Bir aylık burunlarınız nasıldı

Hayir oluyosun. Ben bir aya yuzde 90 indigini soyledim, 45. Gunde eskisi gibiydim. Bunu sen algilayacaksin zaten merak etme disaridan goruntu anlaminda birsey kalmayacak o dedigim zamanlara. Ben ust dudagi rahat kullanabilme acisindan soyledim. Ayrica surekli gunluk hayatinda ruj yedirme hareketi yapmiyosan bi sakincasi yok bence.ayni eski sensin.

Benim suan 10.gunum 3 kilo vermisim sizde de oldu mu öyle bisey. Bide ilk gunlere gore 1.ayinizda nasildi burnunuz fark edilir derecede degisiklik oldu mu burun ici yaralariniz falan ne zaman iyilesti

Benim suan 10.gunum 3 kilo vermisim sizde de oldu mu öyle bisey. Bide ilk gunlere gore 1.ayinizda nasildi burnunuz fark edilir derecede degisiklik oldu mu burun ici yaralariniz falan ne zaman iyilesti
kilo vermeniz cok normal buyuk ihtimal sivi beslendiginiz ve yeterli kalori alamadiginiz icin. Bende cok sayiflamistim aynada baya gitmisti kilolarim goruyordum ama duzgun beslenmeye baslayinca eskisi gibi oldu kilom. Gecici birsey yani merak etmeyin. Ilk alci ciktiginda burnum ince ve kucuktu acikcasi kemerim gitmisti orasi baya kizarikti ama. Cok az bi sislik vardi. Gun gectikce orda yeni bi kemer olusur gibi tumsek oldu orasi onden kocaman gorunuyordu aslinda derim cok kalin deildi ama buyudu acikcasi. 1 ay 1 bucuk ay ora sisti. Suan ilk alcinin ciktigi duruma cok yakin. Tumsek indi cok cok az bisey var ben farkederim onu da ki benceo da gececek, burnum inceldi baya. Hersey yolunda cok sukur.burun ici yaralarimi acikcasi pek farketmedim diyebilirim. Septorinoplastiydi benimkisi ama burun icimden kandir kabuklu yaralardir seyler cikmadi hic. Sadece bildigimiz yari sivi sumuk cikiyordu yani bu konuda yardimci olamayacagim :)

3 ayda daha yeni mi indi yani o tumsek dediginiz. Off ben 1 aya yuzumle burnumda baya inme olur diyodum toparlarim baya diyodum doktorda 1 aya iner demisti 3 ay fln cok fazla psikolojik olarak yani

Gecmis olsun canım. Benim bir sorum olcaktı. Alcını alırken ağrın oldu mu?

Bende 3 eylülde ameliyat oldum burun ucunda şişlik var ve bu şişlik burnumun yamuk gibi gösteriyor.
dün bunun için doktora gittim çok normal dedi 6 ayda ancak oturu ve dikiş izlerinden eser kalmaz dedi.
sabırsızlıkla 6.ayımın dolmasını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…