bir ayda adamın evine yerleştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haha iyi güldüm ya kedin eve yerleşmiş resmen :))

1 aylik iliskide adamin evine yerlestiyseniz bence ev arkadasi olmayi teklif edin kirayi faturalari paylasin.
boylelikle dus jelinizi gonul rahatligiyla banyoda tutabilirsiniz.

yalnız kızlar teşekkür ederim ya. konuyu korkarak açmıştım. hiç öyle "iki aylık adamla seviştin mi" kavgası falan olmadı :)) ağır kk okuyucusuyum geceleri okumadan uyuyamam. mutlu oldum.
Kaldığım yerden devam ettim konuya:)
Sakın kendini değiştirme bende sevgi yumağı bı kadınım hiç ama hiç değiştirmedim kendimi.
Biraz keyfim olmasin eşim peşimde pervane döner kolu kanadı kırılır.
Ve esim işten gelince boynuna atlarım ki o kollarını açtığında bende ölüyorum bitiyorum.
İlişkin nereye gider hiç birimiz bilemeyiz fakat kendimi değiştirmekle gidişat değişmez.
Yok geri çektim geldi yok ileri gittim düzelmedi vs vs ilişkini yaşa sonuna kadar.
Canın istemezse keyfin bozulursa direk söyle.
Ben standart ilişki şeklinde yaşamadım eşimle flört dönemimi ilk kez istediğim gibi davrandım. Bı gün tepem attı içimden geçeni yazdım dolanmadan hiç...
Ve inan böylesi daha iyi oldu.
Hayat o kadar kısa ki ölüm riskimi kat kat yükselten sorunlarımı bilmeden bu yaşa kadar yaşadım.
Şimdi eşimle baştan şu ana kadar yaptıklarım için ne güzel yapmisim diyorum.
Hayatına bak keyfin ne istiyorsa öyle davran... Hayat kısa ve kuşlar çok güzel uçuyor...

kızlar sadece dertleşmek istedim. kafam artık darmaduman.
ailemdeki bir hastalıktan dolayı büyük aile üyeleri bize taşındı gibi bir şey- evde kediden rahatsız oldular, kediyle beraber ben de ayrıldım.
kedi, bana çok yakın oturan ve yalnız yaşayan erkek arkadaşımın evine taşındı, ben de onunla gittim kısacası. haftanın bir iki günü kendi evime dönüyorum geri kalan sürede orada kalıyorum.

fakat ilişki çok yeniydi. daha birbuçuk ay olmamıştı. 20 gündür falan da adamın evindeyiz.
ağırdan almak istiyordum bu ilişkiyi, şimdi karı kocaya bağladık. hani ilişkinin bu denli hızlı gitmesi, cazibemi kaybettirdi sanki.
ve biraz da kendimi sığıntı gibi hissediyorum- asla o hissettirmiyor yalan olmasın, aksine hep çok kibar, mutlu davranıyor- ama bana fazla geldi. biraz boğuluyorum ben.

bizi yük gibi görmesin diye sürekli temizlik yapan, hani maddi olarak ona katkıda bulunmaya çalışan falan birine dönüştüm. ne bileyim eşyalarımı ortada bırakmıyorum hep bir valiz gibi bir şeye koyuyorum, banyoda saç kremimi falan bile bırakmadan hemen topluyorum, sanki yokmuşum gibi düzeni bozulmasın gibi davranıyorum. kedim de çok usludur sağ olsun, varlığı yokluğu bir onun da ama hep yük gibiyim kendi adıma. ya ben cidden ne yapacağımı şaşırdım. bazı yakın çevrem "bu iyi bir şey, evlenecekseniz birbirinizi tanımış olursunuz" diyor. tamam da zamanla da tanıyabilirdik ya.
ben 32'yim o 36.
32 yaşında bir işiniz vardır diye düşünüyorum. Küçük bir eve ya da aparta çıkabilirsiniz.

