Bir aylık annenin işkencesi..

Amacın ne senin? Kafayı birilerine takıp içini bosaltmak mi? Ne martı ne kimseyi takmamak? Allah aşkına yürü git zaten sinirim tepemde . Sana adam gibi dua ettim çatmayayim dedim. Sakin olayım dedim. Herkese aninda nasil cevap vereyim. Ayrica sanane cevap vermiyorsam. Kimin ne yasadigini ne yaptigini nelerle ugrastigini nerden bileceksin. Sen her an herkese cevap verecek kadar boşsan banane. Birseyleri tartisacaksak önce bir bilgin olsun komik duruma düşme. Ben bilgisiz bir şekilde ne diye burda konu açayım. Çoğu şeyi denemiş biriyim yazmışım zaten okumadan ne diye daliyorsun. Farklı şeylerin pesindeyim. Allah aşkına işine bak burda gövde gösterisi yapma çoğu kişi gibi.

"Yürü git?"
Seviye deniz seviyesi..mahalle ağzı.Terbiyesiz şey.
Senin sinirini çıtır çıtır yerler burada,her tarafın sinir olsa ne?
Konu eski bir konu, ne yorum yapacağımı sana mı soracağım?buraya konu açtıysan hakaret olmadığı sürece her cevaba açıksın demektir.
Te allahım, kafa boş olunca yorumları da algılamak zor oluyor.

Teşekkür ederim dünden itibaren karbonata başladım bende. Şimdilik iyi gibi. Emzirdikten sonra hemen siliyorum karbonatlı suyla. İnşallah işe yarar bendede.Teşekkür ederim tavsiyen için.

Teşekkür ederim bunuda deneyeceğim inşallah. Dün baktım yine etrafa ama göremedim dedim bir ihtimal büyük marketlerde olur. Allah razı olsun.

Çok çok teşekkür ederim sevde. Bu psikolojik desteğin için. İçimi rahatlattın daha çok emzirmeye gayret ediyorum dünden beri. Mama tercihim değil tabiki de ama işte dediğiniz gibi sanki sütüm yok gibi geiyor. Tavsiyelerinle daha iyi olacak inşallah . Allah razı olsun.

Benimde koluma vuruyor ağrısı. Çoğu şeyi denemiş biri olarak bende umutsuzluğa düşüyorum hep böylemi olacak devam edecek diye. Burda denemediklerimi not aldım sıra ile deneyeceğim hepsini. Şifa bulurum inşallah.

Teşekkür ederim tavsiyeeriniz için. :)

bebeğinizi emzirirken kuru vermeyin meme ucunu,karbonatlı su ile mutlaka silin.hem meme ucuna iyi gelir.hem de bebeğin ağzı pamukcuk olmaz.
karbonatı deniyorum dünden itibaren. Hem bebeğin ağzının pamukçuk olmamasınada iyi geliyor dediğiniz gibi.

canım benim yaa okurken içim sızladı resmen benimde canım yandı .. umarım en kısa sürede düzelir ..allah bebişini huzurla sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşallah ..
Allah razı olsun canım. Allah kimseye bu kadar uzun süre yaşatmasın. işkence gibi.

not aldım canım. Deneyeceğim inşallah. Teşekkür ederim çok.

Ayni sorunu bende.yasamistim.gogus.ucu silikonu rahatlatiyor.arkadanda.lansinoh.surun.goguslerinizi pedle kapatmayin. Hava.almali.
evet bir ara dedim mikrop kapmasın göğüs pedi kullanayım ama hava alması lazımmış iyileşmesi için sonradan öğrendim. Kullanmıyorum artık. Lansinoh kullandım o varken sıkıntı azalıyordu ama geçici oldu tedavi etmedi. Garmastan ı deneyeceğim inşallah.

bir kaç gun gogsunu hava alacak şekilde açık tutarsan iyileşecektr birde bebege memenin sadece ucundan emzrme koyu olan yerlerine kadar almsını saglrsan agrın olmz muhtemelen bndn oluyrdr
Dikkat etmeye başladım zaten emerken koyu kısmın hepsini vermeye çalışıyorum artık. Teşekkür ederim pınar.

doktora gittim ama memlekette gitmiştim. ilaçlar çok iyi gelmedi. Gideceğim artık bu bitkisel şeyler iyi gelmezse.

Ne diyeyim ben size.. Sabrediyorum.. Çirkefleşmiyorum..Kötü söz sahibine aittir.. Allah sakinlik versin yüreğinize..

lansinoh tek başına bile çok iyi bir kremdir...iyi gelmediyse hic birsey fayda etmeyebilir...benzer durumu bende yaşadım...6 ay bu acıya katlandım...ömrümden ömür gitti resmen...
Meme başı ufak ve yumusaksa bu tarz sıkıntı kaçınılmaz diye düsünùyorum...
Ayva cekirdegiyle yapılan bir tarif var...tabi önce ayva bulmak lazım gelir bu mevsimde...biraz meme başlarını yumuşatıyor geçicide olsa rahatlama saglıyor...

um.

aslında coğu ınsan buuna yanlıs dıyor ama ınan ben boyle gecırdım yaraalarımı bebegımı emzırdıkten sonra karbonatlı su ıle sıldııım emeceg zaman terar gosumu yıkayıp verdım her sefernde bunu yaptım cok ıse yaradı ama her emzırmeden sonra sıldım bılmem sende denemek ıstesn tavsıye ederım ben bı zararını gormedım :))

Büyüklere de pek kulak asma...onlar herseye pek karışıyorlar malum...
Hele meşhur lafları -ayyy bu çocuk aç sütün yetmiyo...
Her annenin bebegine sütü yeter bence...sakin olun yavrunuzun tadını çıkarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…