Bir aylık burunlarınız nasıldı

kristalhalkalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
62
9
86
İstanbul
Kızlar 5 eylül 2016 da estetik burun ameliyatı oldum bir ayı beş gün geçti be burnum hala çok şiş ne kadarı şiş ne kadar inincek ne kadar küçülecek bunları bilmemek çok zor.Sizin burunlar 1 ay 5 günlükken nasıldı cevap verin lütfen.

Ben burun ameliyatı oldum estetik değil kist vardı neyse çok güzel geçti ne ağrısı oldu nede abartı bi şişlik hafif oldu ve cabuk geçti sizinki normal değil bence bir ay ne demek

1 senem bitti hala ödemler mevcut,burun ucunda hafif sertlik mevcut. Korkma normal bunlar

4 ayı geçti halen şiş sabahları şiş uyanıyorum. 1 yıl dolmadan oturmazmış burun

Bende 1 temmuzda oldum. Hala burnumda kemer var bazen kocaman oluyor bazen kayboluyor ama hep bir sertlik var

bazen görüyorum 15 günluk fotoları mükemmel görünüyorlar. şaşırıyorum öyle görünce. Acaba doktor hatasımı yoksa yapımdan kaynaklı mı merak ediyorum.

Bende ameliyat olalı 20 gün oldu.sanki hiç olmamış gibi hala burnum büyük şişliklerdendir tabi biliyorum ama ne burunmus bendekide ameliyat oldum hala küçülmedi. Birde dr bana söylediğine göre kalın deriliymisim

14. Günde bandaj çıkmıştı felaket şişti geri takılsın bandaj diye tutturdum hatta bugün 18. Günüm ve ödem gitti şişlik indi çok şükür :) kızlar kemik suyu için bol bol ilikli kemik ben öyle yaptım

Çok üzünüm 5 eylül 2016 da oldum piezo cerrahisi diye bir teknikle yani kemiği ultrasonik ses dalgalarıyla kesti eski teknikteki gibi çekiçle kırmadı.Bu tekniğin özelliģi çok az morluk ve çok az şişlik olması dedi.Ama gelin görün ki burnum o kadar şiş ki ananas enzimi hapı içiyorum. Arnica krem kullanıyorum ama bana mısın demiyo kardeşimin sözü var haftaya offf bu burunla nasıl.insan içine çıkiyim eski burnum boyle geniş değildi

Ya yüzdeki şişlikler 1 aya iner mi burun şişi kolay kolay inmiyo belli ki. Ust dudagim sis benim suan alnim birazda bugun 8.gunum en azindan onlar iner mi 1 ay sonra

Soyle ki; benim 1 ay 3 gun oldu bugun tam ve sisligim cok cok az kimse anlamiyo estetik oldugumu. Arkadasimin 3. Yili ve burnunda hala sislikler var doktoru igne ile sisliklerin inmesine yardimci oluyomus. Kisiden kisiye cok degisiyo ciltten cilde bana kalirsa psikolojimizin de payi var bu sisliklerde ben hep inicek cok hizli iyilesicem diye inatlasip sakalastim doktorumla ve doktorum su an bu denli iyilesmis olmama inanamiyo. Gercekten canini sikicak hic bir sey yok insanlar 1 yildan sonra bile sisligim inmedi diye panik olmuyoken senin 1. Ayda yaptigin stres su an icin sadece seni uzer canim eminim ki 3. Aya kalmadan yarilayacak, bir gun iniyor bir gun sisiyor benimkisi mesela yediklerine de cok bagli ben her sabah iki dilim ananas yiyorum ve ananas ciddi sekilde iyi bir odem sokturucu arac benim icin. Hergun sisliklere dikkat etmemeye calis, biraz sekline odaklan ve sislikler inmeden bile aldigin olumlu tepkilerle yeni burnunu kabullen ve benimsemeye basla sonra sislikler cok daha az rahatsiz eder hale gelicek emin olabilirsin... sevgilerle

Yazdiklariniz icin sagolun. Ben burnu kastetmedim aslina bakilirsa ust dudagim ve alnim yani burun harici yuzumun şişinin 1 aya iner mi diye.

Geçer diyosunuz yani inanın içime su serptiniz inşallah öyle olur.Aslında ameliyat sonrası doktorum daha henüz çok ödem yokken çekmiş.O haliyle bu halinin alakası yok orda çok güzel.Sabırsızlıkla bekliyorum.Bakalım inşallah düzelur yaa

Yazdiklariniz icin sagolun. Ben burnu kastetmedim aslina bakilirsa ust dudagim ve alnim yani burun harici yuzumun şişinin 1 aya iner mi diye.
Iniyor bir aya merak etmeyin.yani en azindan bende yuzde 90 katilik gecmisti ama tamami Maksimum 45 gune gecti benim dudak ustum eskisi gibi kivirabildim dudaklarimi ice mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…