Senın söyledıklerınle konunun hıc alakası yok gereksiz duyar kasmışsın ısteyen ıstefğınle olur sonra gıder evlenir evlenmez o ayrı konu sonuçta evlılık ıkı tarafın rızasıyla olan bursey burdakı konu cıddı bır ılışkıde olduğunu bıldığı halde dığer tarafın kendı ısteğıyle bırlıktelık yaşayıp aylar sonra evlendığını görünce karşı tarafı tacız etmesı
Işıne gelunce benom özgürlüğüm benım bedenım gelmeyınce de sen benim namusumla oynadın şerefsıze bağlaması
Asıl kezbanlık bu bence
Madem bu kadar hassassun o zaman yaşamayacaksın arkadasım derler
Bekaretle alakasız bır konu adam tercıhunu bu taraftan yana yapmıştır kız bakıre mı değil mı bılmıyoeuz bıle kaldı kı konu fake sanırım ama gerçek bır konu olsaydı bunlar gerçekler ışte
Vallahi Nilay hanım siz kendinizi ezdiriyorsanız bizim suçumuz ne?
Aldatmayı bir tarafa bırakalım eskilerde boşanma yoktu ki zaten. Köyde koca eve sarhoş gelip karısını dövdüğünde komşular “ah vah yazık ne kadar talihsiz” derdi. Bu durumda elbette “erkektir döver aldatır yapar eder” denir kabullenilirdi, başka ne yapılacak?
Şimdiki boşanma konularına bakın boşanamayanların en az %90ı diyor ki “kariyerim yok, hamileyim, çocuklarıma ne olur, bakıcı tutacak param yok, ailem beni sahip çıkmıyor”.
Yani babanın zor ikna edildiği , ittire ittire güç bela olan 1 aylık evliliği kurtarayım diye kimse bayılmıyor.
Hukukumuzda nikah iptali bile var, devlet boşanacaksan erken boşan beni uğraştırma diyor.
Bir de oturup bekarete takmışsınız.
Adam sadece bu iki kızla mı çıktı hastalık mı getirdi ne yaptı belli değil, tek dert bekaret.
Hayır desem ki diğer kız bakire değil diye aldatılmayı haketti diye düşünseniz (iğrenç

) o da değil evlilik içinde bile olsa zinayı her türlü kabulleniyorsunuz.
Aklıma tek gelen şey kadın olduğunuz için erkekten aşağı insan bile olmayan bir varlık olarak görülüyor olması. Ne diyeceğim ben buna?
Bu da gerçekten sizin probleminiz. Millet boşanıyor vallahi, pek pişmanım diyen de görmedik.