İşte bende öyle diyorum eşim özledim falan diyor. Sanırım bir de ailesi de görsün istiyor. Benim ailem gelecek cünkü. Bana kalsa bes altı ay gitmem de gec olur diye düsünüyor o da.40 ini cikarsin bebek. Ama bebek dış dünyaya alısmamış oluyor. En azından 3 ay bekle derim. Ben ilk yolcuğuna 3 aylık olmasını bekledim. O zaman hayata sana alışmış ve ne yaparsan huysuzlanmiyor.
Acıkcası biraz inattan dolayı da götürmek istemiyorm gecmiste actıgım konularda bebegimle alakalı sorun vardı ve ailesi biraz anlayıssızlık yaptı o yüzden bebegi cokta merak edeceklerini düsünmüyorum.Çocuk bir doğsun da o zaman karar verirsiniz. 40 i cinca yapabiliriz ancak diyebilirsin şimdilik. Bir 10 gun daha bekler hirhalde. Sıkıntısız rahat bir bebek olursa neden olmasın. Ama huysuz gazlı uykusuz bir bebek olursa istesen de goturemezsin herhalde. Bebeğin durumu çok önemli olacak
Sagol canım bende aslında en az 3 ay düsünüyorum. E bu seferde kısın ortası olacak.Bende ailemin görmesini çok istiyordum .Ama eeşim illa ki bekle dedi . En azından 60 günlük olmasını beklemek en iyisi.
Onlar almak istersin yeter ki :)) erkekler bu konuda saçma düşünüyor .ben de aralıkta gitmiştim yeter ki ev soğuk olmasinbtlyistersinit: 48144822 .!.:Sagol canım bende aslında en az 3 ay düsünüyorum. E bu seferde kısın ortası olacak.
O zorluk degil aslında eğer sütünü sigara biner bitmez hostese ucak kalktığında ısırıp verir misiniz derse sıkıntı yok tecrübe edindim :))Uçak yolculuğu da zor. İniş binişlerde emzirmen gerekir. Kulakları basınca maruz kalmasın diye. Hiç hijyenik değil. Sen de lohusa olacaksın. Çok zor olur bence.
İste önceki konularıma bakarsanız bana hak verirsiniz. Aslında evet affetmek lazım ama elimde degil belki de hormonlardan dolayı. Eşimin ailesine kalsa su an cocuk falan olmayacaktı ortada bebekte bir sıkıntıdan dolayı aldır diyorlardu kp. Simdi nasıl sevecek bana bu muameleyi yapıp geline söylenmeyecek lafları söyledikten sonra.Bence büyüklük sende kalsın. Sonuçta torunları illa ki merak ederler. Logusalikta duyguların daha da kabaracak esine içini dokersin
Evet bence de zor bebekle.Uçak yolculuğu da zor. İniş binişlerde emzirmen gerekir. Kulakları basınca maruz kalmasın diye. Hiç hijyenik değil. Sen de lohusa olacaksın. Çok zor olur bence.
Sagol canım haklısın gitceksem bile bi kac ay gecmesi lazım o zaman. Bu zatürre olayını cok duyuyorum bu aralar. Aynen görcek olan kamerayla görsün.40 çıkmadan yolculuk yapma derim ben üç haftalık bebekle almanyadan türkiyeye gittim eşimde yanımdaydı kendim ertesi gün hastanelik oldum böbreklerim sancı yaptı bebekte zatüre oldu 10tane iğne oldu o küçük haliyle eşi dostu akrabayı bırak kendini bebeğini düşün görmekmi istiyorlar kamerayla görüşürsün gösterirsin bebeği
Sen bebegi goturdugunde gor . Zamanla senden ozur dileyecekler. Bazen buyuklerimiz her seyi bildiklerini sanirlar bizde bilmediklerini gostermek icin variz. Sen zamanla utandiracaksin onlari. Bak basima gelmedi bunlar ama cocuguma ilerde akil verecek olsam boyle vetirim . Ornek anne nasil davranirsa oyle davran. Ofkeyle kalkan zararla oturur.[/QUOTE][QUOlyur, post: 48144901, member: 732550"]İste önceki konularıma bakarsanız bana hak verirsiniz. Aslında evet affetmek lazım ama elimde degil belki de hormonlardan dolayı. Eşimin ailesine kalsa su an cocuk falan olmayacaktı ortada bebekte bir sıkıntıdan dolayı alveririm nasıl sevecek bana bu muameleyi yapıp geline söylenmeyecek lafları söyledikten sonra.
Kızlar merhaba benim şu an doğumuma az kaldı. Yurtdısındaym burda dogum yapmayı düsünüyorum. İnsallah bebeğimiz hayırlısıyla doğar kesin konuşmayayım. Eşim bir ay sonra Türkiyeye gideriz diyor. Uçak yolculuğu ve iki saat kadar araba yolculuğu oluyor. Deneyimi olan var mı? Sizce çok kücük degil mi bebek? Ne kadar mantıklı daha bağışıklık sitemi gelişmemiş cocukla yola çıkmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?