hiç tek yaşayan arkadaşım yok, kediyle bizi kabul edecek de yok. kuzenime söyledim ama kuzenin eşi biraz mıymıy yapmış kediyi istememiş. resmen sokakta kaldık gibi oldu günlerce ağladım falan sonunda bu yolu buldum. ama bulduğum yol da ilişkimin canına okuyor bence.

valla ben olsam ben de istemem kusura bakmayın. kedi gelsin 3 ay bende kalsın sorun yapmazdım ama evliyken insan evinde rahat olmak istiyor. karı koca arasındaki dengeleri değiştiriyor uzun kalan misafir.

kızlar sadece dertleşmek istedim. kafam artık darmaduman.
ailemdeki bir hastalıktan dolayı büyük aile üyeleri bize taşındı gibi bir şey- evde kediden rahatsız oldular, kediyle beraber ben de ayrıldım.
kedi, bana çok yakın oturan ve yalnız yaşayan erkek arkadaşımın evine taşındı, ben de onunla gittim kısacası. haftanın bir iki günü kendi evime dönüyorum geri kalan sürede orada kalıyorum.

fakat ilişki çok yeniydi. daha birbuçuk ay olmamıştı. 20 gündür falan da adamın evindeyiz.
ağırdan almak istiyordum bu ilişkiyi, şimdi karı kocaya bağladık. hani ilişkinin bu denli hızlı gitmesi, cazibemi kaybettirdi sanki.
ve biraz da kendimi sığıntı gibi hissediyorum- asla o hissettirmiyor yalan olmasın, aksine hep çok kibar, mutlu davranıyor- ama bana fazla geldi. biraz boğuluyorum ben.

bizi yük gibi görmesin diye sürekli temizlik yapan, hani maddi olarak ona katkıda bulunmaya çalışan falan birine dönüştüm. ne bileyim eşyalarımı ortada bırakmıyorum hep bir valiz gibi bir şeye koyuyorum, banyoda saç kremimi falan bile bırakmadan hemen topluyorum, sanki yokmuşum gibi düzeni bozulmasın gibi davranıyorum. kedim de çok usludur sağ olsun, varlığı yokluğu bir onun da ama hep yük gibiyim kendi adıma. ya ben cidden ne yapacağımı şaşırdım. bazı yakın çevrem "bu iyi bir şey, evlenecekseniz birbirinizi tanımış olursunuz" diyor. tamam da zamanla da tanıyabilirdik ya.
ben 32'yim o 36.
Su forumda beni en çok şaşırtan üyelerden birisin. Yani aklım almıyor yaptıklarını. Okumussun mesleğin elinde gelirin var. Yaşın da var yani. Ama sen çok saçma sapan davranıyorsun. Bence sen daha çok uzulursun..

Bu arada Kedi gitti evine yerleşti nedir ya Hahahaha 😂.

Canım bu bizle paylaştığın 3ncü adam dimi, bir seni oyalayıp aylarca aramayan vardı, birde tamammı devam mı dediğin onda kaldığın sabah evini topladığın için sana teşekkür etmeyen , birde şimdi bu..

Geçişlerin çok hızlı ve sağlıksız bana kalırsa. 1 buçuk aydır tanıdığın adamın evine yerleşmek nedir. Yerinde olsam kendime bir yer ayarlar öyle ayrılırdım evden.

yani en basiti öpüşmek oynaşmak diyeyim. ilk zamanlar adam fırsat kollarken, şimdi kk üyelerinin önerdiği gibi kırmızı minik gecelikle dolansam bile aldırmıyor. normal biri geziyor gibi devam ediyor hayatına. o sanırım biraz beni etkiledi çünkü baya fark edildi

Oha. Bence ayni evde yaşamanız sorun değil ama adamin 20 gün icinde bu hale gelmesi sorun.
Adamda tik yok galiba...

gerçekten bunu merak ediyordum. nasıl davranmalıyım diyordum. bir başka arkadaşın beraber yaşayıp evlenmek istediği ama adamın yanaşmadığı konuyu okudum az önce. ben nasıl olayım acaba dedim. şey değilim aman adam buldum evleneyim modunda değilim ama birlikte yaşadığım bir adamla da ilişkim evlenmeye odaklı olmalı diye düşünüyorum. kendim gibi devam edeceğim yani. bir de nispeten uzak duracağım, her an sevdiğimi söylemeyeceğim vs. ben çok mıçmıç bir tip oldum bu ilişkide. adam arayıp napıyosun dese, "seni seviyordum sen" diye yanıtlıyorum ki öyle oluyor. sanırım burada klasik ilişkilerimizdeki gibi davranmalı. ağırdan satıcaz yani kendimizi. evinde yaşasam bile ağırdan alacağım her an sevgi yumağı olmayacağım.

