- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
alttanmuayene olamam sorun da bu, hangi doktora gdiersem gidiyim tahlil ve ultrasona bakacak ve doktora dagüvendim açıkçasıBaşka bir doktora gidebilirsen git bakalım o belki başka bir çaresini bulur geçmiş olsun
13 mayısta regl olacaktım, akıntı şeklinde hafif bir kanama geldi, ama adet gibi değil, 10 gün kadar.sonra durdu, sonra tekrar geldi.Kısacası 1 aydır neredeyse hergün kanamam var bazen az bazen çok...arada da duruyor.
doktora gittim, polikistik overmişim, doğumkontrol hapı eğer şikayetin çok rahatsızlık vermiyorsa yazmıyım, kilon da var dedi.ben de tamam dedim ama bu aralar kanamam arttı.
polikistik over adet görememe değil mi, ben vajinismusum alttan muayene olamadım acaba yara vs olabilir mi diyorum
aynı durumu yaşayan var mı?
13 mayısta regl olacaktım, akıntı şeklinde hafif bir kanama geldi, ama adet gibi değil, 10 gün kadar.sonra durdu, sonra tekrar geldi.Kısacası 1 aydır neredeyse hergün kanamam var bazen az bazen çok...arada da duruyor.
doktora gittim, polikistik overmişim, doğumkontrol hapı eğer şikayetin çok rahatsızlık vermiyorsa yazmıyım, kilon da var dedi.ben de tamam dedim ama bu aralar kanamam arttı.
polikistik over adet görememe değil mi, ben vajinismusum alttan muayene olamadım acaba yara vs olabilir mi diyorum
aynı durumu yaşayan var mı?
Valla canım bilemedim ki doğum kontrol hapları sanırım kullanmayı bırakınca tekrar başa sarıyor diye biliyorum ama doktorlardan iyi kimse bilemez şuanlık yapacak başka birşey yokalttanmuayene olamam sorun da bu, hangi doktora gdiersem gidiyim tahlil ve ultrasona bakacak ve doktora dagüvendim açıkçası
Cok gecmisolsun nasil tedavi oluyosunuz. Rahim agzi kanserinde bendede sorun varda .korkuyorumCanim seni korkutmak istemem ama ben de yogun kanama yuzunden doktora gitmistim ve sonuc rahim agzi kanseri.... vajina muayeni yaptir lutfenn.vajina untrasyonu ile anlasildi.
Allah acil şifalar versin tez zamanda...Canim seni korkutmak istemem ama ben de yogun kanama yuzunden doktora gitmistim ve sonuc rahim agzi kanseri.... vajina muayeni yaptir lutfenn.vajina untrasyonu ile anlasildi.
Cok sukur tedavim bitti. Ameliyat oldum. Rahim alundi. Sonra kemotetapi ve isin tedavisi gordum. Sizdeki sorun nedir.Cok gecmisolsun nasil tedavi oluyosunuz. Rahim agzi kanserinde bendede sorun varda .korkuyorum
Benimde smear testim bir yildir bozuk cikiyor. Duzelmedi doktor takip ediyor su an nereye gidicek bu diye endiseliyim.Cok sukur tedavim bitti. Ameliyat oldum. Rahim alundi. Sonra kemotetapi ve isin tedavisi gordum. Sizdeki sorun nedir.
Benimde smear testim bir yildir bozuk cikiyor. Duzelmedi doktor takip ediyor su an nereye gidicek bu diye endiseliyim.
Smear testinde hpv virusu cikiyor mu.Benimde smear testim bir yildir bozuk cikiyor. Duzelmedi doktor takip ediyor su an nereye gidicek bu diye endiseliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?