bir aydan fazla vücudum morarıyor ve sürekli yorgunluk dayak yemısım gıbı kalkıyorum

ftmadnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
78
0
1
25
Diğer konuda anlatım gibi bir aydan fazla vücudum morarıyor ve sürekli yorgunluk dayak yemısım gıbı kalkıyorum hastane randevusu yok yarın özel hastaneye gitcem hangi bölüm yanlış gıdıp tekrar orda mağdur olmak ıstemıyorum
(Not: okdr fazla şey okudum internetten ve görseler hep kansere çıkıyor umarım degıldır kafayı yemek uzereyıö bugün kolumda da çıktı diğer bacagımfada Habıre çıkıyor

Diğer konuda anlatım gibi bir aydan fazla vücudum morarıyor ve sürekli yorgunluk dayak yemısım gıbı kalkıyorum hastane randevusu yok yarın özel hastaneye gitcem hangi bölüm yanlış gıdıp tekrar orda mağdur olmak ıstemıyorum
(Not: okdr fazla şey okudum internetten ve görseler hep kansere çıkıyor umarım degıldır kafayı yemek uzereyıö bugün kolumda da çıktı diğer bacagımfada Habıre çıkıyor
dahiliyeye git o gerekli görürse hematolojiye yollar

Benim de bacaklarımda morlukla oluyordu, magnezyum düşüklüğündenmiş. Gidin mutlaka araştırılsın, dahiliye bölümüne gitmeniz lazım. Korkmayın, hapşırsak kanser yazıyor internette.

Kılcal damar çatlaması, c vitamini eksikliği(bundan emin olamadım şu an ama annem için araştırırken bu da karşımıza çıkmıştı diye hatırlıyorum) gibi tedavi gerektirmeyen sebepleri olabiliyor.

Annem çok kötüydü, her yeri mosmor oluyordu, bir şey çıkmadı.

Korkmayın bişey yoktur inşallah, bazı vitaminler eksik olduğunda vücut öyle tepkiler veriyor, dahiliyeye gitmeniz uygun olacaktır, geçmiş olsun 🌸

Back
X