Bir aylık,iki aylık,üç aylık yeni bebişi olanlar..

eczanede nurse hurvey's adında bitkısel bir surup var cok iy gelıyor internettende bakabilirsin mutlaka dene oğlum cok gazlıydı kullandım super tavsıye ederım birde armutun suyunu sık içir korkma iyi gelıyor kakasınıda yapturıyor

Allah Anali Babali Büyütsün Benim Oglum 5 Aylik Oldu Artik Size Gaz Için Tavsiyem Karnina Kiyafetin üstünden Saç Kurutma Makinesinin Ilik Ve 1. Ayarini Karnina Tutup Gezdir.bana Doktorum Tavsiye Etti.çok Işe Yaradi.sancisindan Uyuyamazdi Bunu Yapinca Sakinleşir Uyurdu.seni Anliyorum Bence Dene

Kızlaar ben denedim fazlasıyla işe yaradı. Çok ağlıyodı fönü bi açtım mayışıp uyudu garibim.Kıyamam. Çok sağol arkadaşım.:dance::enbuyukkk:

gaz için yediklerine dikkat edeceksin kendi ayağına sırtına beline soğuk vurmasın üşütme devamlı sıcak tut.
bebeğin içinde o masajlar yokmu hele ayak tabanına dairesel biçimde olan ayak masajı çok mucize bişi karnınada dairesel biçimde hafif elini yağla ki kaysın elin masaj yap bol bol sonra bebeğinin ayaklarını bisiklet çevirir gibi çevir sonra karnına doğru itekle sanki çömelmiş oturuyor gibi sonra gazı çıktığını duyarsın zaten :) hergün banyo yaptır ılık suyla yada ılık suda yüzdür yine suyun içinde heryerine masaj yap banyo sonrasında ılık havlularla sar bide öyle üzerinden masaj yap.. daha ne diyim deymeyin keyfine sonra :)) ilaç istersende bunların yanında zinko yetiyor hemde bitkisel zararsız.

uyku konusuna gelincede biraz sabretceksiniz yavaş yavaş düzeliyor sadece yok 40 ında yok 50 sinde düzelir gibi kendinizi şartlandırmayın yoksa zorlanırsınız. hatta düzelirsede oh demeyin bir daha bozulabilir olduğu aşılardan havadan etkilenebilir.

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah bende aynı senin gibiydim kızım sabahlara kadar ağlar uyumazdı neler çektim bir ben bilirim bir kız kardeşim birde allah yani.ama 2 aylık olduktan sonra gece uykusu düzene girdi çok şükürr..gündüzleri hala çok uyuduğunu söyleyemem..

ıkı aylık olunca duzene gırerse ıyı 20 gunumuz kaldıı
sızınkıler nasıl yenı anneler bebeklerınız uykusu

canım senin bebegin kolik olmuş karnında gazı sıkısıyor.baslıca belirtileri aglama huzursuzluk ayaklarını karnına cekmek ellerini yumruk yumruk sıkmak bide camasır makinesi ve elektrikli supurge sesine bayılır kolik li bebekler.bebegine rezene ver ve sende ic.agır katı yaglı gazlı gıdalar dan uzak dur.hemeen koşş bebek marketten biyotlu sıcak su torbası al icini doldur bebişinin karnına koyy.yuzustu dizine yatır ayak altlarına sırtına ve karnına masaj yap.faydasını göreceksin emin ol.

eğer kolik olduysa kolik cd si al. ben buldum cd yi. oğlum kolik değil ama yinede mest oluyor dinlerken. kendinden geçiyor. süper. deneyebilirsin. özellikle 3. parçaya bayılıyor. bu arada oğluşum bugün 1 aylık oldu henüz.

canım senin bebegin kolik olmuş karnında gazı sıkısıyor.baslıca belirtileri aglama huzursuzluk ayaklarını karnına cekmek ellerini yumruk yumruk sıkmak bide camasır makinesi ve elektrikli supurge sesine bayılır kolik li bebekler.bebegine rezene ver ve sende ic.agır katı yaglı gazlı gıdalar dan uzak dur.hemeen koşş bebek marketten biyotlu sıcak su torbası al icini doldur bebişinin karnına koyy.yuzustu dizine yatır ayak altlarına sırtına ve karnına masaj yap.faydasını göreceksin emin ol.

saol canım senın bebekte kolık mıydı

Bu kolik cd sini nereden temin edebilirim? benim de kızım müziği çok seviyor:)))

benimde oğlum kolikti ve cd yi aldık. gerçekten işe yarıyor. bende 3. parçadan başlıyorum 5. ye kadar uyuyor.şimdi uyuması için kullanıyorum öğlenleri. ben faydasını gerçekten gördüm tavsiye ederim.

bebıslerınızın sarılıgı tamamen ne zaman gectı
benımkı bır bucuk aylık gozlerınde hala sarılık var

canım muhakkak al bebişleri cok rahatlatıyor benım kızım cok seviyor ben dost kitabevinden aldım ,buziki orhan diye birinin yaptıgı kolik cd si kırmızı kapaklı

Back
X