Bir ayda iki kez Ella ertesi gün hapı kullandım

Ya yapmayın ne olur şunu. Berbat bir hap o. Ben hayatımda bir kere kullandım, yıllarca pişman oldum. Çok yüksek dozda hormon içeriyor, yan etkileri çok fazla. Lütfen ama lütfen doktora gidin ve sizin için uygun bir korunma yöntemi belirleyin. Korunun.

İki haftadan fazla geçti ertesi gün hapını ilişkiden hemen sonra kullandım ikisinde de inşallah hamile değilimdir yaşım küçük ve zaten iki çocuğum var :((( teşekkür ederim
Keşke doğum kontrol hapı kullansaydınız, mahvetmişsiniz kendinizi

İlişki üzerinden kaç gün geçti en net bilgiyi kan tahlili yaparak ogrenebilirsin ilişki üzerinden 7 gün geçtikten sonra kan ver cnm orda net olarak çıkar sonuç

Ovülasyondan genelikle 2 hafta sonra ancak hamilelik belli olur. Yani 7 gün hiç yeterli değik kan testi için.

Konu sahibi, yapilacak bişey yok. Iki hafta sonra test. Pozitifse, aldirirsin artik.

Ve ne olur korunmayi öğren!!

Bende kullandım hapı bırakmıştım esime de söyledim hapı bıraktım diye o unuttu tabii( o yüzden asla şansa birakmam işleri)hemen ertesi gün hapı aldım ama adet düzensizliği yaptı .Yan etkileri çok fazla

Kekik çayı da adet sökülmesine yardım ediyor, bir bardak da ondan içebilirsiniz.

Hamile değilseniz bile hormonları alt üst ettiğiniz için gecikebilir.
Dr. gidin, kesin cevabı verir gitmişken doğum kontrol yöntemlerinide anlatır

Hamilelik durumu olsa bile günde 2 bardağı aşmamak şartıyla rezene içebilirmis. Siz yatmadan önce 1 bardak için yeter ben hep öyle yapıyorum. İnşallah boşuna stres olmuşsunuzdur, eşinize de söyleyin daha dikkatli olsun bundan sonra
Abla özelde yazdıklarıma bakabilir misin rica etsem lütfen

Bu nasıl şevktir arkadaş yuksek hamile kalma zamaninda korunmadan seviş sonra 2 çocuğum var küçüğûm ben de 🤷🏼‍♀️
Ben zaten ben hatazısım demiyorum o günün olduğunu bilmiyordum biz hep geri çekilme yöntemi ile korunduk iki senedir hiçbirşey olmamıştı bikez oldu böle anlatmaya da gerek yok

Ben zaten ben hatazısım demiyorum o günün olduğunu bilmiyordum biz hep geri çekilme yöntemi ile korunduk iki senedir hiçbirşey olmamıştı bikez oldu böle anlatmaya da gerek yok
Geri çekilme korunma yöntemi değil. Aylık iğne, 3 aylık iğne, hap , prezervatif gibi korunma yöntemleri var . Doktora gidip hangisi size uygunsa bir an önce korunmaya başlayın ki bu stresi yaşamayın bir daha.( tabi hamile değilseniz. )

O hap berbat bir hap. Ben de kullanmak zorunda kalmıştım ve adetimi düzene sokana kadar akla karayı seçtim. O hap tam bir hormon bombası ve ikinci kere kullanmak için 6 ay beklemek lazım. Çok derece yan etkileri olan bir hap. Yapmayın lütfen. Bir sürü korunma yöntemi var.

O hap berbat bir hap. Ben de kullanmak zorunda kalmıştım ve adetimi düzene sokana kadar akla karayı seçtim. O hap tam bir hormon bombası ve ikinci kere kullanmak için 6 ay beklemek lazım. Çok derece yan etkileri olan bir hap. Yapmayın lütfen. Bir sürü korunma yöntemi var.
Şuan hormonlarım alt üst gerçekten daha önce bilmediğim için çok pişmanım bi gülüp bi ağlıyorum bi boşanmak isteyip bir çok gülüyorum deliler Hastanesi'ne kaldırılcamsanrm

Şuan hormonlarım alt üst gerçekten daha önce bilmediğim için çok pişmanım bi gülüp bi ağlıyorum bi boşanmak isteyip bir çok gülüyorum deliler Hastanesi'ne kaldırılcamsanrm
Bir daha aynı şeyi yapmayın lütfen. O hap doğum kontrol hapı değil.

Bir ayda iki kez Ella ertesi gün hapı kullandım o anki korkuyla kullanımını okumadım sonradan kafama dank etti yüksek gebe kalma riski olan günde içime boşalma oldu hemen hapı kullandım bir ayda iki etti adet olurmuyum vajinal kaşıntı var çok korkum var internette ikinci kullanım işe yaramaz yazıyordu yanlış yaptığımın farkındayım ama sizce hamilelik riski varmi
Aferin iyi halt ettin. Yarın evlenince niye çocuğum olmuyo diye ağlarsın buralarda kullanmayın şu hapı arkadaş. Dikkat edin

Her türlü üçüncü yolda demektir bu. Çünkü geri çekilme bir yöntem değil. O şekilde hamile kalan çok kadın var. Yıllarca böyle korunduğunu düşünüp 18 yaşında kızı varken hamile kalan bir yengem var. Biraz bilinç ya.

Back
X