Ben kac yillik evliyim, daha esime seni ozledim mesaji bile atmadim bugune kadar, atmam yani... O size iyi davranmali size sevdigini soylemeli, ki siz de ona soyleyin.. hareketleriniz sevgi dolu olsun evet ama abartmayin.. o iki kez seni seviyorum dese siz bir kez soyleyin.. dedigim gibi ayni evde yasamakla ilgisi yok,gercekten de cok ustune dusmussunuz bence.. guleryuzlu olun ama mic mic olmayin..

Sevgilisiniz ama sartlardan dolayi ev arkadasi olmussunuz, biraz oyle bakin olaya. Siginti hissedecek bir durum yok ki, masrafa katilip evdeki duzeni korumaya calisiyormussunuz iste, daha ne olsun.

Canım bu bizle paylaştığın 3ncü adam dimi, bir seni oyalayıp aylarca aramayan vardı, birde tamammı devam mı dediğin onda kaldığın sabah evini topladığın için sana teşekkür etmeyen , birde şimdi bu..

Geçişlerin çok hızlı ve sağlıksız bana kalırsa. 1 buçuk aydır tanıdığın adamın evine yerleşmek nedir. Yerinde olsam kendime bir yer ayarlar öyle ayrılırdım evden.
Bu tamam mi devam mi dedigim kisi. Simdi hastamiz agirlasmis sanirim kendi evime donecegim birkac gune temelli 😢

1 aylik iliskide adamin evine yerlestiyseniz bence ev arkadasi olmayi teklif edin kirayi faturalari paylasin.
boylelikle dus jelinizi gonul rahatligiyla banyoda tutabilirsiniz.
Teklif ettim. Ben zaten kiralik ev tutscaktim ayni hesap olur beniortak et dedim. Duymamis olayim dedi. Sert cikti biraz. Evin alinacaklarini falan aliyorum ama oyle katki yapmaya calisiyorum

bu adam beni üç senedir falan beğenen biri. ara ara dışarı çıkmayı teklif eden kibarca reddettiğim. ilişkiye başladığımız anda sağır sultana duyurdu öyle heyecanlıydı. şimdi çok sakinledi öyle avucundayım ki. kavga edip gidemem onu bile biliyor yani.
Siz bilirsiniz iki gün sonra ayrılırsa sizden şaşrıman benden demesi

yalnız kızlar teşekkür ederim ya. konuyu korkarak açmıştım. hiç öyle "iki aylık adamla seviştin mi" kavgası falan olmadı :)) ağır kk okuyucusuyum geceleri okumadan uyuyamam. mutlu oldum.
Bu bence senin uslübundan da kaynaklanıyor. Konunu okurken polemik yaratma amaçlı yazılara da rastladım. Onlara verdiğin cevaplar öyle tatlı ve düzgündü ki gerisi gelmedi:) belki de ben biraz farklı bakış açısıyla okudum belki kötü niyetle de yazılmamıştır ama asıl demek istediğim senin cevapların ve yazdıkların. Çok tatlı bir insansın mutlu olursun umarım.
Konuna kısaca yorum yapmam gerekirse bence kendini yük hissetmeden normalde ne yaparsan onları yap. Ev alışverişine yardım etmen normal ama ev temizliğini abartma. Anı yaşa kurcalama.
Cinsellikle ilgili de seni rahatsız eden bir şey varsa konuşabilirsin. Yani beni istemiyor musun tarzı değil de sorun ne son zamanlarda biraz fazla yorgunsun gibi... bir arkadaşın yazdığı gibi belki senden faydalanıyormuş gibi hissediyorsa eğer hem bu çözüme kavuşur hem de senin aklımda kalmaz.

