Bir aylık bebekle yola çıkılır mı?

benim bildiğim
uçak yolculuğu için bebeğin 2 aylık olması gerekiyor
nedenini bilmiyorum
ama bir bebek-anne sitesinde 2 aylık olmadan çocuklarınızla uçak yolculuğu yapmayın diye yazıyordu
3 4 haftada falan pasaportu cıkıyor. Bu sefer biraz daha beklesek iyice soguk olacak. Tesekkürler

Ben yolculuğa çıktım 28 günlüktü, birkaç gün sonra tatile gidiyorum 2 aylık şuan.
Gidişimiz gece olduğu için sorun olmadı ama dönüşte araba yolculuğuyla gündüz işkence çektik.
Ki benim bebeğim sürekli kucak isteyen, huysuz bir çocuk.
Siz gayette yolculuk yapabilirsiniz
Bebeğinizi uçakta emzirmeniz ya da kullanıyorsa emzik vermeniz rahatlatıcı olacaktır.
8 saati aşan yolculuklar söz konusu olsa denemeyin diyeceğim ama, her iki yolculuk da 2-3er saatten sorun olmaz.

Meraba dogumumu baska sehirde yaptim dogumdan 3 gun sonra koyduk bebegimi oto koltuguna evimize geldik 2 saatlik yoldu

Bebegim tam 1 aylikken de yine 2 saatlik uzaklikta bir sehire tatile gittik oto koltugu ile

Bebegim su an 3bucuk aylik ve biz bugune kadar bir çok kez seyahat ettik en kısası 2 saat en uzunu 5 saat sürdü

Ama sizinkinde ucak yolculugu da varmis doktora sormadan ucak yolculugu icin bir sey diyemem
Ben her türlü yaparım yolculukta bebegin saglıgı acısından düsünüyorum burda çöl iklimi var. Türkiyede simdiden soğuklar basladı bile.Hava degisimi olacak. Bir de bazı sıkıntılar oldu bebegin kontrolünde bana aldır diye baskı yaptılar. Ne yüzle görmek isteyecekler.

Ben yolculuğa çıktım 28 günlüktü, birkaç gün sonra tatile gidiyorum 2 aylık şuan.
Gidişimiz gece olduğu için sorun olmadı ama dönüşte araba yolculuğuyla gündüz işkence çektik.
Ki benim bebeğim sürekli kucak isteyen, huysuz bir çocuk.
Siz gayette yolculuk yapabilirsiniz
Bebeğinizi uçakta emzirmeniz ya da kullanıyorsa emzik vermeniz rahatlatıcı olacaktır.
8 saati aşan yolculuklar söz konusu olsa denemeyin diyeceğim ama, her iki yolculuk da 2-3er saatten sorun olmaz.
Evet ucak 4 saate yakın sürüyor. Karayolu da 2 bucuk saat. Bizim daha bebek yok olcak insallah :) simdiden izin planları yapıyoruz da

Ben icinizi rahatlatmak icin ornekler verdim cunku esiniz de Türkiye'de zannettim bebegi ilk defa 1 aylikken gorecek zannettim

Sirf esinizin ailesi bebegi gorecek diye 1 aylık cocugu Türkiye'ye getirmek istememekle haklisiniz, biraz daha beklesinler biz esimin ailesine 2bucuk aylikken goturduk Mersin gibi sicak bir yere, hava degisikligi epey vardi iki sehir arasinda

Kızım 37 günlüktü yurt dışına çıkmıştık, hiç sorun yaşamadım. Bu arada kızım Kasım ayı doğumlu, yani yolculuk Aralık ayındaydı. Ama ben biraz rahat anneyimdir, öyle aman üşür ört, aman üşür kat kat giydir hiç yapamadım. 22 aylık şuan diş çıkartırken bile ateşi çıkmadı şükür.

Kızlar merhaba benim şu an doğumuma az kaldı. Yurtdısındaym burda dogum yapmayı düsünüyorum. İnsallah bebeğimiz hayırlısıyla doğar kesin konuşmayayım. Eşim bir ay sonra Türkiyeye gideriz diyor. Uçak yolculuğu ve iki saat kadar araba yolculuğu oluyor. Deneyimi olan var mı? Sizce çok kücük degil mi bebek? Ne kadar mantıklı daha bağışıklık sitemi gelişmemiş cocukla yola çıkmak?
Ben 20 günlükken çıktım hiç te bişey olmuyor dert etmeyin. Büyüyünce daha zor.

madem yabancı ülkedesinizi oranın dr sorun onlar bizim dr daha hassas ve katı kural lıdır.

belki dr izin vermez

Gidilir neden gidilmesin.Uzun bir yolculuk değil.Uçak zaten en rahat yolculuk tiplerinden birisi.Bebeğinizi uçak kalkerken ve inerken emzirirseniz gayet huzurlu bir yolculuk olur.

Ben icinizi rahatlatmak icin ornekler verdim cunku esiniz de Türkiye'de zannettim bebegi ilk defa 1 aylikken gorecek zannettim

Sirf esinizin ailesi bebegi gorecek diye 1 aylık cocugu Türkiye'ye getirmek istememekle haklisiniz, biraz daha beklesinler biz esimin ailesine 2bucuk aylikken goturduk Mersin gibi sicak bir yere, hava degisikligi epey vardi iki sehir arasinda
Yok esimle yurtdisindayz esimden ayrı kalmak istemedim geneldw tr de dogum yapıyorlar. Evet biraz zaman gecmesi lazım hem bebegin hem de benim toparlanmam icin. Saglıklı sıhhatli dogsun da:)

Kızlar merhaba benim şu an doğumuma az kaldı. Yurtdısındaym burda dogum yapmayı düsünüyorum. İnsallah bebeğimiz hayırlısıyla doğar kesin konuşmayayım. Eşim bir ay sonra Türkiyeye gideriz diyor. Uçak yolculuğu ve iki saat kadar araba yolculuğu oluyor. Deneyimi olan var mı? Sizce çok kücük degil mi bebek? Ne kadar mantıklı daha bağışıklık sitemi gelişmemiş cocukla yola çıkmak?
Cok erken olur.
Risklidir.
Bekleyin derin.
Daha losusa olacaksin.
O bebek surekli emmek isteyecek.
Ve de gaz sancilari baslamis olacak.
Buyuk eziyet.
Risk dedigimde hastalik riski tabi.
Henuz cok kucuk olucak.
Enf acik vaziyette.
Durumuniz uygun deil ki.
Yurt disindasiniz sonucta.
Biraz buyutu oyle getirin derim.
Sonra uzulmek te var.
Valla ben deil kv kp kendi ailem icin bile gelnezdim.
Onemli olan bebegin sagligi.
Sonra da gorurler bisey olmaz

Back
X