Bir aylık bebekle yola çıkılır mı?

btlyur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.420
788
123
Kızlar merhaba benim şu an doğumuma az kaldı. Yurtdısındaym burda dogum yapmayı düsünüyorum. İnsallah bebeğimiz hayırlısıyla doğar kesin konuşmayayım. Eşim bir ay sonra Türkiyeye gideriz diyor. Uçak yolculuğu ve iki saat kadar araba yolculuğu oluyor. Deneyimi olan var mı? Sizce çok kücük degil mi bebek? Ne kadar mantıklı daha bağışıklık sitemi gelişmemiş cocukla yola çıkmak?

40 ini cikarsin bebek. Ama bebek dış dünyaya alısmamış oluyor. En azından 3 ay bekle derim. Ben ilk yolcuğuna 3 aylık olmasını bekledim. O zaman hayata sana alışmış ve ne yaparsan huysuzlanmiyor.
İşte bende öyle diyorum eşim özledim falan diyor. Sanırım bir de ailesi de görsün istiyor. Benim ailem gelecek cünkü. Bana kalsa bes altı ay gitmem de gec olur diye düsünüyor o da.

Çocuk bir doğsun da o zaman karar verirsiniz. 40 i cinca yapabiliriz ancak diyebilirsin şimdilik. Bir 10 gun daha bekler hirhalde. Sıkıntısız rahat bir bebek olursa neden olmasın. Ama huysuz gazlı uykusuz bir bebek olursa istesen de goturemezsin herhalde. Bebeğin durumu çok önemli olacak

Acıkcası biraz inattan dolayı da götürmek istemiyorm gecmiste actıgım konularda bebegimle alakalı sorun vardı ve ailesi biraz anlayıssızlık yaptı o yüzden bebegi cokta merak edeceklerini düsünmüyorum.

Bende ailemin görmesini çok istiyordum .Ama eeşim illa ki bekle dedi . En azından 60 günlük olmasını beklemek en iyisi.

Bende ailemin görmesini çok istiyordum .Ama eeşim illa ki bekle dedi . En azından 60 günlük olmasını beklemek en iyisi.
Sagol canım bende aslında en az 3 ay düsünüyorum. E bu seferde kısın ortası olacak.

Bence büyüklük sende kalsın. Sonuçta torunları illa ki merak ederler. Logusalikta duyguların daha da kabaracak esine içini dokersin

btlyistersinit: 48144822 .!.:
Sagol canım bende aslında en az 3 ay düsünüyorum. E bu seferde kısın ortası olacak.
Onlar almak istersin yeter ki :)) erkekler bu konuda saçma düşünüyor .ben de aralıkta gitmiştim yeter ki ev soğuk olmasin

Uçak yolculuğu da zor. İniş binişlerde emzirmen gerekir. Kulakları basınca maruz kalmasın diye. Hiç hijyenik değil. Sen de lohusa olacaksın. Çok zor olur bence.
O zorluk degil aslında eğer sütünü sigara biner bitmez hostese ucak kalktığında ısırıp verir misiniz derse sıkıntı yok tecrübe edindim :))

Bence büyüklük sende kalsın. Sonuçta torunları illa ki merak ederler. Logusalikta duyguların daha da kabaracak esine içini dokersin
İste önceki konularıma bakarsanız bana hak verirsiniz. Aslında evet affetmek lazım ama elimde degil belki de hormonlardan dolayı. Eşimin ailesine kalsa su an cocuk falan olmayacaktı ortada bebekte bir sıkıntıdan dolayı aldır diyorlardu kp. Simdi nasıl sevecek bana bu muameleyi yapıp geline söylenmeyecek lafları söyledikten sonra.

Uçak yolculuğu da zor. İniş binişlerde emzirmen gerekir. Kulakları basınca maruz kalmasın diye. Hiç hijyenik değil. Sen de lohusa olacaksın. Çok zor olur bence.
Evet bence de zor bebekle.

[QUOlyur, post: 48144901, member: 732550"]İste önceki konularıma bakarsanız bana hak verirsiniz. Aslında evet affetmek lazım ama elimde degil belki de hormonlardan dolayı. Eşimin ailesine kalsa su an cocuk falan olmayacaktı ortada bebekte bir sıkıntıdan dolayı alveririm nasıl sevecek bana bu muameleyi yapıp geline söylenmeyecek lafları söyledikten sonra. [/QUOTE]
Sen bebegi goturdugunde gor . Zamanla senden ozur dileyecekler. Bazen buyuklerimiz her seyi bildiklerini sanirlar bizde bilmediklerini gostermek icin variz. Sen zamanla utandiracaksin onlari. Bak basima gelmedi bunlar ama cocuguma ilerde akil verecek olsam boyle vetirim . Ornek anne nasil davranirsa oyle davran. Ofkeyle kalkan zararla oturur.

40 çıkmadan yolculuk yapma derim ben üç haftalık bebekle almanyadan türkiyeye gittim eşimde yanımdaydı kendim ertesi gün hastanelik oldum böbreklerim sancı yaptı bebekte zatüre oldu 10tane iğne oldu o küçük haliyle eşi dostu akrabayı bırak kendini bebeğini düşün görmekmi istiyorlar kamerayla görüşürsün gösterirsin bebeği

Sagol canım haklısın gitceksem bile bi kac ay gecmesi lazım o zaman. Bu zatürre olayını cok duyuyorum bu aralar. Aynen görcek olan kamerayla görsün.

Sen bebegi goturdugunde gor . Zamanla senden ozur dileyecekler. Bazen buyuklerimiz her seyi bildiklerini sanirlar bizde bilmediklerini gostermek icin variz. Sen zamanla utandiracaksin onlari. Bak basima gelmedi bunlar ama cocuguma ilerde akil verecek olsam boyle vetirim . Ornek anne nasil davranirsa oyle davran. Ofkeyle kalkan zararla oturur.[/QUOTE]
Evet belki pisman olmuşlardır. Bakalım zamanla nasıl olcak aradaki iliskiler.

1 ay sonra havalar da iyice soğuyacak, çocuğu bağışıklığı gelişmeden götürmeyin hiçbir yere. ne aceleleri varmış 1 aylık bebek sevilmez bile. büyüsün görsünler.

benim bildiğim
uçak yolculuğu için bebeğin 2 aylık olması gerekiyor
nedenini bilmiyorum
ama bir bebek-anne sitesinde 2 aylık olmadan çocuklarınızla uçak yolculuğu yapmayın diye yazıyordu

Meraba dogumumu baska sehirde yaptim dogumdan 3 gun sonra koyduk bebegimi oto koltuguna evimize geldik 2 saatlik yoldu

Bebegim tam 1 aylikken de yine 2 saatlik uzaklikta bir sehire tatile gittik oto koltugu ile

Bebegim su an 3bucuk aylik ve biz bugune kadar bir çok kez seyahat ettik en kısası 2 saat en uzunu 5 saat sürdü

Ama sizinkinde ucak yolculugu da varmis doktora sormadan ucak yolculugu icin bir sey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…