şükür yük gibi davranmıyor. kendi düzenini sürdürüyor. arkadaşları eşi dostu falan geliyor yani, memnun da oluyor bazen. sadece süreç nereye evriliyor kestiremiyorum. yani bu hastalık bitecek mi belirsiz, yani iyileşmesi zor hatta imkansız. ev tutayım dedim, burada ev var saçmalama diyerek engelledi. ama o da bu kadarını hayal etmemiştir herhalde. :))
butun aileyi bir araya toplayan hastaligi merak ettim ben acikcasi
butun aile dedikleriniz kimler

eğer maddi imkanınız varsa neden kendiniz ayrı eve çıkmıyorsunuz kimseye muhtaç olmamalısınız.

Su forumda beni en çok şaşırtan üyelerden birisin. Yani aklım almıyor yaptıklarını. Okumussun mesleğin elinde gelirin var. Yaşın da var yani. Ama sen çok saçma sapan davranıyorsun. Bence sen daha çok uzulursun..

Bu arada Kedi gitti evine yerleşti nedir ya Hahahaha 😂.
açıkçası ben de böyle düşünüyorum. bir önceki konunda daha yeni tanışmıştın. adam herkese benimle sevgili olduğunu söyledi diyordun iş yerinde tanıdıklar var duyulması hoş olmaz diyordun şimdi evine yerleşmişsin. adam şimdi ortak tanıdıklarına anlatmıcak mı seninle neler yaşadığını. yanlış anlama seni yargılamak istemiyorum ama sen o kadar rahat biri değilsin başından beri hep gerginlik. adam seni annesiyle tanıştıracaktı ama kıyafetine açık mı demişti ne. çok geleneksel bir adam.bu adamdan evlilik falan bekleme benden söylemesi. pişman olacaksın gibime geliyor.

Aileniz nereye kizim demedi mi ya da nerede kaliyosun. Ayrica buyukler geldiyse size ihtiyaci varsa o evin duzenine ayak uydurmak zorundalar. İstemissiniz ki gitmissiniz birlikte yasiyosunuz sac kremi esya fln takilmayin bnce

açıkçası ben de böyle düşünüyorum. bir önceki konunda daha yeni tanışmıştın. adam herkese benimle sevgili olduğunu söyledi diyordun iş yerinde tanıdıklar var duyulması hoş olmaz diyordun şimdi evine yerleşmişsin. adam şimdi ortak tanıdıklarına anlatmıcak mı seninle neler yaşadığını. yanlış anlama seni yargılamak istemiyorum ama sen o kadar rahat biri değilsin başından beri hep gerginlik. adam seni annesiyle tanıştıracaktı ama kıyafetine açık mı demişti ne. çok geleneksel bir adam.bu adamdan evlilik falan bekleme benden söylemesi. pişman olacaksın gibime geliyor.

Bence orada kıyafete karışmamış aslında. Arkadaşın giyimi anne ile tanışmaya uygun olmadığı için vazgeçmiş. Kimse parti elbisesi ile böyle bir tanışma yapmak istemez. Bana konu sahibini önemsiyor imajı verdi. Diğer konu fotoğraf için sormuş atarken ve izni alınca paylaşmış.

Konu sahibi ben de sizin orada kalmanızı doğru bulmadım. İlişkinin başında fazla içli dışlı olunmuş. 6 7 ay zaman geçseydi keşke daha sağlıklı olurdu. İlişkinizi bozmuşsunuz bana göre üzgünüm.

Gelen hastanıza da anlam veremedim. Hem sizin evinizde kalıyor hem de eşyanızdan bile rahatsızlık duyuyor. Geçmiş olsun tabii ki de ama bu kadar ters biri olsam kendi evimde geçiririm hastalık sürecimi ya da dah ılımlı olurum. Kendi evinizden kovulmuşsunuz sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X