- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke doğum kontrol hapı kullansaydınız, mahvetmişsiniz kendiniziİki haftadan fazla geçti ertesi gün hapını ilişkiden hemen sonra kullandım ikisinde de inşallah hamile değilimdir yaşım küçük ve zaten iki çocuğum var(( teşekkür ederim
İlişki üzerinden kaç gün geçti en net bilgiyi kan tahlili yaparak ogrenebilirsin ilişki üzerinden 7 gün geçtikten sonra kan ver cnm orda net olarak çıkar sonuç
Abla özelde yazdıklarıma bakabilir misin rica etsem lütfenHamilelik durumu olsa bile günde 2 bardağı aşmamak şartıyla rezene içebilirmis. Siz yatmadan önce 1 bardak için yeter ben hep öyle yapıyorum. İnşallah boşuna stres olmuşsunuzdur, eşinize de söyleyin daha dikkatli olsun bundan sonra
Ben zaten ben hatazısım demiyorum o günün olduğunu bilmiyordum biz hep geri çekilme yöntemi ile korunduk iki senedir hiçbirşey olmamıştı bikez oldu böle anlatmaya da gerek yokBu nasıl şevktir arkadaş yuksek hamile kalma zamaninda korunmadan seviş sonra 2 çocuğum var küçüğûm ben de![]()
TabikiAbla özelde yazdıklarıma bakabilir misin rica etsem lütfen
Geri çekilme korunma yöntemi değil. Aylık iğne, 3 aylık iğne, hap , prezervatif gibi korunma yöntemleri var . Doktora gidip hangisi size uygunsa bir an önce korunmaya başlayın ki bu stresi yaşamayın bir daha.( tabi hamile değilseniz. )Ben zaten ben hatazısım demiyorum o günün olduğunu bilmiyordum biz hep geri çekilme yöntemi ile korunduk iki senedir hiçbirşey olmamıştı bikez oldu böle anlatmaya da gerek yok
Şuan hormonlarım alt üst gerçekten daha önce bilmediğim için çok pişmanım bi gülüp bi ağlıyorum bi boşanmak isteyip bir çok gülüyorum deliler Hastanesi'ne kaldırılcamsanrmO hap berbat bir hap. Ben de kullanmak zorunda kalmıştım ve adetimi düzene sokana kadar akla karayı seçtim. O hap tam bir hormon bombası ve ikinci kere kullanmak için 6 ay beklemek lazım. Çok derece yan etkileri olan bir hap. Yapmayın lütfen. Bir sürü korunma yöntemi var.
Bir daha aynı şeyi yapmayın lütfen. O hap doğum kontrol hapı değil.Şuan hormonlarım alt üst gerçekten daha önce bilmediğim için çok pişmanım bi gülüp bi ağlıyorum bi boşanmak isteyip bir çok gülüyorum deliler Hastanesi'ne kaldırılcamsanrm
Aferin iyi halt ettin. Yarın evlenince niye çocuğum olmuyo diye ağlarsın buralarda kullanmayın şu hapı arkadaş. Dikkat edinBir ayda iki kez Ella ertesi gün hapı kullandım o anki korkuyla kullanımını okumadım sonradan kafama dank etti yüksek gebe kalma riski olan günde içime boşalma oldu hemen hapı kullandım bir ayda iki etti adet olurmuyum vajinal kaşıntı var çok korkum var internette ikinci kullanım işe yaramaz yazıyordu yanlış yaptığımın farkındayım ama sizce hamilelik riski varmi
Her türlü üçüncü yolda demektir bu. Çünkü geri çekilme bir yöntem değil. O şekilde hamile kalan çok kadın var. Yıllarca böyle korunduğunu düşünüp 18 yaşında kızı varken hamile kalan bir yengem var. Biraz bilinç ya.Ben zaten ben hatazısım demiyorum o günün olduğunu bilmiyordum biz hep geri çekilme yöntemi ile korunduk iki senedir hiçbirşey olmamıştı bikez oldu böle anlatmaya da gerek yok