- Konu Sahibi kristalhalkalar
-
Canım bir seneden sonra şişlik olmaz bi doktoruna danış kıkırdak kayması olabilir1 senem bitti hala ödemler mevcut,burun ucunda hafif sertlik mevcut. Korkma normal bunlar
4 ayı geçti halen şiş sabahları şiş uyanıyorum. 1 yıl dolmadan oturmazmış burunKızlar 5 eylül 2016 da estetik burun ameliyatı oldum bir ayı beş gün geçti be burnum hala çok şiş ne kadarı şiş ne kadar inincek ne kadar küçülecek bunları bilmemek çok zor.Sizin burunlar 1 ay 5 günlükken nasıldı cevap verin lütfen.
Gittim problem yok dediCanım bir seneden sonra şişlik olmaz bi doktoruna danış kıkırdak kayması olabilir
aynen hayret ediyorum benim de 40 gün oldu önden çok şiş duruyorbazen görüyorum 15 günluk fotoları mükemmel görünüyorlar. şaşırıyorum öyle görünce. Acaba doktor hatasımı yoksa yapımdan kaynaklı mı merak ediyorum.
Iniyor bir aya merak etmeyin.yani en azindan bende yuzde 90 katilik gecmisti ama tamami Maksimum 45 gune gecti benim dudak ustum eskisi gibi kivirabildim dudaklarimi ice mesela.Yazdiklariniz icin sagolun. Ben burnu kastetmedim aslina bakilirsa ust dudagim ve alnim yani burun harici yuzumun şişinin 1 aya iner mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?