Bir ayda iki kez Ella ertesi gün hapı kullandım

Son durumunuz ne acaba hamile misiniz ? Bende yumurtlama günümden 1 gün sonra ilişki yaşadım 2 saat içinde kullandım hap çok tedirginim

Merb kizlarr benimde bir sorum olacak sizlere bnde aynı şekilde ovulasyon doneminde eşimle korunmasiz iliski yaşadık 2 gün üst üste ve 2gunde doğurganlık seviyem yüksek oldgu gündü ella hap aldım ama 48 saat sonra diyebilirim unutkanlık dalgın ilk vs işte. Acaba etkisi olmusmudur ilacın doğurganlık günümdü üstelik?bilgisi olan aydinlatabilirmi beni ltfnnnnn?

Hapların prospektüsünde 72 saat içinde alınmalı yazıyor, süreyi aşmadığınıza göre işe yaramış olması mümkün

Ama doğurganlık donemim en yüksek olduğu 2 gün içinde korunmasız ilişkimiz oldu eğer birse olmuş sa dollenme gibi ilaç etkili olurrmu yine ?
Hanımefendi hapın içinde ovülasyon döneminde etkisi düşer yazmıyorsa etkili olma ihtimali yüksektir. İlişkiden bir hafta sonra erken gebelik testi yaparsanız hapın etki edip etmediği konusunda büyük oranda doğru sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…