kacoror miyim elimden diye.kurma kafanda kendini degersizlestirme.
bana ilk başladığımızda ilişkiye, bu eve daha once hiçbir kadın gelmedi. benim günlük vs ilişkim olmaz son ilişkim de iki sene önce bitti. sen odaları falan gez. her şeyin yerini öğren. sana anahtar da yaptıracağım vs demişti. o şartlarda evine yavaştan yerleşsem rahatsız olmazdım da. şimdi direkt yerleşik hayata geçtik. gerçi bişi diyeyim mi o kadar da sevimli duruyoruz ki. kedi ben o, uzanıp dizi izlerken üçlü uzanıyoruz falan. kedi aramızda uyuyor. ben tanıma evresi gibi değerlendireyim. biraz daha zaman geçince anlaşılır zaten.Canım kedi. Sizin kedi gibi 100 kedi olsa ülkede boşanma oranı düşer
Rahat olun ya hu, şu şansı yakalamak isteyen kaç bin milyon çift var biliyorsunuz değil mi?
Hani "Aynı eve girmeden tanıyamazsın." klişesi var ya işte ke(n)diniz ona tepki vermiş. Ne güzel yakından tanıyın. Olmuyorsa da olmuyordur.
Bir de o yeni gelin modundan bir kurtulun. Ocak ciflemeler, cam silmeler... Azcık keyif yapın.
Bak şimdi eski konunu okuyunca oldu , siz biz gibiymişsiniz aslında , ama ben yonttum adamı yıllardır .zaten eski konum vardı daha ilişkinin başında açtığım hafif odunluklarını sezdiğim. ama o zamanlar en azından ateşliydik ahaha. şimdi kendime direkt koca yaptım koydum salonun ortasına kendim de ocak cifliyorum. yemin ederim üç ay önce bana bunları yaşayacaksın deseler dalga geçerdim.
BU küçük melekler için herşeye katlanılıyorkızlar sadece dertleşmek istedim. kafam artık darmaduman.
ailemdeki bir hastalıktan dolayı büyük aile üyeleri bize taşındı gibi bir şey- evde kediden rahatsız oldular, kediyle beraber ben de ayrıldım.
kedi, bana çok yakın oturan ve yalnız yaşayan erkek arkadaşımın evine taşındı, ben de onunla gittim kısacası. haftanın bir iki günü kendi evime dönüyorum geri kalan sürede orada kalıyorum.
fakat ilişki çok yeniydi. daha birbuçuk ay olmamıştı. 20 gündür falan da adamın evindeyiz.
ağırdan almak istiyordum bu ilişkiyi, şimdi karı kocaya bağladık. hani ilişkinin bu denli hızlı gitmesi, cazibemi kaybettirdi sanki.
ve biraz da kendimi sığıntı gibi hissediyorum- asla o hissettirmiyor yalan olmasın, aksine hep çok kibar, mutlu davranıyor- ama bana fazla geldi. biraz boğuluyorum ben.
bizi yük gibi görmesin diye sürekli temizlik yapan, hani maddi olarak ona katkıda bulunmaya çalışan falan birine dönüştüm. ne bileyim eşyalarımı ortada bırakmıyorum hep bir valiz gibi bir şeye koyuyorum, banyoda saç kremimi falan bile bırakmadan hemen topluyorum, sanki yokmuşum gibi düzeni bozulmasın gibi davranıyorum. kedim de çok usludur sağ olsun, varlığı yokluğu bir onun da ama hep yük gibiyim kendi adıma. ya ben cidden ne yapacağımı şaşırdım. bazı yakın çevrem "bu iyi bir şey, evlenecekseniz birbirinizi tanımış olursunuz" diyor. tamam da zamanla da tanıyabilirdik ya.
ben 32'yim o 36.
ben de sanki çabalıyorum. bir de şunu düşünüyorum. hayat emaresi olmayan bir bekar erkek evi düşün. ne bileyim masalar bile yağ içindeydi ocağı falan geçtim. doğru düzgün ışık açmaz, tv hiç açmaz. evde hareket yoktu ben ilk gittğim dönemlerde. şimdi kediyle biz gitmeye başlayınca yavaş yavaş bir şeyler yapmaya başladım. ne bileyim salona lamba taktırdım. tv açılıyor artık. kedi bizle oynuyor hareket halinde. e yemek kokusu falan oluyor. ya adamın evinde buz kalıbı bile yoktu alkol alan adam bu. her şeyi boyle ufak ufak toparladım. acaba diyorum kediyle bize alışıp da arar mı... hastamız dun hastaneye yatırıldı bir süre için, biz mesela bugun kendi evimizdeyiz kediyle, şimdiden özledik. yani ben bile ikilemde kalıyorum 20 günde. ora mı benim evim bura mı diye. ya da kendi evime bir şey alırken oraya da alıyorum falan. ne bileyim köy domatesi aldım geçen gün mesela ahhahaBak şimdi eski konunu okuyunca oldu , siz biz gibiymişsiniz aslında , ama ben yonttum adamı yıllardır .
Aynen öyle.bana ilk başladığımızda ilişkiye, bu eve daha once hiçbir kadın gelmedi. benim günlük vs ilişkim olmaz son ilişkim de iki sene önce bitti. sen odaları falan gez. her şeyin yerini öğren. sana anahtar da yaptıracağım vs demişti. o şartlarda evine yavaştan yerleşsem rahatsız olmazdım da. şimdi direkt yerleşik hayata geçtik. gerçi bişi diyeyim mi o kadar da sevimli duruyoruz ki. kedi ben o, uzanıp dizi izlerken üçlü uzanıyoruz falan. kedi aramızda uyuyor. ben tanıma evresi gibi değerlendireyim. biraz daha zaman geçince anlaşılır zaten.
beni anlamanıza cokk sevindim. boyle dostu olmayanlara garip gelebiliyor bu durum. bu kedi benim oğlum. 1 aylıkken geldi şimdi 1.5 yaşında. kalp hastası. nefesini dinleyerek uyurum kalbinin atışını bile takip ederim. o gidiyorsa ben de gidiyorum diye çıktım evden. bir kedi baksı bi ben çıktım çanta bile almadım. ondan başka bir şeyim yok diye. kolum kanadım kırılmış gibi oluyor o yokken.BU küçük melekler için herşeye katlanılıyor ❤
Umarım bi an önce dönersiniz kndi evinize