bir aydır hergün kanamam var :::(

cilekli_dondurma

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
260
62
13
42
13 mayısta regl olacaktım, akıntı şeklinde hafif bir kanama geldi, ama adet gibi değil, 10 gün kadar.sonra durdu, sonra tekrar geldi.Kısacası 1 aydır neredeyse hergün kanamam var bazen az bazen çok...arada da duruyor.
doktora gittim, polikistik overmişim, doğumkontrol hapı eğer şikayetin çok rahatsızlık vermiyorsa yazmıyım, kilon da var dedi.ben de tamam dedim ama bu aralar kanamam arttı.
polikistik over adet görememe değil mi, ben vajinismusum alttan muayene olamadım acaba yara vs olabilir mi diyorum
aynı durumu yaşayan var mı?

13 mayısta regl olacaktım, akıntı şeklinde hafif bir kanama geldi, ama adet gibi değil, 10 gün kadar.sonra durdu, sonra tekrar geldi.Kısacası 1 aydır neredeyse hergün kanamam var bazen az bazen çok...arada da duruyor.
doktora gittim, polikistik overmişim, doğumkontrol hapı eğer şikayetin çok rahatsızlık vermiyorsa yazmıyım, kilon da var dedi.ben de tamam dedim ama bu aralar kanamam arttı.
polikistik over adet görememe değil mi, ben vajinismusum alttan muayene olamadım acaba yara vs olabilir mi diyorum

Pko da uzun süreli regl dönemleri de görülüyor bildiğim kadarıyla.
Başka bir doktora daha görünün. Doğum kontrol hapı kullanmalısınız. Kilonuzun sebebi de pko muhtemelen zaten.

Sogan kuru geciriyo diyolar bence dene bisey kaybetmezsin
Dogun kontrol haplari kilo aldiriyo ben baya bi kutu kullandim pisman oldum 6 kilo aldim
Sonra sogan kuru yaptim tekrar gittigimde bisey cikmadi

Lisedeyken ben de 1 aya yakin regl olmustum
Tahlillerde de birsey cikmiyodu
Baska doktora gittim prolaktin hormonu yuksek oldugu icin olabilir dedi ve dedigi gibi cikti
Gogsunden sut gilan geliyosa doktora soyle
Panik yapma gecer bi sure sonra

Tam tersi de olabiliyor. Once ne oldugunu arastir. Eger Pcos dan dolayi ise ;

Pcos icin karatay diyetini tavsiye ediyorum. Kilo verdikce daha cok duzene giriyor.

+ Sogan kuru . Kesinlikle ise yariyor.

alttanmuayene olamam sorun da bu, hangi doktora gdiersem gidiyim tahlil ve ultrasona bakacak ve doktora dagüvendim açıkçası
Valla canım bilemedim ki doğum kontrol hapları sanırım kullanmayı bırakınca tekrar başa sarıyor diye biliyorum ama doktorlardan iyi kimse bilemez şuanlık yapacak başka birşey yok

doğum kontrol hapı kullanacaım ve bir sistemi düzeltirken bir sistemi bozacaksam istemiyorum hapları kendilinden düzelmez miki
daha önce de 6 yıl önce de pko ydum tedaviyi yarım bıraktım düzeldim çocuğum oldu şimsi yine aynı şey

Canim seni korkutmak istemem ama ben de yogun kanama yuzunden doktora gitmistim ve sonuc rahim agzi kanseri.... vajina muayeni yaptir lutfenn.vajina untrasyonu ile anlasildi.

Once vajinismusu halletsen olmaz mi? Cok iyi uzman doktorlar var bir hafta on gune ebediyyen cozuluyor. Ben kendimden biliyorum, ben de yasadim. Hani vajinismus dermansiz dert degil bak o cozulse devaminda da rahatca muayene olursun alttan bakinca iki saat inceliyorlar rahmi, smear aliyorlar vs.

Back
X